Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: 20% Taxa Betfair, Au facut-o din nou - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

20% Taxa Betfair, Au facut-o din nou

Postat 22 March 2009 - 08:47 AM (#61) Useril este offline   vlladd 

• Parior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 02-March 09

Citeaza

Originally posted by Vision_Alexs-ar putea ,trimite-le mail, eu am 2 conturi la ei si imi calculeaza ambele conturi pentru taxa, s-ar putea sa fie numa pentru meciurile pariate.Totusi daca nu ai pariat niciodata la betfair nu trebuie sa iti faci nici o grija in privinta taxei. Joaca linistit
Nu e nici o problema daca ai doua sau mai multe conturi la betfair?
0

Postat 22 March 2009 - 10:04 AM (#62) Useril este offline   Vision_Alex 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 212
  • Inregistrat: 28-September 06

vei face verificarile inca o data, si nu vei putea folosi aceasi metoda de depunere daca ai folosit-o la un cont.
0

Postat 22 March 2009 - 10:14 AM (#63) Useril este offline   vlladd 

• Parior
  • PipPipPip

As vrea sa-mi inchid contul actual si sa-mi deschid altul.Nu am depus niciodata in contul actual,dar am inregistrat un card.Voi putea depune in contul nou cu cardul inregistrat pe contul care-l am acum?
0

Postat 23 March 2009 - 08:59 AM (#64) Useril este offline   vlladd 

• Parior
  • PipPipPip

Citeaza

Originally posted by vlladdAs vrea sa-mi inchid contul actual si sa-mi deschid altul.Nu am depus niciodata in contul actual,dar am inregistrat un card.Voi putea depune in contul nou cu cardul inregistrat pe contul care-l am acum?
Am reusit:great:
0

Postat 23 March 2009 - 08:40 PM (#65) Useril este offline   nicobo78 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 55
  • Inregistrat: 25-May 06

Taxa este explicata foarte bine la http://content.betfa...r%20ChargesPoti sa vezi premium charge personal la https://premiumcharg...rtal/portalDaca esti in profit cred ca trebuie sa pariezi max 4 pariuri saptamanal.
0

Postat 14 December 2011 - 02:35 PM (#66) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

Citeaza

In addition to the other charges detailed above, a small number (less than 0.5%) of our most successful customers will incur Premium Charges.

Please note that if you become eligible to incur Premium Charges, we will contact you before any charges are paid.

Vreau sa le "multumesc" celor de betfair ca mi-au oferit "onoarea" sa fac parte din cei 0,5% ai lor clienti de succes si ca nici macar nu m-au anuntat, trecand direct la fapte. Au vrut ei asa sa ma surprinda placut de sarbatori.... si au reusit.....

In spiritul sarbatorilor de iarna le urez si eu numai bucurii :vhappy:

:cartrosu:
0

Postat 14 December 2011 - 02:42 PM (#67) Useril este offline   skY_Leader 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 740
  • Inregistrat: 02-July 07

Priveste totusi partea plina a paharului...esti catalogat drept successful customer. Poate ne spui ce cifre invarti la Betfair, asta ca sa stim daca mai sunt si altii in pericol.
0

Postat 14 December 2011 - 02:59 PM (#68) Useril este offline   summer.n 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 521
  • Inregistrat: 21-January 09

Vezi postareaskY_Leader, la 14 December 2011 - 02:42 PM, a spus:

Priveste totusi partea plina a paharului...esti catalogat drept successful customer. Poate ne spui ce cifre invarti la Betfair, asta ca sa stim daca mai sunt si altii in pericol.

Nu cred ca stiu la ce te referi in legatura cu cifrele. La sumele rulate? Nu am stat sa le tin evidenta, iar mizele, difera de la o situatie la alta. In orice caz ca sa afli daca esti in pericol poti verifica aici https://premiumcharg...umPortal/portal
Trebuie sa fii logat intai. Eu nu mai verificasem din vara si credeam ca sunt inca in siguranta....

Dupa ce o sa depasesti 10k profit all time de cand ai contul, poti sa incepi sa te gandesti la PC. Cam asta cred ca e plafonul. Pana atunci ... enjoy the ride.

"Abia astept" sa ajung la pragul urmator...250k pe + si premium charge 60% :hello!:

Asta cu doar 0,5% e asa de ochi frumosi...

O sa ajungem sa "invatam" bunicii, taticii si matusele sa joace la bf.....

Aceasta postare a fost editata de summer.n: 14 December 2011 - 03:00 PM

0

Postat 14 December 2011 - 03:07 PM (#69) Userul este online   ddaniel006 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 27-January 10

Vezi postareasummer.n, la 14 December 2011 - 02:59 PM, a spus:

O sa ajungem sa "invatam" bunicii, taticii si matusele sa joace la bf.....

nu trebuie sa-i inveti, doar faci cont pe numele lor... e o solutie :)
1

Postat 29 April 2012 - 11:13 PM (#70) Useril este offline   maryan24 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 04-June 09

Pentru cei care au patit-o cu taxa, ea se aplica cand ai contul cu un profit de 10k?
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba