de unde pot sa cobor si eu softul (programul de instalare al sportskeeping.ro) m-am uitat pe site si am vazut ca au numai update-ul versiunii, nu si programul de instalare? ajutati-ma va rog mult
|
|
Pagina 1 din 1
sportskeeping.ro
Postat 29 July 2008 - 01:33 AM (#3)
Citeaza
Originally posted by ovidiu80google
Postat 29 July 2008 - 06:38 PM (#4)
da si cand dau sa-l instalez imi apare mesajul: \"Cannot open file it does not apear to be a valid archive. If you downloaded this file try downloading the file again\" ce fac in acest caz? ajutor?
Postat 30 July 2008 - 08:12 PM (#5)
nu ma ajuta nimeni si pe mine? cu programul................ va rog frumos am nevoie de el
Postat 30 July 2008 - 09:06 PM (#6)
Citeaza
Originally posted by MOLDOde unde pot sa cobor si eu softul (programul de instalare al sportskeeping.ro) m-am uitat pe site si am vazut ca au numai update-ul versiunii, nu si programul de instalare? ajutati-ma va rog mult
Postat 02 August 2008 - 09:33 PM (#8)
unde pot gasi al site de statistica in genul celui de la sportkeeping.ro? (ma intereseaza mai mult acele tabele unde vedeam ce a facut o echipa in decursul campionatului ex: victoriea era cu verde, egalul cu galben, infrangerea cu rosu )
Postat 02 August 2008 - 11:34 PM (#9)
Citeaza
Originally posted by MOLDOunde pot gasi al site de statistica in genul celui de la sportkeeping.ro? (ma intereseaza mai mult acele tabele unde vedeam ce a facut o echipa in decursul campionatului ex: victoriea era cu verde, egalul cu galben, infrangerea cu rosu )
Postat 16 September 2008 - 10:01 AM (#11)
google is your best friend:yeah::nu:[Edited on 19-9-2008 by paidpicks2008]
Postat 16 October 2009 - 11:34 AM (#12)
vă merge SportsKeeping ? nu-mi merge de două zile și nu cred că e din cauza Windows0ului...
I'm not as think as you drunk I am
- ← Domeniu de vânzare
- Intrebari si discutii despre SITE-uri utile
- bointer.net - un nou mod de a castiga bani online →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor