Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Mai radem si noi? - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 38 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Mai radem si noi?

Postat 27 April 2009 - 10:01 PM (#41) Useril este offline   steeler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 116
  • Inregistrat: 23-April 09

Citeaza

Originally posted by JoninPt DJspaniolul ca mi-a readus in minte poeziile celebre,cu dedicatie pt inceputul de ulcer cu care m-am ales aseara:drak:Intr-un ochi de apa Patru ochi luceste -Ce sa fie oare? -Cred ca e doi pesteDe sub ape, din adancuri Patru ochi spre noi priveste Ne-\'ntrebam: Ce poa\' se este? Ce se este? Doua peste!intr-o balta mica neagra patru ochi luceste este oare ochii tai? sau e la doi peste?in lacul negru patru ochi luceste. nu e monstru, e doi peste.Pe un camp cu vioreleCrestea numai ghiocei.Si-a venit mandrele meleSi le-a cules ei pe toti.Creste iarba, iarba deasaPerpendicular pe casaVine calul si o pasteAlta iarba se dezvoltaTara mea cu rauri multeSi cu frunze si cu floriAi in tine-o populatieDe mai multi locuitoriSi din bolovani cu apaS-au format inspre apusMuntii tai de incretireOrientati cu varfu-n susTrece lebedele-n zare.Eu ma uit, ele dispare...Cate stele sint pe cerPin\' la ziua toate pier.Numai pe uzina noastraArde una, ca o proasta. Poate mai pun mai tarziu un catren din folclorul popular BONUS![Edited on 27-4-2009 by Jonin]
:motz::crazy::soc::crazy::no: =)) =)) =)) sunt cu rotile pe sus. multzam de ulcer =)) =))
0

Postat 28 April 2009 - 05:25 PM (#42) Useril este offline   zanfit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 252
  • Inregistrat: 30-November 05

http://www.220.ro/KA...ca-ChinuitaSunt curios, cainii or face la fel?
0

Postat 29 April 2009 - 08:14 AM (#43) Useril este offline   steeler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

[Edited on 29-4-2009 by steeler]
0

Postat 30 April 2009 - 09:34 PM (#44) Useril este offline   steeler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

[Edited on 30-4-2009 by steeler]

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: plangere.jpg

0

Postat 30 April 2009 - 09:36 PM (#45) Useril este offline   steeler 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: plangere1.jpg

0

Postat 30 April 2009 - 09:57 PM (#46) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

haha, tare de tot........ :conf:[Edited on 30-4-2009 by fafu1]
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 03 May 2009 - 08:16 PM (#47) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1009
  • Inregistrat: 03-November 08

http://i305.photobucket.com/albums/nn232/mentorxxxd/Trap-1.jpg
0

Postat 04 May 2009 - 09:00 PM (#48) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

http://www.220.ro/td...ni-In-Estoniana
0

Postat 05 May 2009 - 01:17 PM (#49) Userul este online   cezcarino 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1432
  • Inregistrat: 19-September 07

Citeaza

Originally posted by Mate0http://www.220.ro/td...ni-In-Estoniana
:aplauze:iata si autogolul week-endului trecut: http://www.sport.ro/...l?autoplay=true
I'm not as think as you drunk I am

Imagine postata
0

Postat 11 May 2009 - 08:16 PM (#50) Useril este offline   S.S.L 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 17-February 09

de pe blogul lui schmoukiz- “mario care fuge tare” (greu de prins, de-asta e si atat de cautat)- “blugii lui dani otel” (cum cautarea s-a repetat, e de presupus ca s-a produs o asociere vizuala intre Dani Otil si Titus Steel)- “natalia oreiro is anorexic” (n-as zice)- “tarziu marioara” (mai bine mai tarziu decat niciodata)- “oameni ghebosi” (de gustibus)- “din mintea lui jimi”- “ciuvica, omul fara vreo meserie vreodata” (ee, sunteti rautacios, domnu’ Gadea, omul are diploma de psihiatru, a fost si consilier prezidential…)- “blogul lui cioaca” (mi-e si frica sa intreb: Elodia ?!)- “la ce biserica merge gadea” (cautarea asta s-a dat in Saptamana Mare, presupun ca de pe un laptop) :plott:- “casa gabriela vranceanu firea” (o fi vreun fan obsedat de blonde)- “o cunoasteti pe broscuta oac” ( NU!)- “scandalul dintre mihaela radulescu si allan” (de obicei Schwartzenberg era mai greu de scris)- “cuibul reginei maria” (din ciclul palatul nostru, cuibusor de nebunii)Dar nu toata lumea cauta pe cineva pe net. Unii pur si simplu se cauta pe ei:- “ce barbat eram odata”- “natural born drinker” (se leaga, astea doua, nu?)- “sunt o vaca plictisita mp3″- “am avut o viata tare necajita si o nevasta care ma asculta ca asa e azi” (asta sigur nu e Tarzan, soferul de tir, la el se stie: barbatu’ care-i barbat, de nevasta-i respectat!)- “ginerica sa furat mireasa” (un breaking news care a cutremurat toate nuntile romanesti; stati linistit, daca nu e la Arcul de Triumf, e la OTV)Google nu ne poate spune nimic despre sexul vizitatorilor, dar banuiala mea e ca femeile sunt autoarele celor mai simpatice cautari. Ele deja nu mai cauta pe nimeni, au doar probleme practice, care pot fi deslusite cu un simplu search:- “vreau sa-mi fac singura rochia de mireasa” (o perdea alba si niste foarfece ar trebui sa rezolve problema)- “cu apa poti sa faci descantece” (Omida?)- “pantofi ginerica” (in cazul in care l-ai luat in adidasi)- “bloguri pantyhose” (astia vin pe sub rochie)- “metode makeup mirese live”- “trandafiri remontati” (duca-se pe pustii cu FSN-ul lor, eu zic sa nu-i mai remontam)- “pe pamant ma leganai” (e, erau alte vremuri…)- “m-am nascut ca sa conduc” (Bine, sefu! Se stie!)- “cum se pronunta nat king cole” (exact cum se aude: net ching col)- “cat costa o usa de termopan” (depinde de furnizor, in tot cazul, mai mult decat o fereastra)- “prezentare produse haioase” (imi pare rau, sunt un blog serios, nu am timp de prostii :bash:)- “unde se afla parcul cismigiu?” (langa liceul Lazar, marginit de Bd. Schitu Magureanu, Bd. Elisabeta si Str. Stirbei Voda, voila)- “invitatii pentru ziua pentru baiet care se pot trage la inprimanta” (nici dansul nu pare din Bucuresti)- “folclor gruzin” (sigur, aici)- “poze cu lopatar (pasare)” (yeap, avem si asa ceva)Totusi, favoritii mei raman cei care cauta fragmente din melodii lautaresti. Problema cu muzica lautareasca e ca nu e ascultata intotdeauna la trezie si versurile se mai distorsioneaza:- “pusca si caciula lata” (stim, ce barbat ai fost odata)- “da mama cu piciorul in mine” (ma rog, fiecare cu fetisul lui)- “manuelo spune drept” (nu mai are sens sa minti!)[Edited on 11-5-2009 by S.S.L]
0

Postat 14 May 2009 - 03:56 PM (#51) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Într-un sat unguresc din Ardeal, vine un fotograf nou, cam fără experienţă, care încadra aiurea pozele şi de cele mai multe ori la portrete, oamenilor nici nu li se vedeau ochii. Satul fiind micuţ, i s-a dus repede vestea.Într-o zi, vin la el doua femei, mamă şi fiică, ce voiau sa faca niste portrete pentru neamurile din Ungaria. Femeia mai în varsta zice:- Bune ziua, domnu foto! Venit noi la dumnevostre se foteţi la noi!Acuma, pe mine foteţi în fund şi pe fată în píciore! Da\' ştiţi ce rughem la dumnevostre, domnu foto?! Foteţi la noi aşe, de se ne iese ochii, bine?!
0

Postat 14 May 2009 - 04:01 PM (#52) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

:(
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 15 May 2009 - 02:38 PM (#53) Useril este offline   Adina 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 07-April 08

Geniala reclama ....
Walk on, Walk on ... With hope in your heart
0

Postat 15 May 2009 - 02:47 PM (#54) Useril este offline   shobo 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 15-January 08

daca tot veni vorba de reclame... iata, in sfarsit, ceva inteligent din partea vodafone.http://www.youtube.com/watch?v=5bHMiVELlZ0
0

Postat 15 May 2009 - 03:04 PM (#55) Useril este offline   Adina 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 07-April 08

Citeaza

Originally posted by shobodaca tot veni vorba de reclame... iata, in sfarsit, ceva inteligent din partea vodafone.http://www.youtube.com/watch?v=5bHMiVELlZ0
Parca erai fan Orange :conf:
Walk on, Walk on ... With hope in your heart
0

Postat 15 May 2009 - 03:08 PM (#56) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1587
  • Inregistrat: 04-December 05

interesanta reclama. pe zampa`l stiti? p`asta ( ) ? :conf:
0

Postat 18 May 2009 - 07:32 PM (#57) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

:hatoff:
0

Postat 22 May 2009 - 09:01 PM (#58) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Directorul îi spune secretarei :- Claudia, ai puţin timp? Aş dori să discutăm problema măririi salariului tău... - Şefule, dar pe tema aceasta ne-am f**** deja de 5 ori!
0

Postat 08 June 2009 - 02:20 PM (#59) Useril este offline   Mate0 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

0

Postat 08 June 2009 - 05:23 PM (#60) Useril este offline   fanedoc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1503
  • Inregistrat: 02-September 06

noroc cu reclamele voastre la Vodafone, o cautam de 1 an pe net , si am gasit-o, exceptand problema medicala si inceputul emisiunii merita sa-l priviti pe \"imbecil\"http://www.youtube.com/watch?v=5rEEPUJKE1w&feature=related
0

Arata acest topic

• 38 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba