sistemul favoritelor in deplasare. Ecipe gen Chelsea, Milan, Manchester United, Inter sau Lyon tind sa castige aproximativ 80% din meciurile disputate in deplasare de`a lungul unui sezon, exceptand disputele cu echipe din primele 4 ale campionatului. Astfel, cu o cota medie de aproximativ 1.50-1.60, la o probabiloitate intre 75-80%, puteti observa ca se prefigureaza un profit important. Este un fapt dovedit, statistica pura, asa ca nu am de comentat prea multe. Tot ce pot sa mai spun este ca eu am mizat sezonul trecut pe Manchester si Chelsea in acest sistem si nu mi`a paurut rau.
|
|
Pagina 1 din 1
Sistemul favoritelor in deplasare !
Postat 31 October 2008 - 10:48 AM (#2)
Buna intrebare _Razvi_ Greseala pe care o fac multi pariori. PARIEREA PE FAVORITI...ceea ce duce implicit la fericirea si belsugul caselor de pariuri. Mai ales la casele de pariuri unde profit margin atinge si 20 %. Vorbesc aici de diferenta intre fair odds si line odds. Am facut si eu mai demult aceasta eroare. Am invatat insa din greselile mele. Oamenii inteligenti invata insa din greselile altora. Dati LAY favoritilor. Comportati-va ca o casa de pariuri si IN TIMP veti avea profit. Mai citisem undeva pe net un sistem in care se pariaza toate cotele peste 1,65 ale echipelor care joaca in deplasare. Astept si eu raspuns ARGUMENTAT de la Betforcash legat de procentul de 80 %. Bafta ! Apache [Edited on 31-10-2008 by Apache]
Postat 31 October 2008 - 11:35 AM (#3)
razvi, am gresit ca nu am editat textul. a fost scris de mine acum doi ani si am dat copy-paste. Lyon nu mai e ce a fost. E alta echipa in opinia mea si nu mai intra in acest sistem.apoi, am scris ceva: \"exceptand disputele cu echipe din primele 4 ale campionatului\". Inter de exemplu a lasat punte doar impotriva unor echipe de top afara. in acest sistem nu intra un meci milan - inter 2.apache, parierea pe favoriti poate avea succes in anumite conditii. procentul este dat de rezultatele mele in cativa ani in care am folosit acest sistem.ce mai, am gresit pentru ca nu am editat textul in prima faza. echipele se schimba d ela sezon la sezon. anul asta inter, united, chelsea si bayern (da, stiu cum a inceput) vor fi favoritele mele. mereu astept cateva etape la inceputul campionatelor sa vad cum stau lucrurile.
http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
Postat 31 October 2008 - 02:53 PM (#4)
Steaua a cam muscat-o pe la Iasi acum 2-3 ani.Erau campionate cu favorite clare,Croatia si Ucraina si uitati-va la echipa lui Lucescu.S-a mai echilibrat si la cehi diferenta dintre echipele mari si restul.Anul trecut am muscat-o de 2 ori crancen,Austria Viena dupa 10 meciuri,10 victorii a pierdut la ultima clasata care avea 10 meciuri,10 infrangeri.Aceeasi treaba,identica a fost cu Dinamo Zagreb!!!!!!Iar acum Steaua cu Buzau,care a fost mai crancena decat Resita-Steaua 2-0 de acum multi ani,mai erau 3 etape de campionat parca,cand Resita avea 8 puncte si era retrogradata!
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Postat 31 October 2008 - 03:08 PM (#5)
Sa zicem ca in Scotia ar mai merge Celtic si Rangers. Insa cotele sunt derizorii ! Echipele mici sunt din ce in ce mai motivate sa joace bine cu ,,granzii\". Asta deoarece pentru jucatorii anonimi este o mare oportunitate sa se afirme. La aceste meciuri sunt rechinii (agentii de jucatori). Fotbalul s-a schimbat. Banul vorbeste din ce in ce mai mult. Recesiunea economica prin care trece lumea la ora actuala nu afecteaza desfasurarea competitiilor fotbalistice. Un inalt reprezentant ne asigura ca sun fonduri pentru organizarea disputarii urmatoarelor doua campionate mondiale fara probleme. Deci se poate vorbi de o strategie depasita. Ai avut rezultate bune cu ea ? Foarte bine. Se pare insa ca trebuie sa bata un vant al schimbarii. Bafta tuturor !Apache
Postat 31 October 2008 - 05:34 PM (#6)
da ... ati punctat bine cu totii. eu insa inca am rezultate. cand nu voi mai avea voi urma sfatul lui apache.
http://blog.betforcash.ro - fa parte din castig !!
- ← Tutorial pentru cei ce vor sa puna sub 4 euro miza la betfair.
- Articole importante despre pariuri # ACADEMIA e-Pariuri
- Sirul Fibonacci →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor