Salut. Am si eu o mare rugaminte. Imi puteti spune despre ce bonus e vorba la gamebookers si la partybets ??? Ma refer aici la primul depozit si mai exact la gamebookers se zice 30euro ( 100% primul depozit) iar la partybets 33 euro. imi puteti spune cum se procedeaza. Trebuie un cond eferta ? Banii intra direct in cont la depunere ca si l;a bet-at-home sau trebuie rulati de nu sti cate ori si numai dupa aceea ii baga in cont ? ? astept un raspuns clar si corect. Va multumesc
|
|
Pagina 1 din 1
bonus gamebookers&bonus partybets
Postat 12 April 2008 - 11:04 AM (#2)
bani iti intra instantaneu , dar sa ii retragi trebuie sa ii rulezi de 5 ori parca
Postat 12 April 2008 - 11:09 AM (#3)
bun, mersi . Dar nu mi-ai raspuns daca trebuie introdus ceva cod la bonus ??? mersi mult
Postat 02 May 2008 - 05:13 PM (#5)
Sal all. Am facut un cont GB unui prieten directionat de linkul de pe e-pariuri cu 30 de euro 100% la primul depozit. Am depus banii dar nu a intrat si bonusul asa cum scrie pe site :sarb:) Ce trebuie sa fac ? Multumesc mult.
Postat 02 May 2008 - 06:16 PM (#6)
Trimite un email la adresele de email de la contact si vei primi raspuns oficial si sigur.
Postat 02 May 2008 - 06:55 PM (#7)
Citeaza
Originally posted by pagady21Sal all. Am facut un cont GB unui prieten directionat de linkul de pe e-pariuri cu 30 de euro 100% la primul depozit. Am depus banii dar nu a intrat si bonusul asa cum scrie pe site :sarb:) Ce trebuie sa fac ? Multumesc mult.
Postat 02 May 2008 - 09:33 PM (#8)
Am si eu o intrebare inainte stiu ca nu se putea schimba moneda la gamebookers acum s-a mai schimbat ceva? Va multumesc
Postat 02 May 2008 - 10:14 PM (#9)
vad ca nu prea vreti sa imi rapundeti dar totusi va mai pun o intrebare : Mi-am pierdut cardul cu care am depus la gamebookers acum pot depune cu alt card??? Va rog sa imi spuna careva va multumesc anticipat
Postat 02 May 2008 - 10:36 PM (#10)
La ambele intrebari raspunsul este DA.Pentru a depune cu alt card mergi la Cashier > Deposit > Deposit Using Another Card si introduci datele noului card.Pentru a schimba valuta: Contul meu > Profilul dvs. > Account currency si aici dai click pe semnul de editare insa ai voie sa faci operatiunea asta doar o singura data si trebuie sa nu ai niciun pariu in desfasurare. Daca nu merge sau esti la o a doua solicitare trimiti un email la asistenta si ti-l schimba ei.
Postat 10 February 2009 - 06:39 PM (#12)
Citeaza
Originally posted by victor90bani iti intra instantaneu , dar sa ii retragi trebuie sa ii rulezi de 5 ori parca
Când noaptea părea că se scurge, ea se ducea sa-şi lase chipul să cadă în oglinda apei, eu nu puteam să disting chipul ei de luna răsfrântă în mare.
Postat 10 February 2009 - 06:55 PM (#13)
da acel bonus ii perfect valabil ,vezi ca ti-am trimis un mesaj privat
Postat 19 November 2010 - 01:00 PM (#14)
am depus astazi 30$ la partybets(azi mi-am deschis cont la ei) si n-am primit nici un bonus,m-am uitat la si contul meu nici un bonus activ.le-am trimis un mail,nici un raspuns inca.bonusul trebuie activat cumva sau il primesti automat dupa prima depunere?mersi
cat e ceasu?
Postat 19 November 2010 - 01:45 PM (#15)
rudiebenie Bonusul se acorda dupa indeplinirea cerintelor de rulaj (5 X valoarea bonusului, pe mize de minim 2.00).Depunerile facute cu Moneybookers nu sunt eligibile pentru bonus.
Postat 19 November 2010 - 01:54 PM (#16)
pfff,halal bonus:))mersi mult pentru raspuns,marius
cat e ceasu?
- ← Castigati 100 milioane EURO cu Gamebookers
- Intrebari si discutii GAMEBOOKERS, PARTYBETS
- bonus nou gamebookers →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor