Betfair introduce taxa pe profit!You will only be considered for the Premium Charge if, over the previous 60 weeks, you satisfy the following criteria: * Your account is in profit; * Your total charges paid are less than 20% of gross profits; and * You bet in more than 250 markets.Two further conditions reduce the likelihood that you will be required to pay the Premium Charge: * Any single win that constitutes more than 50% of your gross profits over the previous 60 weeks will be excluded from the calculation; and * Each customer will have a 60 week allowance of £1,000 against the Premium Charge.Each week the customers who meet all the conditions set out above will be charged the lesser of: * The difference between 20% of the previous week’s gross profits and the total charges paid during the week; and * The difference between 20% of the previous 60 weeks’ gross profits and the total charges paid during that period.Totusi mai putin de 0.5% din totalitatea conturilor de pe Betfair intrunesc aceste conditii ceea ce reprezinta si numarul real al traderilor de sucess.Majoritatea traderilor pe profit isi vor muta lichiditatile la alte exchange-uri. Betdaq le ofera acestora comision de 2%. Alte destinatii pot fi Betsson si BetOnBet.Aceasta masura va afecta lichiditatea la Betfair asa cum a afectat-o si scoaterea comisionului de 1% de la Asian Handicap.Banuiesc ca nu este nimeni in aceasta situatie asa ca membrii e-pariuri nu vor fi afectati de aceasta taxa :bigok_125:doar prin perspectiva unor cote mai mici si a lichiditatilor scazute la Betfair
|
|
20% Taxa Betfair, Au facut-o din nou
Postat 11 September 2008 - 06:47 PM (#2)
Nu stiu cum va afecta tradingul pe betfair,atunci cand in acelasi market faci un lay si un back?
Postat 11 September 2008 - 07:15 PM (#3)
modul in care este expusa pe site este foarte complicat. Practic vei plati 20% din castigurile tale numai daca pe o perioada de 60 de sapt ai fost pe profit si comisionul platit de tine la Betfair este mai putin de 20% din valoarea Profitului. Asadar nu conteaza ca faci back lay la ambele selectii. Toate pariurile tale vor fi luate in considerare. Vor avea de suferit doar traderii de succes care deja au anuntat mutari masive de fonduri la alte exchange-uri.
Postat 11 September 2008 - 07:55 PM (#4)
Si cand iti iau taxa aia? Cand retragi sau cand? Pot sa ma trezesc ca-mi dispar bani din cont? Ca eu sunt pe profit. Macar sa stiu ca sa ma car de la ei :aplauze:
Postat 11 September 2008 - 08:12 PM (#5)
daca te incadrai in criteriile lor ai fi primit mail. In orice caz pentru a fi sigur trimite-le un mail si spune-le sa iti trimita o stare financiara pe ultimele 60 de saptamani.
Postat 11 September 2008 - 08:16 PM (#6)
Vision poti sa explici mai pe romaneste ce criterii trebuie sa ating ca sa imi ia acea taxa si cat este?1000 de lire?ca ne mutam toti le betdaq atunci
Postat 11 September 2008 - 08:33 PM (#7)
Citeaza
Originally posted by Vision_Alexdaca te incadrai in criteriile lor ai fi primit mail. In orice caz pentru a fi sigur trimite-le un mail si spune-le sa iti trimita o stare financiara pe ultimele 60 de saptamani.
Postat 11 September 2008 - 08:35 PM (#8)
nici eu nu prea am inteles faza cu 1000 de (LIRE) nu eurosi nici taxele care mi se percep la sa zicem 1000E profit pe luna (daca sunt taxe)
Postat 11 September 2008 - 08:42 PM (#9)
pai ,daca ai cont mai nou de 60 de saptamani nici o taxa nu se poate aplica.daca ai un castig care constituie mai mult de 50% din totalul profitului tau pe 60 de saptamani nu se aplicadaca ai platit comision mai mult de 20% din intregul tau profit pe 60 saptamana din nou taxa nu se aplica. Daca ai pariat mai putin de 250 marketuri in 60 de sapt taxa nu se aplica.Taxa va fi platita in fiecare saptamana si va consta in diferenta dintre totalul comisionului tau/profitul total de pana la 20%Orice jucator are dreptul la o alocatie de 1000de lire. Adica este scutit de primii 1000 de lire pe care i-ai plati la aceasta taxa.Prima taxa va intra in vigoare de la 22 septembrie.
Postat 11 September 2008 - 08:46 PM (#10)
Si trebuia sa primesc un mail din partea lor ca sa ma anunte?Sau nu era neaparat
Postat 11 September 2008 - 10:53 PM (#12)
Aliniatul 5)http://content.betfa...air%20ChargesSi se mai numesc bet FAIR. :aplauze:
Postat 12 September 2008 - 04:33 PM (#13)
Motto-ul e de acuma: 20% better odds , and 20% more taxes. Pentru cine e in situatia de a plati aceasta taxa, sau daca pe viitor va e frica sa va incadrati in aceasta taxa trimteti-mi un PM si va voi spune ce sa faceti sa continuati sa pariati la BetNotFair.
Postat 12 September 2008 - 05:18 PM (#14)
Citeaza
Originally posted by Vision_Alex......... Pentru cine e in situatia de a plati aceasta taxa, sau daca pe viitor va e frica sa va incadrati in aceasta taxa trimteti-mi un PM si va voi spune ce sa faceti sa continuati sa pariati la BetNotFair.
Postat 12 September 2008 - 05:32 PM (#15)
Nu o sa ma bombardati cu mesaje pentru ca extrem de putini reusesc sa faca profit la betfair. In al doilea rand n-are rost sa expun concepte care majoritatea nu le intelege. Pe alte topicuri te certi cu lumea pentru ca ei spun ca pot sa bata ruleta. Daca chiar sunt persoane care chiar au nevoie de ajutor sunt dispus sa le ofer cateva indrumari si asta pe private. Oricum cine e trader bun va gasi calea si fara ajutorul meu. Betdaq ofera celor afectati de aceasta decizie comision de 2%. Betsson si BetOnBet vin puternic din spate. Alternative sunt, se schimba conditiile se schimba si jucatorii.
Postat 12 September 2008 - 05:36 PM (#16)
da, mari exchange`uri mai dai si tu ca exemplu :no:m`am uitat azi de curiozitate la betdaq si m`am crucit la ce sume mici se invarteau acolo pe un meci de tenis, Moya pare`mi`se :ignore:sper sa se mute si jucatorii la betdaq, desi nu cred :)
Postat 12 September 2008 - 05:52 PM (#17)
Nu stiu ce poate sa faca un trader de succes (care joaca cu mii de euro) la betdaq. Exemplu meciul dintre Gasquet Gabasvili: Betfair 1.400.000 euro jucati, Betdaq doar 2800 lire.Alt exemplu: Kaiserslautern v St Pauli503.000 la betfair4300 lire la betdaq.
Postat 12 September 2008 - 05:57 PM (#18)
CMS, ideea e sa se mute oamenii dintr`o parte in alta, da` ma indoiesc din moment ce majoritatea traderilor pierd, lucru care reiese din procentul enuntat in pagina precedenta.
Postat 12 September 2008 - 05:59 PM (#19)
depinde in ce domeniu te invarti. Normal ca lichiditatea este mult, mult mai mica, dar cativa traderi pe care ii stiu s-au mutat la Betdaq. Ei pariaza exclusiv pe Cursele de Cai. Dar indiferent de cat de mica e lichiditatea au trebuit sa plece de la betfair pentru ca erau foarte mult pe + si ar fi platit zeci de mii comision la Betfair. Pe 23 septembrie vom afla cat de mult se va transfera din lichiditatea de pe betfair pe betdaq.
Postat 12 September 2008 - 06:11 PM (#20)
Citeaza
Originally posted by relansatCMS, ideea e sa se mute oamenii dintr`o parte in alta, da` ma indoiesc din moment ce majoritatea traderilor pierd, lucru care reiese din procentul enuntat in pagina precedenta.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor