Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Erori, discutii si intrebari - "Concurs Tipster Corner" - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 488 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Erori, discutii si intrebari - "Concurs Tipster Corner" Evaluare topic: ***** 5 Voturi

Postat 05 February 2008 - 05:59 AM (#41) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

Toate premiile vor fi trimise in cursul zilei de astazi, mai putin bonusurile Gamebookers de unde nu mi-au venit inca confirmarile conturilor active.
0

Postat 05 February 2008 - 07:14 PM (#42) Useril este offline   kata 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 469
  • Inregistrat: 09-November 04

marius, eu ti-am trimis un pm acum fro 2 zile dar si acum apare not read...aaaaa...:bun:
0

Postat 05 February 2008 - 07:27 PM (#43) Useril este offline   DeRider 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 23-December 07

Citeaza

Originally posted by katamarius, eu ti-am trimis un pm acum fro 2 zile dar si acum apare not read...aaaaa...:bun:
si yo:ignore:
0

Postat 06 February 2008 - 01:56 AM (#44) Useril este offline   marius 

• Parior Senior

Premiile in Moneybookers au fost virate, mai putin pentru cool_florinel, de la care astept adresa.Am primit un singur cont Gamebookers activ de la toti castigatorii !! Daca in 2 zile nu-mi mai trimiteti conturi active (dintre primii clasati din ianuarie), restul premiilor vor fi folosite pentru concursuri pe forum.
0

Postat 06 February 2008 - 05:18 PM (#45) Useril este offline   papi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 446
  • Inregistrat: 21-March 06

Predictia Liban vs Uzbekistan ar cam trebui anulata .Vad ca limita de timp in care trebuie sa ne incadram pana la inceperea evenimentului a crescut la 2h.Daca ea a ramas totusi la 1h ...predictia ramane in picioare !
0

Postat 06 February 2008 - 11:15 PM (#46) Useril este offline   Bakhus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2328
  • Inregistrat: 01-October 05

O mica greseala: Sacramento vs Seattle este din NBA
0

Postat 08 February 2008 - 05:41 PM (#47) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1604
  • Inregistrat: 13-November 05

Epure are dreptate in mare parte...eu as dori sa supun atentiei un punct din regulament...\"La sfarsitul fiecarei luni retrogadeaza la \"Open\" :* ultimii 3 clasati* toti cei care nu au avut un minim de 20 unitati profitLocurile celor retrogadati vor fi luate de primii clasati de la \"Open\"Sunt de acord sa retrogradeze ultimii 3,4,5...dar sa-i retrogradezi pe toti cei care nu au facut minim 20u/lunar mi se pare EXAGERAT. Ai 3,4 luni bune sau f bune, prinzi o luna proasta si lasi locul unuia de la Open care pune niste avioane.P.S. Am fost primul care am atras atentia asupra pericolului reprezentat de AO. Macar eu mi-am cerut drepturile:mrg:
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber. Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
0

Postat 08 February 2008 - 05:51 PM (#48) Useril este offline   Adriyanos 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 464
  • Inregistrat: 13-April 07

Ca tot s-a creat un precedent, as dori si eu sa atrag atentia asupra pariurilor tip \"3-1, 3-2 la seturi\". E greu sa analizezi sau sa convingi pe cineva ca acest pariu e unul bun. E greu de asemenea sa stai si sa privesti meciul, la ce sa te astepti sau pe cine sa incurajezi. In final, e greu sa ma gandesc ca un parior care doreste profit poate risca 7 unitati din banca sa pentru a juca un meci astfel. Exista si exceptii, dar sa joci incontinuu pentru a spera la o zi buna care sa iti aduca profit mi se pare aiurea.
0

Postat 08 February 2008 - 05:59 PM (#49) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1604
  • Inregistrat: 13-November 05

Esti suparat se simte, ai tot dreptul, pentru ca si mie mi se pare rusinos bilantul celor de la Master, dar putin exagerezi. Sunt in asentimentul lui adryanos, din punctul meu de vedere nu are ce cauta la Master o cota mai mare de 4 , pariuri pe scor corect, ce culoare va avea urmatorul fiu al Angelinei, etc.
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber. Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
0

Postat 08 February 2008 - 06:03 PM (#50) Useril este offline   scorpyon 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1310
  • Inregistrat: 14-February 07

Citeaza

Originally posted by epureIn ceea ce priveste selectia, ce pot sa zic? Topul Master este pe minus per ansamblu deci...:pimp:
Si de ce te asteptai sa fie neaparat pe + ? Totusi pentru Masters s-au ales primii 8 concurenti din luna precedenta care la fel de bine pot prinde si o luna foarte buna dar si una slaba si 2 care-au trudit trudit aproape tot anul si prin constanta si-au castigat locul la acest Masters. Nu e pariuri365 sa fie o selectie asa riguroasa... este pur si simplu un Concurs!
0

Postat 08 February 2008 - 07:08 PM (#51) Useril este offline   victorb 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 58
  • Inregistrat: 26-October 06

Din punctul meu de vedere noul regulament are cateva puncte slabe. Unul dintre acestea este renuntarea la regula care impunea atasarea unei analize/argumentatii a predicitiei propuse. Probabil ca numarul foarte mare al celor care se opuneau acestei reguli l-a facut pe marius sa renunte la aceasta. Mai sus, userul epure a observat , pe buna dreptate zic eu, \"performantele\" celor 10 calificati in sistemul Master Tipster si eu cred ca ar trebui inasprit regulamentul dupa care se promoveaza/retrogradeaza in/din \"topul master tipster\".In acest sens , am urmatoarea propunere: Sectiunea Master sa se extinda la 20 de concurenti din care sa retrogradeze ultimii 5 sau cei care pe parcursul lunii in curs nu reusesc sa termin cu un plus de 10 unitati. De asemenea, sa se mentina obligativitatea postarii analizei predicitiei propuse macar pentru cei din sectiunea Master.Din punctul meu de vedere, principalul scop al acestor concursuri e de a invata/impartasi si altor pariori modul de a gandi/analiza atunci cand alegi un pariu. Consider ca simpla postare a unei predictii (ex. Echipa A -Echipa B , 1, cota xx) fara a fi insotita de o analiza nu aduce nimic bun, poate doar variante pentru \"pariorii\" care cauta pe astfel de site-uri ce sa parieze.Pe cand postarea de variante de a analiza alegerea unei predictii ar aduce multe chestii interesante in discutie pe acest site.Tocmai de aceea propun extinderea numarului celor in sectiunea Master, astfel macar 20 de useri vor posta predictii complete-insotite de analize.De asemenea, mai am o , sa ii zicem propunere, pentru MARIUS . Aceasta este ca regulamentele unor astfel de concursuri sa fie discutate si chiar realizate impreuna cu userii de pe acest site, iar odata inceput concursul, regulamentul sa fie respectat asa cum e fara a mai fi modificat in functie de anumiti useri sau de numarul userilor care posteaza.Bafta tutror![Edited on 8-2-2008 by victorb]
0

Postat 08 February 2008 - 07:24 PM (#52) Useril este offline   tripluxdubluq 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 563
  • Inregistrat: 14-September 07

Citeaza

Originally posted by victorbDin punctul meu de vedere noul regulament are cateva puncte slabe. Unul dintre acestea este renuntarea la regula care impunea atasarea unei analize/argumentatii a predicitiei propuse. Probabil ca numarul foarte mare al celor care se opuneau acestei reguli l-a facut pe marius sa renunte la aceasta. Mai sus, userul epure a observat , pe buna dreptate zic eu, \"performantele\" celor 10 calificati in sistemul Master Tipster si eu cred ca ar trebui inasprit regulamentul dupa care se promoveaza/retrogradeaza in/din \"topul master tipster\".In acest sens , am urmatoarea propunere: Sectiunea Master sa se extinda la 20 de concurenti din care sa retrogradeze ultimii 5 sau cei care pe parcursul lunii in curs nu reusesc sa termin cu un plus de 10 unitati. De asemenea, sa se mentina obligativitatea postarii analizei predicitiei propuse macar pentru cei din sectiunea Master.Din punctul meu de vedere, principalul scop al acestor concursuri e de a invata/impartasi si altor pariori modul de a gandi/analiza atunci cand alegi un pariu. Consider ca simpla postare a unei predictii (ex. Echipa A -Echipa B , 1, cota xx) fara a fi insotita de o analiza nu aduce nimic bun, poate doar variante pentru \"pariorii\" care cauta pe astfel de site-uri ce sa parieze.Pe cand postarea de variante de a analiza alegerea unei predictii ar aduce multe chestii interesante in discutie pe acest site.Tocmai de aceea propun extinderea numarului celor in sectiunea Master, astfel macar 20 de useri vor posta predictii complete-insotite de analize.De asemenea, mai am o , sa ii zicem propunere, pentru MARIUS . Aceasta este ca regulamentele unor astfel de concursuri sa fie discutate si chiar realizate impreuna cu userii de pe acest site, iar odata inceput concursul, regulamentul sa fie respectat asa cum e fara a mai fi modificat in functie de anumiti useri sau de numarul userilor care posteaza.Bafta tutror![Edited on 8-2-2008 by victorb]
de acord pana la partea cu cele 5 randuri de compunere! in afara de vreo 5-6 care dadeau o argumentatie in adevaratul sens al cuvantului restul spuneau doar ca astazi in etapa 69 se intalnesc echipele de pe locurile 543 cu 3231 victorii..si tot asa povestind linia de clasament...am vazut chiar un caz in care scria cu litere mari pentru a umple 5 randuri sau bagau echipa de start acolo sa fie de umplutura!
0

Postat 08 February 2008 - 07:58 PM (#53) Useril este offline   umbro 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1664
  • Inregistrat: 27-February 06

Citeaza

Originally posted by epureCred ca aici imi pot impartasi si eu parerea despre concursurile ce se anuntau de urmarit, iar faptul ca tabara s-a impartit in Master si Open a fost o mare gogoasa.In primul rand selectia a fost facuta pe baza jocurilor de la Australian Open, deci forumisti care nu prea aveau tangenta cu tenisul au fost dezavantajati.Cel mai grav, este faptul ca echipa ce participa la Master ar fi trebuit sa aduca rezultatele, insa consecinta selectiei se vede in faptul ca primii 2 clasati la Open au profit cat tot grupul Master.Da, am inteles, s-a inlesnit accesul la concursul Open cand nu mai esti obligfat sa faci si o mica analiza a partidei pe care pariezi, insa cu ce e de folos ca s-a pastrat la Master cand de fapt acolo gasesc analize facute oe meciuri in care se mizeaza pe favoriti ce au cote~1.3-1.5, si stupoare, gasesti cote de 1.3 la 10/10 pierdute.O intrebare pentru Marius, acum nu crezi ca conditiile de eliminare a unui concurent de la Master ar trebui sa fie mai exigente? De fapt, eu, noi restul, cei ce concureaza momentan pentru open, au ceva de inavat de la Masteranzi?Astept parereri si din partea concurentilor de la Master Tipster.Multumesc anticipat!
Avand in vedere ca s-au calificat in mare parte cei cu profit la AO,in februarie tenisul adevarat incepe cam de azi,mi se pare normal sa nu gasesti la Master rezultate ca luna trecuta cand se ajunsese cu 4 zile inainte de final ca vreo 5-6 concurenti sa aiba profit de peste 100u ! Eu sunt de parere ca cine e acum la Master merita sa fie acolo,pentru ce au facut luna trecuta !In ceea ce priveste calificarea pentru Master se putea face pentru a multumi pe toata lumea, o selectie in funtie de profitul pe sporturi,primii 3 de la tenis,primii 3 de la fotbal etc,dar cum specializarea s-a scos din regulament varianta pica.
0

Postat 08 February 2008 - 08:00 PM (#54) Useril este offline   umbro 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by AdriyanosCa tot s-a creat un precedent, as dori si eu sa atrag atentia asupra pariurilor tip \"3-1, 3-2 la seturi\". E greu sa analizezi sau sa convingi pe cineva ca acest pariu e unul bun. E greu de asemenea sa stai si sa privesti meciul, la ce sa te astepti sau pe cine sa incurajezi. In final, e greu sa ma gandesc ca un parior care doreste profit poate risca 7 unitati din banca sa pentru a juca un meci astfel. Exista si exceptii, dar sa joci incontinuu pentru a spera la o zi buna care sa iti aduca profit mi se pare aiurea.
Fiecare cu stilul lui de a juca si ce riscuri isi asuma,atata timp cat e profit nu conteaza daca i se pare unuia sau altuia aiurea :aplauze:
0

Postat 08 February 2008 - 10:58 PM (#55) Useril este offline   geegee21 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 597
  • Inregistrat: 16-April 06

Eu zic sa astepti finalul lunii si dupa aia poti comenta care au fost mai slabi: Open sau Master. Totusi mai sunt 21 de zile si nu ai de unde stii ce se poate intampla.
0

Postat 08 February 2008 - 11:18 PM (#56) Useril este offline   papi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 446
  • Inregistrat: 21-March 06

Citeaza

Originally posted by geegee21Eu zic sa astepti finalul lunii si dupa aia poti comenta care au fost mai slabi: Open sau Master. Totusi mai sunt 21 de zile si nu ai de unde stii ce se poate intampla.
... ba stiu ...De prin 20 ale lunii ...o sa inceapa lumea sa joace cote de 3.50 intr-o veselie ......chiar ...ce-ar fi ca regulamentul sa limiteze numarul cotelor peste 2.50 pe care un concurent le poate juca intr-o luna ...
0

Postat 09 February 2008 - 12:38 AM (#57) Useril este offline   fele 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 263
  • Inregistrat: 16-August 05

cand a mai fost impartit concursul in master si open era o prevedere in regulament care zicea ca daca un concurent ajunge la -30 unitati e eliminat.ar trebui introdusa si acum o astfel de prevere fiindca spre exemplu joc 4 meciuri la miza 8 le pierd ajung la -32 dupa care ce incep sa fac ? joc cote de la 3 in sus pe miza de 7 in speranta ca poate prind una si ajung printr-un miracol pe plus.specializarea e esentiala pentru a avea concurenti bine informati.daca cineva ajunge sus avand predictii in fiecare zi din alt campionat sunt de parare ca cel mai mare merit il are norocul.daca se reintroduce specializarea o alta propunere ar fi acordarea de premii separata pentru cei care pariaza tenis fata de cei care pariaza pe sporturi in care exista etapa o data pe saptamana sau de doua ori maxim.nu e echitabil ca un concurent sa poata pune 28 predictii pe saptamana adica 4 in fiecare zi iar altul sa poate beneficia de 8 pe saptamana sau maxim 16 in cazul cel mai fericit.cat priveste accesul la master am propus si in alt post ca participarea sa fie determinata de profitul realizat in urma mai multor luni .un exemplu bun ar fi cel de pe OLBG pentru acces la consistent tipster unde se cere ca in ultimele 6 luni sa ai profit de 600unitati si sa avut profit in ultimele 4 din 6 luni,iar in ultima luna sa fi avut profit,minim 20 predictii si miza de minim 1000 unitati.oricine indeplineste aceste conditii fiind inclus in competitie deci neexistand un numar fix de competitori dar nici de persoane care retrogradeaza sau promoveaza.pur si simplu cine indeplineste conditiile e inscris in competitie.ceva similar ar trebui sa fie facut si la master
0

Postat 09 February 2008 - 01:30 AM (#58) Userul este online   cool_florinel 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 436
  • Inregistrat: 12-November 07

Hai ma oameni buni terminati cu prostiile,cei care sunt acum la Master si-au castigat locul pe merit,deoarece au avut o luna ianuarie foarte buna,nu poti sa ai in fiecare luna aceasi inspiratie.De ce va referiti ca cei care s-au calificat au avut noroc cu Australian open?pai dak se pricep la tenis.Si cum majoritatea din cei prezenti la Master se pricep cel mai bine la tenis,tin sa va anunt ca adevaratul tenis din luna ianuarie a inceput doar odata cu meciurile din Cupa Davis,pana acum fiind turnee modeste, unde s-au intamplat multe surprize.Cred ca odata cu inceperea adevaratelor turnee de tenis procentajul celor prezenti la Master va creste,si sper sa se intample acest lucru pentru a le demonstra celor de la Open ca ne meritam locul la acest turneu.
0

Postat 09 February 2008 - 05:35 AM (#59) Useril este offline   marius 

• Parior Senior

epureInteleg ca esti suparat de actualul format al concursului.Nu am pretentia ca cei 10 de la Master sa fie si cei mai buni pariori, ci doar cei care au fost in \"forma\" in luna precedenta. Cine nu confirma, retrogadeaza. Acest tip de concurs a mai fost rulat in perioada ianuarie 2005 - decembrie 2006 si am hotarat sa-l reintroduc, pentru ca cel cu \"specializarea\" a fost un semiesec :* cam jumatate din concurenti aveau ales tenisul, ajungandu-se la situatia ca anumite campionate puternice de fotbal ca Italia sau Spania sa nu se regaseasca in concurs ;* marea majoritate a justificarilor erau sub orice critica. Acum imi este mai usor sa verific analizele celor de la Master si ii pot retrogada pe cei care nu-si justifica coerent optiunile. In acelasi timp se da posibilitatea sa participe la concurs si celor care nu stiu/nu vor/nu au timp sa faca o analiza.In orice caz, regulamentul este perfectibil si o sa tin seama de criticile si sugestiile facute de voi.Incepand cu februarie ma gandesc la urmatoarele restrictii :* reintroducerea eliminarii la atingerea pragului de -30 unitati ;* posibilitatea parierii doar pe cote de minim 1.50* cei care rataza o miza de 10/10 sa nu mai poata paria la aceasta miza.Foarte interesanta este propunerea lui fele si o sa ma gandesc la aplicare ei : fara un numar fix de concurenti la Master, ci doar cei care indeplinesc un anumit punctaj intr-o perioada de timp.
0

Postat 09 February 2008 - 01:38 PM (#60) Useril este offline   umbro 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Cool_florinel cred ca ai vrut sa scrii cota 1.75 la Seppi :hatoff: De vreo 40-50 de minute nu mai e 1.85 la gamebookers.Nu e vorba de o unitate,dar trebuie sa fim fair-play !Ar trebui sa se faca ceva cu repetitia predictiilor avand in vedere nrul mic de concurenti.Coincidenta sau nu apar peste o ora predictii identice,si ieri la Cupa Davis si azi...
0

Arata acest topic

• 488 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba