Eu am cont la M. b si am depus prin ei la Betfair, iar odata am retras suma pusa pentru ca nu am bifat casuta cu optiunea \"pt jocuri de noroc\". Adresa nu ere verificata prin scrisoare. Acum as putea sa retrag sau sa cer verificare?Ce se intimpla daca nu primesc scrisoarea?Fara M. B . este vreo sansa de Betfair? Merci mult... pt ajutor
|
|
retragere M.B.
Postat 22 October 2008 - 07:34 AM (#2)
De zece zile astept scrisoarea, dar nu a sosit! Daca nu vine ce sa fac? Vor bloca contul? Va rog ajutor!!!!!!!!!!!!!
Postat 22 October 2008 - 09:14 AM (#3)
Eu chiar acum am primit un e-mail de la ei. Si eu astept scrisoarea, dar in e-mail spune ca verificarea adresei se poate face si on-line, trimitandu-le o serie de documente, din care sa reiasa ca adresa este corecta.Cel mai bine este sa ii contactezi prin e-mail si sa te inarmezi cu rabdare.
Postat 13 November 2008 - 08:23 PM (#4)
Deci, dupa o luna nu am primit nici scrispoarea, si nici macar un mail. Va rog dati-mi un sfat ce sa mai fac?Inca nu mi-au blocat contul. Mai pot sa depun bani?
Postat 15 November 2008 - 10:10 PM (#5)
Nu e asa de importanta scrisoarea aia.Am primit si eu scrisoarea de verificare si toate cele..si tot mi-au blocat contu:)
Postat 16 November 2008 - 04:35 PM (#6)
In acest caz ce este de facut?Sa nu mai folosessc M. B. ? Si sa abandonez si Betfair ul? Scrisoarea oricum nu a venit, deci vor bloca contul? Cei cu experienta cum ati rezolvat aceasta problema?
Postat 16 November 2008 - 05:00 PM (#7)
Citeaza
Originally posted by pcsaba In acest caz ce este de facut?Sa nu mai folosessc M. B. ? Si sa abandonez si Betfair ul? Scrisoarea oricum nu a venit, deci vor bloca contul? Cei cu experienta cum ati rezolvat aceasta problema?
Postat 14 December 2008 - 09:31 PM (#8)
Revin totusi...Daca cineva a avut situatia aceasta cum ati rezolvat?Pe mesajul lor scrie ca daca nu ai primit scrisoarea nu se poate verifica adresa!Totusi ce-i de facut?Va rog un ajutor!!!!!!!!!!
Postat 18 February 2009 - 04:53 PM (#9)
daca nu ti-au blocat contul, nu vad de ce te agiti atit, poti sa-l folosesti in continuare dar cu o limita de 1500 euro sau echiv.Poti sa-ti verifici contul si cu un card bancar, e cel m simplu asa.
Postat 13 April 2009 - 03:32 PM (#10)
A mai retras cineva bani in ultimele zile de la MB?Va intreb pentru ca miercuri(15.04) am retras de la Betfair prin MB o anumita suma si nici pana astazi nu mi-au intrat banii in cont(Raiffeissen).Spun asta pentru ca pana acum o luna toata relatia BF-MB-CONT BANCAR nu dura mai mult de 48 de ore.Multumiri anticipate pentru un eventual raspuns.
Postat 13 April 2009 - 04:29 PM (#11)
Eu am retras ultima data vineri 03.04 si banii au ajuns pe card marti 06.04 dimineata parca.
Postat 13 April 2009 - 04:51 PM (#12)
Citeaza
Originally posted by bancroftA mai retras cineva bani in ultimele zile de la MB?Va intreb pentru ca miercuri(15.04) am retras de la Betfair prin MB o anumita suma si nici pana astazi nu mi-au intrat banii in cont(Raiffeissen).Spun asta pentru ca pana acum o luna toata relatia BF-MB-CONT BANCAR nu dura mai mult de 48 de ore.Multumiri anticipate pentru un eventual raspuns.
Postat 13 April 2009 - 04:56 PM (#13)
Poate ai vrut sa spui miercuri 15 martie. Miercuri 15 aprilie e poimaine.
Postat 13 April 2009 - 07:13 PM (#14)
Citeaza
Originally posted by mario333Poate ai vrut sa spui miercuri 15 martie. Miercuri 15 aprilie e poimaine.
Postat 13 April 2009 - 07:50 PM (#15)
am retra si eu o suma azi si scrie ca s-a procesat. sper sa fie ok:spaz:
Postat 14 April 2009 - 08:11 AM (#16)
Citeaza
Originally posted by bancroftA mai retras cineva bani in ultimele zile de la MB?Va intreb pentru ca miercuri(15.04) am retras de la Betfair prin MB o anumita suma si nici pana astazi nu mi-au intrat banii in cont(Raiffeissen).Spun asta pentru ca pana acum o luna toata relatia BF-MB-CONT BANCAR nu dura mai mult de 48 de ore.Multumiri anticipate pentru un eventual raspuns.
Postat 14 April 2009 - 07:59 PM (#17)
au intrat banii astazi, luni la ora 11 au fost procesati de MB.:drak:
Postat 14 April 2009 - 10:35 PM (#18)
Ai retras lei sau valuta ? Sint curios de rata de schimb de la MB, din GBP (sau euro) in lei.
Postat 15 April 2009 - 06:37 PM (#19)
din usd in ron. sincer mi s-a parut cam mica rata. la calculele mele am primit cam 3,05 ron pe un dolar:motz:
Postat 15 April 2009 - 06:57 PM (#20)
Citeaza
Originally posted by phaeniusAi retras lei sau valuta ? Sint curios de rata de schimb de la MB, din GBP (sau euro) in lei.
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor