Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Intrebare pentru pariorii la Interwetten - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebare pentru pariorii la Interwetten

Postat 18 September 2008 - 08:26 PM (#1) Useril este offline   roctacon 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 01-December 06

Am o intrebare pentru cei care retrag bani din contul Interwetten (sper ca mai exista cazuri fericite ) :am cerut o retragere, dupa ce am dat "trimitere" mi-a aparut confirmarea ca cererea mea va fi procesata in curand dar situatia contului meu continua sa ramana neschimbata , deci nu au luat nimic din cont. Pentru ca e prima retragere iar la alte case de pariuri n-am mai intalnit o astfel de situatie , vreau sa va intreb daca e ceva normal la Interwetten sau a aparut o eroare care ma impiedica , voit sau nu, sa retrag.
0

Postat 18 September 2008 - 09:01 PM (#2) Useril este offline   bigDennis 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 100
  • Inregistrat: 21-February 08
  • Locationfinal table

shi eu am fost in aceeashi situatzie...le`am dat mail shi le`am explicat care`i schema..mi`au zis sa trimit copie dupa buletin pt ca altfel nu pot face retragerea...dupa ce le`am trimis copia...au zis ca nu`i suficient shi mai trebuie sa trimit un document prin care trebuie sa le dovedesc ca adresa din cont este cea reala...le`am trimis copie dupa un extras de cont shi acum ashtept raspuns..pt ca au zis ca ma contacteaza danshii cand pot incepe retragerea....Oricum sunt cam nemultzumit de serviciile lor pt ca totul dureaza foarte mult...raspund la mailuri de pe o zi pe alta..shi tot umbla cu cioara vopsita shi poarta clientul in sperantza ca va mai pierde ceva pana cand va face retragerea
0

Postat 18 September 2008 - 11:51 PM (#3) Useril este offline   dan_-ddc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 913
  • Inregistrat: 31-October 06

Citeaza

Originally posted by roctaconAm o intrebare pentru cei care retrag bani din contul Interwetten (sper ca mai exista cazuri fericite ) :am cerut o retragere, dupa ce am dat \"trimitere\" mi-a aparut confirmarea ca cererea mea va fi procesata in curand dar situatia contului meu continua sa ramana neschimbata , deci nu au luat nimic din cont. Pentru ca e prima retragere iar la alte case de pariuri n-am mai intalnit o astfel de situatie , vreau sa va intreb daca e ceva normal la Interwetten sau a aparut o eroare care ma impiedica , voit sau nu, sa retrag.
Banii nu dispar instant din contul de la iw dupa ce dai \"trimitere\"!Daca nici pana maine nu iti apare la \"contul meu \" ca a fost efectuata retragerea trimite-le un mail si spunele sa-ti proceseze plata!
0

Postat 12 October 2008 - 11:05 AM (#4) Useril este offline   paidpicks2008 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 21
  • Inregistrat: 13-September 08

Si eu pariez la iw.si sunt in exact aceeasi situatie.am trimis documentele necesare retragerii.am retras prima oara prin transfer bancar.acolo scrie ca in decurs de 2-10 zile lucratoare se v`a efectua tranzactia.acum..am si eu o intrebare:D cum imi vin banii?cash sau ii pun pe card:plott:
0

Postat 25 October 2008 - 12:06 AM (#5) Useril este offline   Gavris 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 186
  • Inregistrat: 04-February 08

ati reusit pana la urma? cat a durat o extragere?
0

Postat 26 October 2008 - 01:56 PM (#6) Useril este offline   jablonsky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 20-November 06

dureaza cam 2 zile dupa ce ti-a fost procesata
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
0

Postat 08 November 2008 - 04:48 PM (#7) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1009
  • Inregistrat: 03-November 08

la mine au trecut 2 saptamani si nici acum nu a fost procesata :(
0

Postat 28 November 2008 - 02:54 PM (#8) Useril este offline   B0gd4n 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 28
  • Inregistrat: 08-August 08

Si eu incerc de cateva zile sa retrag si nu reusesc, leam primis copie, dupa ai mia cerut un extras, dupa aia miau zis ca pot efectua o retragere, am incercat iar si am primit mail ca trebuie sa mai rulez vreo 20 de ron, i\'am rulat si acum imi cere sa fac o depunere care nu o reusesc sa o fac nu stiu din ce cauze, le\'am dat ieri mail si inca astept sa\'mi raspunda.
0

Postat 19 December 2008 - 10:40 PM (#9) Useril este offline   blondy2008 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 29-June 08

Marius, ti-am trimis U2U in legatura cu interwetten. Te rog sa-mi raspunzi la problema daca poti.[Edited on 19-12-2008 by blondy2008]
0

Postat 09 January 2009 - 12:06 AM (#10) Useril este offline   PacPac 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 45
  • Inregistrat: 03-April 08

cum atasez si eu o imagine pe forum? am un pariu la IW si vreau sa va cer o parere
0

Postat 10 January 2009 - 11:39 PM (#11) Useril este offline   mateiasul 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 31-October 03

Sub casuta in care introduci mesajul text ai attachment apesi pe browse si ai posibilitatea sa alegi fisierul care contine imaginea.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba