Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Tutorial pentru cei ce vor sa puna sub 4 euro miza la betfair. - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tutorial pentru cei ce vor sa puna sub 4 euro miza la betfair.

Postat 16 October 2008 - 10:57 AM (#1) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 10-July 08

Intrucat am observat ca cineva m-a intrebat pe forum cum se poate pune miza mai mica de 4 euro la betfair,si tinand cont ca si eu am fost ajutat tot de un coleg de aici de pe e-pariuri m-am gandit sa creez un tutorial pt cei care vor sa invete sa parieze la betfair.
0

Postat 16 October 2008 - 10:59 AM (#2) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Pasul 1Alegem pronosticul pe care vrem sal pariem si va aparea ca in imaginea alaturata.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.JPG

0

Postat 16 October 2008 - 11:00 AM (#3) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Pasul 2Acum la Banker\'s odds schimbam cota si scriem 1.01 dupa care dam continue.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 2.JPG

0

Postat 16 October 2008 - 11:01 AM (#4) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Pasul 3.Dupa ce am dat continue apare aceasta imagine ...nu va speriati!!! dati in continuare continue.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  3.bmp (162.17K)
    Number of downloads: 1972

0

Postat 16 October 2008 - 11:03 AM (#5) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Pasul 4.Aici o sa va apaca ca pariul nu a putut fi pus...(chestii deale lor:-@ ) Nu va luati dupa ei...dati \"Go to My Bets\"

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 4.JPG

0

Postat 16 October 2008 - 11:09 AM (#6) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Pasul 5.Acum va aparea aceasta caseta unde voi va trebui sa schimbati \"Banckr stake\" din 4 euro cat este initial in cat voi sa castigati. Ex: daca vreti sa castigati 10 centi veti trece 4.10daca vreti sa castigati 80 de centi veti pune 4.80daca vreti sa castigati 5 euro veti pune 9 euro la \"bancker stake\"P.S. aici miza care o treceti adica cat vreti sa castigati se inmulteste cu cota pe care ati dat click.ex: daca ati pus sa castigati 10 centi adica ati trecut la banker stake 4.10 la o cota de 14 dvs tre sa aveti in cont 1.4 euro ca sa puteti pune acest pariuP.s.2. Cand puneti cat vreti sa castigati adunati cu 4.Eu in imagine am pus sa castig 0.01 centi adica am trecut 4.01 euro la bancker stake[Edited on 16-10-2008 by xulescu]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 5.JPG

0

Postat 16 October 2008 - 11:11 AM (#7) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Pasul 6.Daca ati facut totul cum trebuie va va aparea aceasta imagine.Acuma va vor aparea 2 casute. Una in care aveti miza aleasa de voi si una care asa apare ea...acolo unde va apare 4 lasati la feliar unde va apare miza pusa de voi in cazul de fata 0.01 veti trece la bancke\'r odsveti trece cota care este in ofeta de pariuri la acel pronostic. Doar acolo modificati atat o singura data acolo unde apare 4 il lasati asa 1.01--->4iar voi modificati numai prima caseta.[Edited on 16-10-2008 by xulescu]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 7.JPG

0

Postat 16 October 2008 - 11:19 AM (#8) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Dupa ce ati dat submit o sa va arate ca pariul a fost pus ...si o sa apara ceva in genul.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 8.JPG

0

Postat 16 October 2008 - 11:23 AM (#9) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Sper sa fi fost de ajutor celor care au vrut sa stie cum se poate paria si sub 4 euro la betfair.Din pacate stiu sa fac smecheria asta doar la \"lay bet\" la cele \"back bet\" chiar nu ma pricep....am incercat dar nu am reusit...Sa aveti bafta.P.S. Chiar daca nu sunt eu mare prezicator in pariuri...cred ca otelul va bate pe steaua...si nu va fi o surpriza...ca deja e o obisnuinta ca steua sa piarda puncte la galati. Oricum eu voi fi in peluza pt a-mi incuraja echipa. Forza otelul.Xulescu
0

Postat 16 October 2008 - 12:38 PM (#10) Useril este offline   Apache 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 30-May 04

Se procedeaza la fel insa in loc sa pui cota 1,01 pui o cota foarte mare !Am postat si eu mai de mult un tutorial pe aceasta tema.Cu programul Fairbot poti pune direct pariuri cu miza sub 4 USD Bafta ! Apache
0

Postat 16 October 2008 - 01:04 PM (#11) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by ApacheSe procedeaza la fel insa in loc sa pui cota 1,01 pui o cota foarte mare !Am postat si eu mai de mult un tutorial pe aceasta tema.Cu programul Fairbot poti pune direct pariuri cu miza sub 4 USD Bafta ! Apache
Apache am downloadat programul \"fairbot\"...insa vreau sa te intreb daca e sigur...adica nu poate sa-mi intre cineva in cont sau alte chesti...
0

Postat 16 October 2008 - 01:13 PM (#12) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Apache...daca ai puteam sa-mi dai un link cu un tutorial...eu nu am gasit mai nimica....culmea este ca am dat la o cursa de caini...am pus la nimereala 20 de centi lay pe un catelus...dupa 4-5 secunde imi aparea cu verde un patratel 0.01 si am dat pe el...si dupa aia nu mai aveam nimica dar aveam in cont cu un cent in plus...nici nu stiu ce am facut mai exact:help:
0

Postat 16 October 2008 - 02:02 PM (#13) Useril este offline   betboutz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1106
  • Inregistrat: 21-August 08

bf functioneaza dupa principiul pietei bursiere.Primul sosit , primul venit.Pariurile sunt puse in ordine cronologica.Daca vreau sa pariez 0.35E,back, voi face intai un pariu de 4E la cota cat mai mare{programele dedicate bf o fac la cota 1000 sau 999-depinde de piata}Tutorialul bf va afisa Pariu 1-4E{ora h}-la cota 1000Sa presupunem ca intre timp cineva a mai pariat 10 E-cota1000Softul bf va avea inregistrat Pariul 2-10E{ora h+2s}Ma razgindesc si vreau sa pariez4,35EModific cota si scriu 4,35E la cota 1000.{ora h +10s}Softul bf va avea inregistrare trei pariuri cronologic consecutive-1-4E{ora h}-la cota 1000 2-10E{ora h+2s}-la cota 1000 3-0.35E{ora h +10s}-la cota 1000Pariurile 1 si 3 sunt ale mele si astfel i-mi sunt si mie afisate.\"Ma razgandesc\" a doua oara si anulez primul pariu 1bf va vedea 2-10E{ora h+2s}-la cota 1000 3-0.35E{ora h +10s}-la cota 1000\"Ma razgandesc\" a treia oara si schimb cota la 2,45{ora h +20s}bf va vedea 2-10E{ora h+2s}-la cota 1000 3-0.35E{ora h +20s}-la cota 2.45APACHE programele functioneaza la fel.Atentie-la un meci din campionatul Rusiei-Saturn - Amkar in minutul 86 la scorul 2-0 aveam 10 e pe Saturn.Am pariat 0.15E pe Amkar.Legatura proasta,eu la inceput.Am confirmat din nou dorinta mea.Rezultatul:1,7E pe Saturn si un \"ipotetic\"8300E{4.35Ex1000X2} pe Amkar.Cota 1000 era \"plina\" de easy-money-ROZ-si Fairbotul trebuia sa treaca si el pe acolo.Concluzia: usor de facut dar uneori ,in-play,atentie.
0

Postat 16 October 2008 - 02:04 PM (#14) Useril este offline   betboutz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Primul sosit , primul servit.
0

Postat 16 October 2008 - 02:14 PM (#15) Useril este offline   betboutz 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Modific MIZA si scriu 4,35E la cota 1000.{ora h +10s}ps.Nu se poate modifica si miza si cota in acelasi timp.
0

Postat 16 October 2008 - 02:44 PM (#16) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by betboutzModific MIZA si scriu 4,35E la cota 1000.{ora h +10s}ps.Nu se poate modifica si miza si cota in acelasi timp.
Ca sa poti pune sub 4 euro la back trebuie sa ai minimim in cont 4 euro?sau la fel ca la lay 6 centi...eu am pariat si 2 centi ca sa castig un cent,am pus lay la o cota de 2...asta cand nu aveam ce face si sa vad daca merge:))[Edited on 16-10-2008 by xulescu]
0

Postat 16 October 2008 - 07:39 PM (#17) Useril este offline   ovidiu80 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 573
  • Inregistrat: 27-November 04

va anunt ca betfair inchide conturi daca va prinde cu jonglerii din astea:plott:
0

Postat 16 October 2008 - 11:26 PM (#18) Useril este offline   proff 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 734
  • Inregistrat: 20-June 05

Spuneti si pentru Back cum se procedeaza. M-ar interesa si pe mine. :no:
Omul nu a fost creat pentru a fi fericit ci pentru a oscila intre nebunia descoperirii si plictiseala de armonie. Fericirea este doar momeala ce-l va tine in cursa, pana la sfarsit … (O. Paler)
0

Postat 17 October 2008 - 10:15 AM (#19) Useril este offline   kaka4milan 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 21-April 08

la fel..numai ca ceri cota foarte mare (100) in loc de 1.01
0

Postat 17 October 2008 - 03:05 PM (#20) Useril este offline   Apache 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 30-May 04

Citeaza

Originally posted by ovidiu80va anunt ca betfair inchide conturi daca va prinde cu jonglerii din astea:plott:
Ovidiu, eu am folosit aceasta ,,jonglerie\" de 4 ani de cand am cont la BF. Pana acum nu am avut probleme. Nu am citit nicaieri sa se fi inchis vreun cont pentru acest motiv. Betfair este avantajata oricum. Castiga din comisioane. La milioane de pariuri care se pun sub miza minima nu au ce pierde. Cu cat mai multe pariuri puse cu atat mai multe comisioane. Chiar si anumite programe scrise pt. Betfair folosesc miza de sub 4 USD, respectiv 2 Lire. API le permite. In ultimul timp rar mai folosesc mize sub 4 USD, insa la cote mari ( peste 40 ) pun mize de 1$ sau 2 $ xulescu nu au fost pana acum probleme cu fairbot. Parolele oricum sunt criptate. Un tutorial am gasit undeva in limba italiana, insa nu dau de link. Ti-a raspuns betboutz. Apache
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba