Am o intrebare pentru cei care retrag bani din contul Interwetten (sper ca mai exista cazuri fericite ) :am cerut o retragere, dupa ce am dat "trimitere" mi-a aparut confirmarea ca cererea mea va fi procesata in curand dar situatia contului meu continua sa ramana neschimbata , deci nu au luat nimic din cont. Pentru ca e prima retragere iar la alte case de pariuri n-am mai intalnit o astfel de situatie , vreau sa va intreb daca e ceva normal la Interwetten sau a aparut o eroare care ma impiedica , voit sau nu, sa retrag.
|
|
Pagina 1 din 1
Intrebare pentru pariorii la Interwetten
Postat 18 September 2008 - 09:01 PM (#2)
shi eu am fost in aceeashi situatzie...le`am dat mail shi le`am explicat care`i schema..mi`au zis sa trimit copie dupa buletin pt ca altfel nu pot face retragerea...dupa ce le`am trimis copia...au zis ca nu`i suficient shi mai trebuie sa trimit un document prin care trebuie sa le dovedesc ca adresa din cont este cea reala...le`am trimis copie dupa un extras de cont shi acum ashtept raspuns..pt ca au zis ca ma contacteaza danshii cand pot incepe retragerea....Oricum sunt cam nemultzumit de serviciile lor pt ca totul dureaza foarte mult...raspund la mailuri de pe o zi pe alta..shi tot umbla cu cioara vopsita shi poarta clientul in sperantza ca va mai pierde ceva pana cand va face retragerea
Postat 18 September 2008 - 11:51 PM (#3)
Citeaza
Originally posted by roctaconAm o intrebare pentru cei care retrag bani din contul Interwetten (sper ca mai exista cazuri fericite ) :am cerut o retragere, dupa ce am dat \"trimitere\" mi-a aparut confirmarea ca cererea mea va fi procesata in curand dar situatia contului meu continua sa ramana neschimbata , deci nu au luat nimic din cont. Pentru ca e prima retragere iar la alte case de pariuri n-am mai intalnit o astfel de situatie , vreau sa va intreb daca e ceva normal la Interwetten sau a aparut o eroare care ma impiedica , voit sau nu, sa retrag.
Postat 12 October 2008 - 11:05 AM (#4)
Si eu pariez la iw.si sunt in exact aceeasi situatie.am trimis documentele necesare retragerii.am retras prima oara prin transfer bancar.acolo scrie ca in decurs de 2-10 zile lucratoare se v`a efectua tranzactia.acum..am si eu o intrebare:D cum imi vin banii?cash sau ii pun pe card:plott:
Postat 26 October 2008 - 01:56 PM (#6)
dureaza cam 2 zile dupa ce ti-a fost procesata
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
Postat 08 November 2008 - 04:48 PM (#7)
la mine au trecut 2 saptamani si nici acum nu a fost procesata :(
Postat 28 November 2008 - 02:54 PM (#8)
Si eu incerc de cateva zile sa retrag si nu reusesc, leam primis copie, dupa ai mia cerut un extras, dupa aia miau zis ca pot efectua o retragere, am incercat iar si am primit mail ca trebuie sa mai rulez vreo 20 de ron, i\'am rulat si acum imi cere sa fac o depunere care nu o reusesc sa o fac nu stiu din ce cauze, le\'am dat ieri mail si inca astept sa\'mi raspunda.
Postat 19 December 2008 - 10:40 PM (#9)
Marius, ti-am trimis U2U in legatura cu interwetten. Te rog sa-mi raspunzi la problema daca poti.[Edited on 19-12-2008 by blondy2008]
Postat 09 January 2009 - 12:06 AM (#10)
cum atasez si eu o imagine pe forum? am un pariu la IW si vreau sa va cer o parere
Postat 10 January 2009 - 11:39 PM (#11)
Sub casuta in care introduci mesajul text ai attachment apesi pe browse si ai posibilitatea sa alegi fisierul care contine imaginea.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor