Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: bonus gamebookers&bonus partybets - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

bonus gamebookers&bonus partybets

Postat 12 April 2008 - 10:50 AM (#1) Useril este offline   dutalaura225 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 12-April 08

Salut. Am si eu o mare rugaminte. Imi puteti spune despre ce bonus e vorba la gamebookers si la partybets ??? Ma refer aici la primul depozit si mai exact la gamebookers se zice 30euro ( 100% primul depozit) iar la partybets 33 euro. imi puteti spune cum se procedeaza. Trebuie un cond eferta ? Banii intra direct in cont la depunere ca si l;a bet-at-home sau trebuie rulati de nu sti cate ori si numai dupa aceea ii baga in cont ? ? astept un raspuns clar si corect. Va multumesc
0

Postat 12 April 2008 - 11:04 AM (#2) Useril este offline   victor90 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 415
  • Inregistrat: 28-May 07

bani iti intra instantaneu , dar sa ii retragi trebuie sa ii rulezi de 5 ori parca
0

Postat 12 April 2008 - 11:09 AM (#3) Useril este offline   dutalaura225 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 12-April 08

bun, mersi . Dar nu mi-ai raspuns daca trebuie introdus ceva cod la bonus ??? mersi mult
0

Postat 12 April 2008 - 11:22 AM (#4) Useril este offline   adrian1981 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5762
  • Inregistrat: 15-March 06

Ti-am trimis u2u
0

Postat 02 May 2008 - 05:13 PM (#5) Useril este offline   pagady21 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 529
  • Inregistrat: 24-December 05

Sal all. Am facut un cont GB unui prieten directionat de linkul de pe e-pariuri cu 30 de euro 100% la primul depozit. Am depus banii dar nu a intrat si bonusul asa cum scrie pe site :sarb:) Ce trebuie sa fac ? Multumesc mult.
0

Postat 02 May 2008 - 06:16 PM (#6) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1457
  • Inregistrat: 08-April 08

Trimite un email la adresele de email de la contact si vei primi raspuns oficial si sigur.
0

Postat 02 May 2008 - 06:55 PM (#7) Useril este offline   tripluxdubluq 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 563
  • Inregistrat: 14-September 07

Citeaza

Originally posted by pagady21Sal all. Am facut un cont GB unui prieten directionat de linkul de pe e-pariuri cu 30 de euro 100% la primul depozit. Am depus banii dar nu a intrat si bonusul asa cum scrie pe site :sarb:) Ce trebuie sa fac ? Multumesc mult.
cauta in contul meu-sold si bonus-oferte noi de bonificatie-dai click pe ea si apoi dai accepta sau da!
0

Postat 02 May 2008 - 09:33 PM (#8) Useril este offline   custura 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 10-January 08

Am si eu o intrebare inainte stiu ca nu se putea schimba moneda la gamebookers acum s-a mai schimbat ceva? Va multumesc
0

Postat 02 May 2008 - 10:14 PM (#9) Useril este offline   custura 

• Parior
  • PipPipPip

vad ca nu prea vreti sa imi rapundeti dar totusi va mai pun o intrebare : Mi-am pierdut cardul cu care am depus la gamebookers acum pot depune cu alt card??? Va rog sa imi spuna careva va multumesc anticipat
0

Postat 02 May 2008 - 10:36 PM (#10) Useril este offline   Julien25 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1457
  • Inregistrat: 08-April 08

La ambele intrebari raspunsul este DA.Pentru a depune cu alt card mergi la Cashier > Deposit > Deposit Using Another Card si introduci datele noului card.Pentru a schimba valuta: Contul meu > Profilul dvs. > Account currency si aici dai click pe semnul de editare insa ai voie sa faci operatiunea asta doar o singura data si trebuie sa nu ai niciun pariu in desfasurare. Daca nu merge sau esti la o a doua solicitare trimiti un email la asistenta si ti-l schimba ei.
0

Postat 02 May 2008 - 10:48 PM (#11) Useril este offline   custura 

• Parior
  • PipPipPip

multumesc mult boss
0

Postat 10 February 2009 - 06:39 PM (#12) Useril este offline   aeturnus 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 06-February 09

Citeaza

Originally posted by victor90bani iti intra instantaneu , dar sa ii retragi trebuie sa ii rulezi de 5 ori parca
Salutare! Nu prea cred ca bonusul iti intra instantaneu in cont pentru ca la mine nu s-a intamplat:heul: Bine, faza e de cacao: cand completezi acel formular de inscriere ti se cere la un moment dat sa scrii un cod pentru bonus. Pai de unde sa iau eu cod cand atunci am intrat pe site?:no: Dupa care primesti pe mail un mesaj formal, ceva de genul \'va multumim ca existati si ca aveti 99% sanse sa pierdeti banii la noi\':nota10: Niciun cod, nicio vorba despre bonus. Acum ce sa zic...nu cred ca mai apuc eu sa rulez de 5 ori nu stiu ce suma ca sa vad daca voi primi si acest blestemat de bonus.A vazut cineva la fata acest bonus? E palpabil?PS. Eu-s foarte nou in bransa, am cont si pe bet-at-home iar acolo bonusul l-am activat foarte usor si era dublul sumei depuse. Bine, oferta e catastrofala, nu recomand:ars: Multumesc! Sper sa citeasca cineva :help:PS 2. Inca ceva! Pe Gamebookers se aplica aceeasi poveste cu bonusul invizibil ?.... ca vad ca astea-s site-uri gemene:bash:Grazie! [Edited on 10-2-2009 by aeturnus][Edited on 10-2-2009 by aeturnus]
Când noaptea părea că se scurge, ea se ducea sa-şi lase chipul să cadă în oglinda apei, eu nu puteam să disting chipul ei de luna răsfrântă în mare.
0

Postat 10 February 2009 - 06:55 PM (#13) Useril este offline   victor90 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 415
  • Inregistrat: 28-May 07

da acel bonus ii perfect valabil ,vezi ca ti-am trimis un mesaj privat
0

Postat 19 November 2010 - 01:00 PM (#14) Useril este offline   rudiebenie 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 19-May 09

am depus astazi 30$ la partybets(azi mi-am deschis cont la ei) si n-am primit nici un bonus,m-am uitat la si contul meu nici un bonus activ.le-am trimis un mail,nici un raspuns inca.bonusul trebuie activat cumva sau il primesti automat dupa prima depunere?mersi
cat e ceasu?
0

Postat 19 November 2010 - 01:45 PM (#15) Useril este offline   marius 

• Parior Senior
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7558
  • Inregistrat: 21-October 03

rudiebenie Bonusul se acorda dupa indeplinirea cerintelor de rulaj (5 X valoarea bonusului, pe mize de minim 2.00).Depunerile facute cu Moneybookers nu sunt eligibile pentru bonus.
0

Postat 19 November 2010 - 01:54 PM (#16) Useril este offline   rudiebenie 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 29
  • Inregistrat: 19-May 09

pfff,halal bonus:))mersi mult pentru raspuns,marius
cat e ceasu?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba