Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Mai radem si noi? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 38 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Mai radem si noi?

Postat 28 October 2008 - 07:47 PM (#1) Useril este offline   avanti 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 294
  • Inregistrat: 26-August 05

De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec? -1 pentru a schimba becul -1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat -14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului -7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor -27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor -53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale -2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este \'\'lampa\'\' -15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul \'\'bec\'\'este la fel de corect -109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri -111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum -306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa -27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri -14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte -33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde \'\'si eu\'\' -6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia \'\'cautare\'\' -12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului -143 pentru a spune \'\'cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum\'\' -16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul -24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul -1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul -1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...
0

Postat 28 October 2008 - 07:59 PM (#2) Useril este offline   SHUPY 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 824
  • Inregistrat: 12-September 07

:pimp:
0

Postat 29 October 2008 - 09:09 AM (#3) Useril este offline   soccerdoru 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 14-May 04

@avantiO idee buna, sa mai luam o pauza cu analizele ( sa mai radem si noi ). Felicitari, ai simtul umorului foarte dezvoltat, ai surprins bine atmosfera de pe forum ( pe forum e ca in viata de toate zilele, e o diversitate, dar deosebirile ne unesc ). Avem de invatat de la cei care au ceea ce noua ne lipseste!Multa bafta! soccerdoru
\"Tot ce face omul se intoarce impotriva lui\" (Emil Cioran)
0

Postat 25 January 2009 - 10:17 PM (#4) Useril este offline   kriminal_instinkt 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 817
  • Inregistrat: 29-August 06

Definiţii noi esxtrase din Moldovian DEX 2009PRUDENT = pastă de dinţi cu extras de pruneMONOLOG = olog de un piciorBIOLOG = olog de am-bele picioareSEXOLOG = olog de 6 picioare (de ex. miriapod sexolog)AŢÂŢAT = fără sâniAMÂNAT = fără mâiniÎNCHINARE = transport către ChinaÎNVINUIRE = procesul de fermentare a mustului!ÎNFOCARE = transformare în focăGHINIOANE = varianta moldovenească pentru ardelenescul „Bine, Ioane\"ÎMPRĂŞTIERE = rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştieBIZAR = zar dubluMĂCEL = mac micMICROSCOP= scop măruntÎNVIORAT = Prevăzut cu vioarăLEŞINA = pe unde merge „le tren\"MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri
0

Postat 26 January 2009 - 12:33 AM (#5) Useril este offline   CMS 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 219
  • Inregistrat: 27-September 06

Ce ziceti de Achmed, teroristul mort ?http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-goP.S I kill youuuuu... :smile:[Edited on 25-1-2009 by CMS][Edited on 25-1-2009 by CMS]
0

Postat 26 January 2009 - 03:39 AM (#6) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5436
  • Inregistrat: 25-May 08

Sa continui ce a inceput kriminal_instinkt. Citez din memorie:CEAPA = exclamatie la vederea unui oceanPIRON = loc de urcari in piersonalu sinsi mii sinsiMATURA = atentionarea jucatorului de sah de catre chibitNATURA = exclamatie nervoasa in urma neascultarii chibituluiDIVINA = vinovata
0

Postat 26 January 2009 - 01:02 PM (#7) Userul este online   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1432
  • Inregistrat: 19-September 07

The Curious Case of Forrest Gump...http://translate.google.com/translate?hl=ro&sl=el&tl=en&u=http://mftm.blogspot.com/2009/01/curious-case-of-forrest-gump.html
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Postat 04 February 2009 - 07:34 PM (#8) Useril este offline   Horus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 139
  • Inregistrat: 07-January 04

fara malitiozitate .. exagerata va propun sa recititi predictia de astazi a lui pac pac(porto in cupa portugaliei). este un adevarat deliciu literar. reuseste o trecere de senzatie de la o linie de povestire parca desprinsa din povestile de demult ale lui creanga(dar mai bine sa ne intoarcem la ale noastre ...) la umorul involuntar cotidian izvorat din sectorul 5(... care este ...)
Rafinament Club - Fun&Relaxation
0

Postat 04 February 2009 - 07:52 PM (#9) Useril este offline   PacPac 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 45
  • Inregistrat: 03-April 08

Citeaza

Originally posted by Horusfara malitiozitate .. exagerata va propun sa recititi predictia de astazi a lui pac pac(porto in cupa portugaliei). este un adevarat deliciu literar. reuseste o trecere de senzatie de la o linie de povestire parca desprinsa din povestile de demult ale lui creanga(dar mai bine sa ne intoarcem la ale noastre ...) la umorul involuntar cotidian izvorat din sectorul 5(... care este ...)
daca scrii pe forum doar ca sa faci cat mai multe postari mai bine :bun: tu pe unde esti ca nu te gasesc?:mrg:
0

Postat 04 February 2009 - 09:43 PM (#10) Useril este offline   tikky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1864
  • Inregistrat: 20-September 05

Bai fratica, PacPac, daca tot te simti lezat de Horus ce ar fi daca nu ne mai lezezi si tu pe noi cu predictiile tale? Nu ai curajul sa raspunzi la ce ti-am scris la sondajul pentru concurs pentru ca am atins punctul sensibil al tau, copiatul predictiilor si jonglarea cu ele la diferite concursuri. Evident ca daca ai fost eliminat de pe epariuri ai intrat la alte concursuri cu predictiile de pe epariuri cu niste analize in engleza traduse prin google translate.http://e-pariuri.ro/?mijloc=PREDICTII&tipscod=202242Real Madrid vs. Deportivo - Predictie: 2 Data: 25.01.2009Cota: 9.52, Miza:5.00, Agentie:Tipster: antiser Postat: 24-Jan-2009 13:28Cote nejustificat de disproportzionate, in opinia mea, la acest meci. Iar cea oferita de Pinnacle e chiar strigatoare la cer. Real nu joaca NIMIC. Robben da semne de oboseala, apararea e nesigura (Diarra Lass ce mai mishca ceva), Raul e un om in minus (un fault obtzinut shi un shut LA poarta in 90 min!). Madrid a invins Osasuna in urma unei prestatzii arbitrale jalnice in opinia unora shi mafioase in opinia altora. Osasuna, ultima in clasament. A fost pentru prima oara (shi poate singura) in istoria fotbalului cand un arbitru elimina un jucator in urma a 2 penalty-uri (clare) pe pretext de simulare. In urma acelui meci, sunt convins ca toate privirile se vor indrepta asupra lui Teixeira Vitienes, arbitru din Cantabria. Deportivo e o echipa in mare forma, locul 8 in clasament shi a invins Realul in tur. Formatzii probabile: Real Madrid: Casillas; Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze; Gago, Lass, Robben, Sneijder; Higuaín shi Raúl. Deportivo: Munúa; Manuel Pablo, Lopo, Zé Castro, Filipe; Antonio Tomás, Juan Rodríguez, Verdú, Valerón, Lafita; BodipoCa prin minune pe Smart Bets apare o analiza de RASUL CURCILOR (NU TI-E RUSINE?!?!?!?!?!?!?! :bash::shockwhore: )http://www.smart-bet..._Deportivo.html 25 January 2009Preview written by PacPacOdds of disproportzionate indefensible, in my opinion, this game. And that offered by Pinnacle is even strigatoare to heaven. Real did not play NOTHING. Robben give signs of fatigue, the defense is insecure practice (diarrea Lasse something more mishca), Raul is a man in minus (a fault obtzinut shi LA shut a gate in 90 minutes!). Madrid beat Osasuna after a prestatzii arbitration in view of some jalnice shi mafioase in the opinion of others. Osasuna, last in the ranking. It was the first time (can only shi) in the history of football when a player remove a referee after a penalty-2 sites (clear) on the pretext simulation. After that match, I am convinced that the question will be moving on to Teixeira Vitienes, referee of Cantabria. Deportivo team is in great form, instead of 8 in the ranking shi defeated reala in the ballot. Formatzii likely: Real Madrid: Casillas, Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinz; Gago, Lasse, Robben, Sneijder, Higuaín shi river. Deportivo: Munúa; Manuel Pablo, Lopo, že Castro, Filipe, Antonio Tomás, Juan Rodríguez, Verdú, Valerón, Lafita; BodipoPick: 2Odds: 9.52Stake: 5/10Bookie: PinnacleDate: 25 January 2009Personal link: Ce sa inteleg din asta? Esti mare fan ANTISER? Stiu/Stii bine ca asta faci si la E-Pariuri si desi ai fost descoperit ai avut doar un avertisment. Morala e ca esti un om de nimic si ca toata lumea care concureaza trebuie sa fie cu ochii pe tine ! :)
0

Postat 04 February 2009 - 09:52 PM (#11) Useril este offline   stefanelly 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 320
  • Inregistrat: 19-August 05

@nobets: Mergi prin padure pe la Baneasa si cand vezi un gard alb pe care scrie SUCKERS ....si niste papitoi la poarta...ai dat de Academie. Sa nu-i deranjezi pe seara ca te baga cu ei in dormitoare....:bash:(tot offtopic, dar mai glumim si noi)
0

Postat 04 February 2009 - 11:22 PM (#12) Useril este offline   Jonin 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1158
  • Inregistrat: 02-September 07

Tzac pacBag-o la sacPacPac!
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
0

Postat 11 March 2009 - 06:09 PM (#13) Userul este online   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Indian wells.JPG

Imagine postata
0

Postat 11 March 2009 - 07:25 PM (#14) Userul este online   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: nehotarati.JPG

Imagine postata
0

Postat 16 March 2009 - 10:08 AM (#15) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1009
  • Inregistrat: 03-November 08

http://forum.betting...455&postcount=3
0

Postat 29 March 2009 - 10:44 AM (#16) Userul este online   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: cand doi se bat....JPG

Imagine postata
0

Postat 06 April 2009 - 02:15 PM (#17) Userul este online   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: untitled.JPG

Imagine postata
0

Postat 07 April 2009 - 10:04 AM (#18) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

Citeaza

Originally posted by phaeniusSa continui ce a inceput kriminal_instinkt. Citez din memorie:CEAPA = exclamatie la vederea unui oceanPIRON = loc de urcari in piersonalu sinsi mii sinsiMATURA = atentionarea jucatorului de sah de catre chibitNATURA = exclamatie nervoasa in urma neascultarii chibituluiDIVINA = vinovata
RATEU = pateu din carne de rata
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 17 April 2009 - 07:00 PM (#19) Useril este offline   jablonsky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 20-November 06

cine cauta poza? :smile:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 3552aecee2e38882.jpg

bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
0

Postat 20 April 2009 - 04:09 PM (#20) Useril este offline   stefanelly 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 320
  • Inregistrat: 19-August 05

....turism rural

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: img2874zt4.jpg

0

Arata acest topic

• 38 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba