Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Erori, discutii si intrebari - "Concurs Tipster Corner" - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 488 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Erori, discutii si intrebari - "Concurs Tipster Corner" Evaluare topic: ***** 5 Voturi

Postat 31 January 2008 - 05:58 AM (#1) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

[Edited on 2-6-2009 by marius]
0

Postat 31 January 2008 - 11:06 AM (#2) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Mai este nevoie de vreo inscriere prealabila ??
0

Postat 31 January 2008 - 11:42 AM (#3) Useril este offline   Irinutza 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 17-December 07

cand ma inscriu ce scriu?Userul?campionatul pe care o sa joc?
0

Postat 31 January 2008 - 04:10 PM (#4) Useril este offline   Raikkonen 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 31-January 08

incepand de cand se poate posta pt luna Februarie?
0

Postat 31 January 2008 - 04:55 PM (#5) Useril este offline   Irinutza 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 17-December 07

de cand anunta marius lista participantilor
0

Postat 01 February 2008 - 07:43 AM (#6) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Premiile lunii Ianuarie : Locul 1 : geegee21 - 131.39 unitati 100 $ + 50 € free bet Bwin + 100 € bonus GamebookersLocul 2 : DeRider - 78.4050 $ + 20 € free bet Bwin + 20 € bonus GamebookersLocul 3 : cool_florinel - 77.5340 $ + 20 € free bet Bwin + 20 € bonus GamebookersLocul 4 : kata - 62.0710 $ + 10 € free bet Bwin + 10 € bonus GamebookersLocul 5 : Unikatu - 59.8710 € free bet BwinLocul 6 : umbro - 45.1310 € free bet BwinLocul 7 : Bakhus - 39.5810 € free bet BwinLocul 8 : mirceafritz - 38.305 € free bet BwinLocul 9 : Adriyanos - 28.665 € free bet BwinLocul 10 : nelutuj - 27.205 € free bet BwinLocul 11 : Cuore - 20.925 € free bet BwinFelicitari tuturor !Reamintesc :* Pentru premiile in USD, trimiteti-mi adresa de Moneybookers pentru a va vira premiile * Pentru freebet-urile bwin, trimiteti-mi un U2U de revendicare* Bonusurile Gamebookers se acorda numai celor care au avut rulaj la aceasta agentie in perioada 1 - 15 ianuarie. Astept userele GB ale castigatorilor (tot pe U2U) pentru a le trimite spre verificare. Daca sunt castigatori care nu au avut cont activ in perioada sus-mentionata, premiile se vor acorda urmatorilor clasati.-----------------------------------Concursul lunii Februarie demareaza odata cu meciurile de sambata - 2 februarie.Asa cum am anuntat la inceputul lunii, pentru Master se califica primii 8 clasati din ianuarie + primii 2 din clasamentul 2007.Lista completa pentru Master-ul din februarie :geegeeUnikatu DeRider cool_florinel kata umbroBakhus mirceafritz linistitscorpyonDaca cineva din lista de mai sus nu doreste sa participe la Master sau nu are timp pentru justificarea pariurilor, sa anunte aici pentru a fi transferat la Open. Locurile vacante se vor ocupa in ordinea clasamentului.-----------------------------------Reamintesc :* Nu se mai tine cont de specializare. Asta inseamna ca puteti paria din orice sport sau campionat.* Fiti atenti la numarul de predictii 10/10 si 9/10 gresite. La 4 rateuri 10/10 sau 6 de 9/10, punctajul se opreste.* Daca ati participat la concursurile lunilor anterioare, nu mai este nevoie sa va inscrieti din nou.Bafta si inspiratie ![Edited on 1-2-2008 by marius]
0

Postat 01 February 2008 - 10:08 AM (#7) Userul este online   cool_florinel 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 436
  • Inregistrat: 12-November 07

Dak nu ma insel cred ca userului Unikatu i-a fost pusa predictia de la Gonzalez cu Hartfield ca fiind castigatoare,desi aceasta era pierduta.
0

Postat 01 February 2008 - 10:17 AM (#8) Useril este offline   DeRider 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 23-December 07

Citeaza

Originally posted by cool_florinelDak nu ma insel cred ca userului Unikatu i-a fost pusa predictia de la Gonzalez cu Hartfield ca fiind castigatoare,desi aceasta era pierduta.
da are dreptate eu sunt sigur 100% ca ultima predictie i-a fost inregistrata ca valida.:nu:
0

Postat 01 February 2008 - 04:23 PM (#9) Useril este offline   pescadorul 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 3587
  • Inregistrat: 20-February 05

Poate nu am fost atent dar parca nu am mai vazut in regulamentul referitor la noua (veche) formula a concursului nici o referire la limite impuse pe campionate sau grupe de campionate pe care un concurent trebuia sa le respecte dupa ce-si afisa optiunea la inscriere. Adica, in rezumat, ma inscriu si trebuie sa aleg Franta si Spania, de exemplu sau doar ma inscriu?
0

Postat 01 February 2008 - 05:11 PM (#10) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1604
  • Inregistrat: 13-November 05

Doar te inscrii, nu mai exista specializare, s-a specificat. Succes si astept noi \"capodopere\" literare
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber. Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
0

Postat 01 February 2008 - 08:03 PM (#11) Useril este offline   Unikatu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 07-January 08

Citeaza

Originally posted by DeRider

Citeaza

Originally posted by cool_florinelDak nu ma insel cred ca userului Unikatu i-a fost pusa predictia de la Gonzalez cu Hartfield ca fiind castigatoare,desi aceasta era pierduta.
da are dreptate eu sunt sigur 100% ca ultima predictie i-a fost inregistrata ca valida.:)
imi cer scuze ca s-au creat discutii.A fost si un pic vina mea ca n-am intrat mai devreme.De abia acum am venit acasa si m-am repezit sa vad ce a facut Hartfield.Din pacate a piedut,la fel ca si mine locul 2.Bafta tuturor luna viitoare!
Y.N.W.A Liverpool&Murray ! C\'mmon!Allez Gael!
0

Postat 01 February 2008 - 08:08 PM (#12) Userul este online   cool_florinel 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by Unikatu

Citeaza

Originally posted by DeRider

Citeaza

da are dreptate eu sunt sigur 100% ca ultima predictie i-a fost inregistrata ca valida.:)
imi cer scuze ca s-au creat discutii.A fost si un pic vina mea ca n-am intrat mai devreme.De abia acum am venit acasa si m-am repezit sa vad ce a facut Hartfield.Din pacate a piedut,la fel ca si mine locul 2.Bafta tuturor luna viitoare!
Bafta si tie!!!Felicitari lui geegee21 care a castigat concursul din ianuarie,dar felicitari si celorlalti concurenti.
0

Postat 02 February 2008 - 09:43 AM (#13) Userul este online   cool_florinel 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

DeRider vezi ca meciul dintre Li si cornet a inceput la 9:00 si tu ai postat predictia la China - Franta la 8 si ceva.
0

Postat 02 February 2008 - 09:58 AM (#14) Useril este offline   DeRider 

• Parior
  • PipPipPip

Citeaza

Originally posted by cool_florinelDeRider vezi ca meciul dintre Li si cornet a inceput la 9:00 si tu ai postat predictia la China - Franta la 8 si ceva.
akum am observat si yo, orikum multumesc:nu:
0

Postat 02 February 2008 - 10:05 AM (#15) Useril este offline   DeRider 

• Parior
  • PipPipPip

las la decizia lui marius daca imi da predictie pierduta sau void, dak vedeam ca meciul va incepe intr-o jumatate de ora nu o mai postam dar am crezut ca va incepe odata cu Peer vs. Safina.:great::topbet::nota10:
0

Postat 02 February 2008 - 11:11 AM (#16) Useril este offline   tripluxdubluq 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 563
  • Inregistrat: 14-September 07

exista o cota minima pentru predictii????????
0

Postat 02 February 2008 - 11:15 AM (#17) Useril este offline   geegee21 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 597
  • Inregistrat: 16-April 06

Nu. Poti sa pui si pe 1.01 daca vrei :great:
0

Postat 02 February 2008 - 11:34 AM (#18) Useril este offline   alexus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 01-February 08

unde vom posta predictiile ca vad ca nu s-a facut un topic special pt asta..sunt mai nou pe aici
0

Postat 02 February 2008 - 11:34 AM (#19) Useril este offline   dettori 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 345
  • Inregistrat: 31-October 07

Am vrut sa intru cu userul si parola mea pentru a posta predictiile si imi apare mesajul:\"Nu sunteti inscris in sectiunea predictii. Cititi regulamentul.\"
Frankie Dettori cel mai tare jocheu! http://en.wikipedia....Frankie_Dettori
0

Postat 02 February 2008 - 11:48 AM (#20) Useril este offline   dettori 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 345
  • Inregistrat: 31-October 07

Citeaza

Originally posted by dettoriAm vrut sa intru cu userul si parola mea pentru a posta predictiile si imi apare mesajul:\"Nu sunteti inscris in sectiunea predictii. Cititi regulamentul.\"
Nu-i nimeni pe aici ca sa rezolve problema?Cursele de cai vor incepe peste 3 ore.
Frankie Dettori cel mai tare jocheu! http://en.wikipedia....Frankie_Dettori
0

Arata acest topic

• 488 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba