|
|
Mai radem si noi?
Postat 23 December 2011 - 02:00 AM (#722)
CATEGORIA BECALI
O să vină maxim doi jucători: Chiricheş, Chipciu şi încă unul - Gigi Becali, după meciul cu Voinţa Sibiu
Maseuza am fredonat-o eu. Pentru că îmi place foarte tare - Gigi Becali reinventând imnul Franţei, "La Marseillaise"
Eu nu pot să stau fără să vorbesc. Fac cancer la limbă! - Gigi Becali, ipohondru
Nu-s eu campion, dar câţiva ospătari tot am pus - Adrian Mutu, invidios pe Bute
E o confuzie! - Marian Iancu, după ce a fost condamnat la "doar" zece ani de închisoare cu executare
Sunt mai alb decât jumătate din stadion, mânca-v-aş! - Marius Şumudică, alb şi negru
Eu ştiam sigur că Steaua se va califica, dar nu credeam că o să bată Schalke - Dumitru Dragomir, sfidând matematica şi clasamentul
Asta se întâmplă dacă în România se schimbă antrenorii ca, mă scuzaţi, lenjeria interioară, o dată la săptămână - Gică Hagi, cu sfaturi bune pentru antrenori şi lenjerie
CATEGORIA PORUMBOIU
Un singur impediment avem. Legat de apartamentul pe care l-a solicitat Dinu Gheorghe la Iaşi, nu am găsit cu vedere la mare - Adrian Porumboiu, negociator
Am un P mare pe spate şi nu e de la Porumboiu, ci de la Prost - Adrian Porumboiu, dezarmant
Când joci cu Yero Bello, adică Zero Bello, care era căţărat pe Muntele Himalaya, căuta hrană rece, ce să faci? - Adrian Porumboiu, plastic
Pentru moment, Mutu şi Tamaş sunt excluşi definitiv - Victor Piţurcă, ferm în decizii
Piţurcă face bine că a luat mulţi tineri, dar n-ar fi rău nici să ia jucători mai experimentaţi - Ilie Dobre, clar ca de obicei
Pe Steaua n-am văzut-o cu Schalke, că am mâncat şi m-am pus să dorm - Cosmin Moţi
Îl ştiam pe Benzema. De la FIFA 2010 - Vlad Chiricheş, francezul
Piţurcă s-a suit odată pe laptop, a crezut că este cântar! - Meme "Chuck Norris" Stoica
CATEGORIA DRAGOMIR
În cazul Timişoarei nu am avut nicio opinie, după cum se ştie. Eu am avut o opinie, alţii o opinie, deci ce opinie am avut eu? Ce, nu mai avem voie să avem opinii în ţara asta? - Dumitru Dragomir, cu opinii
Mititelu nu a pierdut în urma excluderii. Din contră, a câştigat că a scăpat de cheltuielile cu Divizia B - Dumitru Dragomir, parior
Gerlem are pe creier un virus C de la Corona - Viorel Hizo, neurochirurg
Azi am câştigat fără drept de apel, Dinamo e o echipă mult mai bună decât Ceahlăul, din păcate - Ionel Dănciulescu, jucător Dinamo, nu Ceahlăul, după Ceahlăul - Dinamo 0-5
Opriţa merita şi penalty, şi "galben" pentru simulare - Ion Crăciunescu, preşedinte CCA, sfidând logica
Mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, adică mie - Daniel Pancu, fotbalist Rapid, mulţumit
CATEGORIA CORNEL DINU
În prima repriză, jucătorii români trebuiau să-şi pună vată în urechi ca să nu răcească atunci când treceau belgienii pe lângă ei - Cornel Dinu cu analiza tactică la România - Belgia
Cum să vină Fl. Costea la Dinamo? Poate Borcea îl vrea ospătar la Miami - Cornel Dinu, de la Resurse Umane
Adrian Cristea se mişcă pe teren mai puţin decât Bianca pe scaunul de la emisiunea lui Capatos - Cornel Dinu, telespectator fidel.
O să vină maxim doi jucători: Chiricheş, Chipciu şi încă unul - Gigi Becali, după meciul cu Voinţa Sibiu
Maseuza am fredonat-o eu. Pentru că îmi place foarte tare - Gigi Becali reinventând imnul Franţei, "La Marseillaise"
Eu nu pot să stau fără să vorbesc. Fac cancer la limbă! - Gigi Becali, ipohondru
Nu-s eu campion, dar câţiva ospătari tot am pus - Adrian Mutu, invidios pe Bute
E o confuzie! - Marian Iancu, după ce a fost condamnat la "doar" zece ani de închisoare cu executare
Sunt mai alb decât jumătate din stadion, mânca-v-aş! - Marius Şumudică, alb şi negru
Eu ştiam sigur că Steaua se va califica, dar nu credeam că o să bată Schalke - Dumitru Dragomir, sfidând matematica şi clasamentul
Asta se întâmplă dacă în România se schimbă antrenorii ca, mă scuzaţi, lenjeria interioară, o dată la săptămână - Gică Hagi, cu sfaturi bune pentru antrenori şi lenjerie
CATEGORIA PORUMBOIU
Un singur impediment avem. Legat de apartamentul pe care l-a solicitat Dinu Gheorghe la Iaşi, nu am găsit cu vedere la mare - Adrian Porumboiu, negociator
Am un P mare pe spate şi nu e de la Porumboiu, ci de la Prost - Adrian Porumboiu, dezarmant
Când joci cu Yero Bello, adică Zero Bello, care era căţărat pe Muntele Himalaya, căuta hrană rece, ce să faci? - Adrian Porumboiu, plastic
Pentru moment, Mutu şi Tamaş sunt excluşi definitiv - Victor Piţurcă, ferm în decizii
Piţurcă face bine că a luat mulţi tineri, dar n-ar fi rău nici să ia jucători mai experimentaţi - Ilie Dobre, clar ca de obicei
Pe Steaua n-am văzut-o cu Schalke, că am mâncat şi m-am pus să dorm - Cosmin Moţi
Îl ştiam pe Benzema. De la FIFA 2010 - Vlad Chiricheş, francezul
Piţurcă s-a suit odată pe laptop, a crezut că este cântar! - Meme "Chuck Norris" Stoica
CATEGORIA DRAGOMIR
În cazul Timişoarei nu am avut nicio opinie, după cum se ştie. Eu am avut o opinie, alţii o opinie, deci ce opinie am avut eu? Ce, nu mai avem voie să avem opinii în ţara asta? - Dumitru Dragomir, cu opinii
Mititelu nu a pierdut în urma excluderii. Din contră, a câştigat că a scăpat de cheltuielile cu Divizia B - Dumitru Dragomir, parior
Gerlem are pe creier un virus C de la Corona - Viorel Hizo, neurochirurg
Azi am câştigat fără drept de apel, Dinamo e o echipă mult mai bună decât Ceahlăul, din păcate - Ionel Dănciulescu, jucător Dinamo, nu Ceahlăul, după Ceahlăul - Dinamo 0-5
Opriţa merita şi penalty, şi "galben" pentru simulare - Ion Crăciunescu, preşedinte CCA, sfidând logica
Mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, adică mie - Daniel Pancu, fotbalist Rapid, mulţumit
CATEGORIA CORNEL DINU
În prima repriză, jucătorii români trebuiau să-şi pună vată în urechi ca să nu răcească atunci când treceau belgienii pe lângă ei - Cornel Dinu cu analiza tactică la România - Belgia
Cum să vină Fl. Costea la Dinamo? Poate Borcea îl vrea ospătar la Miami - Cornel Dinu, de la Resurse Umane
Adrian Cristea se mişcă pe teren mai puţin decât Bianca pe scaunul de la emisiunea lui Capatos - Cornel Dinu, telespectator fidel.
Evitati p-x .Sunt niste Tepari partinitori, care dau dovada de un nepotism nesimtit . O luna pe acel site mi-a ajuns.
Postat 23 December 2011 - 09:50 AM (#723)
:aplauze: Fabulous!
Multe le-am prins şi live... S-ar opri puţin din scufundare planeta de pe urma veniturilor aduse de vânzările unei culegeri de pilde şi înţelepciune din minicosmosul ligii "lu' Mitică".
Multe le-am prins şi live... S-ar opri puţin din scufundare planeta de pe urma veniturilor aduse de vânzările unei culegeri de pilde şi înţelepciune din minicosmosul ligii "lu' Mitică".
I'm not as think as you drunk I am
Postat 23 December 2011 - 11:31 AM (#724)
nu prea e de ras dar au si olandezii drogatii lor care intra pe teren...
ce nu inteleg, de ce a luat rosu portarul? pentru ca l-a batut pe drogat?
probabil trebuia sa dea drogatul primul???
ce nu inteleg, de ce a luat rosu portarul? pentru ca l-a batut pe drogat?
probabil trebuia sa dea drogatul primul???
Postat 23 December 2011 - 12:41 PM (#725)
E la fel ca in cazul Galamaz.. Meciul s-a intrerupt(antrenorul oaspetilor si-a scos echipa de pe teren), iar acel rosu luat de portar nu a afectat cu nimic pe nimeni, el fiind anulat de comisii.
Postat 25 December 2011 - 06:46 PM (#726)
Zuker, la 23 December 2011 - 12:41 PM, a spus:
E la fel ca in cazul Galamaz.. Meciul s-a intrerupt(antrenorul oaspetilor si-a scos echipa de pe teren), iar acel rosu luat de portar nu a afectat cu nimic pe nimeni, el fiind anulat de comisii.
ce destept esti, m-ai scos din ceata, eu intrebam de ce fac arbitrii gafele astea, nu mi se pare normal ca un stadion intreg sa nu mai poata vedea meciul din cauza unui drogat si asta datorita arbitrului care da rosu unui jucator care este in legitima aparare, pe stadion nu are dreptul sa intre nimeni atat timp cat se desfasoara meciul...
Postat 10 January 2012 - 06:22 PM (#727)
http://s18.postimage.org/ghogo6z87/Capture.jpg
„După ce strâng mâna unui milanist, mă spăl. După ce strâng mâna unui juventin, îmi număr degetele” - Giuseppe Prisco
Postat 10 January 2012 - 06:53 PM (#729)
iar altii se tot iau de bietul profesor de sport...
Aceasta postare a fost editata de lucciano: 10 January 2012 - 06:53 PM
Postat 13 January 2012 - 01:44 PM (#731)
Postat 10 February 2012 - 08:39 PM (#733)
avanti, la 28 October 2008 - 07:47 PM, a spus:
De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec? -1 pentru a schimba becul -1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat -14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului -7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor -27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor -53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale -2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este \'\'lampa\'\' -15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul \'\'bec\'\'este la fel de corect -109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri -111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum -306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa -27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri -14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte -33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde \'\'si eu\'\' -6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia \'\'cautare\'\' -12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului -143 pentru a spune \'\'cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum\'\' -16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul -24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul -1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul -1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...
cat de adevara:)))))
Postat 13 February 2012 - 05:45 PM (#734)
Sepsi si-a tras echipa. Se numeste Laslo Sepsi. :D Hal de jurnalism Romanesc.
http://www.onlinespo...t-in-liga-1.htm
http://www.onlinespo...t-in-liga-1.htm
Postat 09 April 2012 - 06:54 PM (#735)
Postat 09 April 2012 - 08:25 PM (#737)
Pai si unde e gluma ? Limita la miza ?
Aceasta postare a fost editata de phaenius: 09 April 2012 - 08:27 PM
Postat 09 April 2012 - 09:53 PM (#739)
pai nu era mai cusher sa spuna ca iese 1/2 sau 2/1?!?! acum a inceput sa spuna ca-si pedepseste "supusii" dandu-le pe invers fiindca nu au crezut in el :))
I'm not as think as you drunk I am
Postat 09 April 2012 - 09:55 PM (#740)
e de rasul-plansul si ma mai miram de guru bivolarul cum i-a prostit cu misa sa se urineze pe ei
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor