Care sunt taxele de retragere la 10Bet ?Nu am gasit raspunsul pe siteul lor.Le-am trimis un email si am primit urmatorul raspuns :,,Dear Customer, 1st withdrawal in a 30 day period carries a fee of 1 Eur. Regards,10Bet CSD " Daca ai mai multe retrageri pe luna stiti care este taxa ? Folosesc Moneybookers.Multumesc.Apache
|
|
Pagina 1 din 1
Retragere 10Bet
Postat 14 March 2008 - 02:24 PM (#2)
Le am trimis inca un e-mail celor de la 10Bet si nu mi-au raspuns.Chiar nu a scos nimeni bani de la ei mai mult de odata pe luna ?Iau 1 Euro la fiecare retragere sau incepand cu a doua retragere pe luna iau taxe aditionale ?La Pinnnacle stiu ca prima retragere este gratuita si abia la a doua iti percep 15 $.La 10Bet este la fel ?Nu repetam intrebarea daca imi raspundeau la e-mail sau daca gaseam ceva scris pe siteul lor.Apache
Postat 14 March 2008 - 02:31 PM (#3)
ApachePentru Moneybookers prima retragere este taxata cu 1 EUR, iar pentr urmatoarele retrageri in termen de 30 de zile se percepe un comision de 3-5%, in functie de valoarea retragerii.
Postat 14 March 2008 - 02:35 PM (#4)
Mai exista o prevedere la 10bet, care nu mi se pare in regula : daca depunerea nu este rulata de minim 5 ori, taxa de retragere poate fi de pana la 8%.
Postat 14 March 2008 - 03:18 PM (#5)
Multe nu sunt in regula la 10 bet,au cele mai mari si cele mai multe comisioane,au comisioane pt orice,mai au sa ne retina si 15% din valoarea pariului ca la agentiile de strada... :cartrosu:
Postat 14 March 2008 - 04:19 PM (#6)
Multumesc mult pentru raspunsuri. Nu imi place sa cer informatii ,,mura in gura\". Am intrat la ei pe site si nu am gasit aceste lucruri. Poate a fost o scapare de a mea. La al doilea e-mail nu mi-au raspuns. Am inteles de la un forum dedicat arbitrage - ului ca limiteaza repede si limitele. Pacat. Au multe cote bune la asian handicap care se pot folosi pentru surebets. Va multumesc inca odata pentru raspunsuri. Bafta ! Apache
Postat 16 March 2008 - 01:40 AM (#7)
eu am primit un bonus de 5 euro de la poker am facut 55 si nu m-au lasat sa retrag cica sa depun 10 euro si sa-i joc de 3 ori. lol. adica sa mai raman cu 25 plus taxele nu mai raman cu nimic. taxa aia de 8%. asta e fni.
Postat 16 March 2008 - 01:49 AM (#8)
Pana acum am facut 2 retrageri ,,experimentale\" saptamana asta. Una de 20$, una de 30$. Am rulat banii depusi. Mi s-a perceput la fiecare retragere 1,53 $. (Adica 1 Euro) Banii in schimb ajung in 24 ore cel tarziu in Moneybookers. Sau am fost norocos ? Apache
Postat 02 May 2008 - 11:23 PM (#9)
Eu am rulat de peste 5 ori,nu am luat bonus(nu-s vanator de bonusuri,iar la 10bet oricum e greu sa-l iei), si am retras in moneybooker acum peste 51h,banii nu au ajuns.
jugarul
Postat 18 September 2008 - 12:01 PM (#11)
Am facut o retragere prin MB de pe data de 14 si nici acum nu au ajuns banii. Le-am trimis 2 mail-uri si nimic:bash:.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor