de pe blogul lui schmoukiz- mario care fuge tare (greu de prins, de-asta e si atat de cautat)- blugii lui dani otel (cum cautarea s-a repetat, e de presupus ca s-a produs o asociere vizuala intre Dani Otil si Titus Steel)- natalia oreiro is anorexic (n-as zice)- tarziu marioara (mai bine mai tarziu decat niciodata)- oameni ghebosi (de gustibus)- din mintea lui jimi- ciuvica, omul fara vreo meserie vreodata (ee, sunteti rautacios, domnu Gadea, omul are diploma de psihiatru, a fost si consilier prezidential
)- blogul lui cioaca (mi-e si frica sa intreb: Elodia ?!)- la ce biserica merge gadea (cautarea asta s-a dat in Saptamana Mare, presupun ca de pe un laptop) :plott:- casa gabriela vranceanu firea (o fi vreun fan obsedat de blonde)- o cunoasteti pe broscuta oac ( NU!)- scandalul dintre mihaela radulescu si allan (de obicei Schwartzenberg era mai greu de scris)- cuibul reginei maria (din ciclul palatul nostru, cuibusor de nebunii)Dar nu toata lumea cauta pe cineva pe net. Unii pur si simplu se cauta pe ei:- ce barbat eram odata- natural born drinker (se leaga, astea doua, nu?)- sunt o vaca plictisita mp3″- am avut o viata tare necajita si o nevasta care ma asculta ca asa e azi (asta sigur nu e Tarzan, soferul de tir, la el se stie: barbatu care-i barbat, de nevasta-i respectat!)- ginerica sa furat mireasa (un breaking news care a cutremurat toate nuntile romanesti; stati linistit, daca nu e la Arcul de Triumf, e la OTV)Google nu ne poate spune nimic despre sexul vizitatorilor, dar banuiala mea e ca femeile sunt autoarele celor mai simpatice cautari. Ele deja nu mai cauta pe nimeni, au doar probleme practice, care pot fi deslusite cu un simplu search:- vreau sa-mi fac singura rochia de mireasa (o perdea alba si niste foarfece ar trebui sa rezolve problema)- cu apa poti sa faci descantece (Omida?)- pantofi ginerica (in cazul in care l-ai luat in adidasi)- bloguri pantyhose (astia vin pe sub rochie)- metode makeup mirese live- trandafiri remontati (duca-se pe pustii cu FSN-ul lor, eu zic sa nu-i mai remontam)- pe pamant ma leganai (e, erau alte vremuri
)- m-am nascut ca sa conduc (Bine, sefu! Se stie!)- cum se pronunta nat king cole (exact cum se aude: net ching col)- cat costa o usa de termopan (depinde de furnizor, in tot cazul, mai mult decat o fereastra)- prezentare produse haioase (imi pare rau, sunt un blog serios, nu am timp de prostii :bash:)- unde se afla parcul cismigiu? (langa liceul Lazar, marginit de Bd. Schitu Magureanu, Bd. Elisabeta si Str. Stirbei Voda, voila)- invitatii pentru ziua pentru baiet care se pot trage la inprimanta (nici dansul nu pare din Bucuresti)- folclor gruzin (sigur, aici)- poze cu lopatar (pasare) (yeap, avem si asa ceva)Totusi, favoritii mei raman cei care cauta fragmente din melodii lautaresti. Problema cu muzica lautareasca e ca nu e ascultata intotdeauna la trezie si versurile se mai distorsioneaza:- pusca si caciula lata (stim, ce barbat ai fost odata)- da mama cu piciorul in mine (ma rog, fiecare cu fetisul lui)- manuelo spune drept (nu mai are sens sa minti!)[Edited on 11-5-2009 by S.S.L]