nu reusesc nici cum sa aflu daca (exemplu) in meciul Bayern-Bochum care este echipa care a avut lovitura de inceput. ma poate ajuta cineva? ... prefer sa pariez pe cine incepe meciul, dar nu gasesc nici un fel de statistica sau rezultat; ... ex: la gamebookers pariez cu 10 minute inainte sa inceapa un meci care este pus LIVE; pariez pe ce echipa va avea lovitura de inceput; dar nu cunosc nici un site unde sa gasesc acest gen de rezultate si trebuie sa am incredere in Gamebookers cand imi arata daca pariul a fost castigator sau nu...[Edited on 6-11-2008 by luci_ssl]
|
|
Pagina 1 din 1
SATISTICI IN LEGATURA CU ECHIPELE CARE AU PRIMUL KICK-OFF
Postat 06 November 2008 - 12:31 AM (#1)
Daca prostia ar durea, multi dintre noi ar fi dependenti de morfina...
Postat 06 November 2008 - 01:25 AM (#2)
\"... pariul meu preferat\"Este foarte crud sa vezi ca primul post pe acest forum este unul de genul acestaDin cauza ta(si a altor \"pariori\") casele de pariuri o sa doarma linistite in fiecare noapte
Postat 06 November 2008 - 01:32 AM (#3)
Citeaza
Originally posted by luci_ssl... pariul meu preferat este sa pariez pe cine incepe meciul,
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
Postat 06 November 2008 - 12:59 PM (#4)
am cerut ajutor si voi criticati; ghiciti ce: cu acest gen de pariu fac un profit frumusel (cota de 1.9, si pariez pe meciuri gen rapid-gloria buzau, galatasaray-gaziantep, milan-napoli unde echipe de prestigiu dau dovada de fair-play si ii lasa pe oaspeti sa aiba lovitura de inceput) ... din ultimele 44 pariuri de acest gen, 39 au fost castigatoare adica 88.63% la o cota de 1.9, faceti voi calculele ... multumesc mult pentru ajutor, dragii mei pariori seniori si moderatori
Postat 06 November 2008 - 01:44 PM (#5)
Citeaza
Originally posted by luci_sslam cerut ajutor si voi criticati; ghiciti ce: cu acest gen de pariu fac un profit frumusel (cota de 1.9, si pariez pe meciuri gen rapid-gloria buzau, galatasaray-gaziantep, milan-napoli unde echipe de prestigiu dau dovada de fair-play si ii lasa pe oaspeti sa aiba lovitura de inceput) ... din ultimele 44 pariuri de acest gen, 39 au fost castigatoare adica 88.63% la o cota de 1.9, faceti voi calculele ... multumesc mult pentru ajutor, dragii mei pariori seniori si moderatori
Postat 06 November 2008 - 02:15 PM (#6)
la ce case poti paria pe lovitura de incepere?ca banuiesc se pot obtine cote frumoase din asta urmarind anumite echipe,cu siguranta ca unele lucruri se vor repeta.
Postat 06 November 2008 - 03:16 PM (#7)
bine ca n-ai zis 100% ca atunci chiar te credeamdaca esti asa disperat dupa un pariu imi dau seama ce profit ai
Postat 06 November 2008 - 04:01 PM (#8)
Loterie ! Sau jocul ,,cap - pajura\" !Dar daca asta e stilul tau de joc si ai si profit iti doresc NOROC pe mai departe.Cota de 1,9 este insa tare ,,nedreapta\".Cota reala este 2.@luci_ssl daca as sti un link care sa te ajute, l-as pune aici. Poate ai ocazia sa revezi inceputul meciului pe undeva.@iordachita Parca si la BWIN am vazut acest tip de pariu. Bafta !Apache[Edited on 6-11-2008 by Apache]
Postat 06 November 2008 - 05:34 PM (#9)
\"A coin toss takes place just before the game starts, the winner of which will get the choice of choosing which end to attack or whether to kick-off. Should they choose to kick-off then the other captain will be allowed elect which end to attack in the first half. Should the winner decide to choose which end to attack then the loser can choose whether to kick-off in the first or second half.\"atletico-liverpool liverpool had the kick offliverpool-atletico atletico had the kick offrapid-gloria buzau gloria had the kick offbayern-fiorentin fiorentina had the kick offgalata-gaziantep gaziantep had the kick offmilan-napoli napoli had the kick offbarca-basel basel had the kick offmancheste-hull hull had the kick off--pariez doar pe meciurile unde se intalnesc o echipa de prestigiu cu una modesta [Edited on 6-11-2008 by luci_ssl]
Postat 06 November 2008 - 05:41 PM (#10)
Bine luci_ssl. Am inteles.Pai in final va trebui sa iti gasesti un site care sa aiba si aceasta statistica.Daca iti merge bine si te simti comod cu acest tip de pariu continua.Apache
Postat 06 November 2008 - 06:00 PM (#11)
Cat timp ti-a luat pana ai prins smecheria?Ma mir ca iti merge la romani!
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Postat 06 November 2008 - 06:02 PM (#12)
...glumin, glumim........ dar nu e chiar hazardat ce spune luci_ssl .......inainte de a intra \"Ion Oblemenco\" in restaurare, Craiova avea obiceiul sa inceapa meciul atacand de la peluza cu tabela.. poate era o superstitie... stiu ca de cele mai multe ori, oaspetii incepeau meciul..Este logica chestia: daca castiga Craiova tragerea la sorti isi alegea terenul dorit iar oaspetii incepeau meciul. Daca castigau oaspetii tragerea sansele sa isi aleaga sa inceapa meciul erau egale..Per total rezulta ca erau sanse 75% sa inceapa oaspetii meciul!Poate se gasesc considerente asemanatoare cu acestea sau cu cele expuse de luci si pentru alte meciuri..Astept pareri!:nu:
Postat 06 November 2008 - 06:09 PM (#13)
Salutare. Nu sunt deloc adeptul acestor pariuri, dar uite, daca te ajuta cu ceva...Dinamo prefera sa aleaga terenul cand joaca acasa preferand sa atace in a doua repriza spre PCH.
Back in business....
Postat 06 November 2008 - 06:36 PM (#14)
Si Juventus acum un an, cand urmaream acest tip de pariu si am facut ceva banuti, prefera sa ii lase pe oaspeti sa aiba lovitura de incepere. Procentul a fost de peste 80 %. In general tre sa ai 1 sau 2 echipe pe care sa te bazezi.
Postat 06 November 2008 - 06:59 PM (#15)
[quote]Originally posted by luci_sslam cerut ajutor si voi criticati; ghiciti ce: cu acest gen de pariu fac un profit frumusel (cota de 1.9, si pariez pe meciuri gen rapid-gloria buzau, galatasaray-gaziantep, milan-napoli unde echipe de prestigiu dau dovada de fair-play si ii lasa pe oaspeti sa aiba lovitura de inceput) ... din ultimele 44 pariuri de acest gen, 39 au fost castigatoare adica 88.63% la o cota de 1.9, faceti voi calculele ... Bravo Luci! Tare smecheria! Trebuie sa recunosc ca nu m-am gandit niciodata la tipul asta de pariu, privindu-l ca pe o loterie curata! Dar...fair-play-ul si superstitiile echipelor pot aduce un profit frumusel! Din pacate nu stiu nici un sait cu astfel de statistici! Nu ar strica sa incepi un jurnal cu astfel de pariuri -cred ca sunt multi curiosi sa vada daca obtii profit! :nu:
Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
Postat 06 November 2008 - 08:51 PM (#16)
din cate am auzit eu ,arbitrul ar avea o moneda cu un teren si o minge si s-ar cuveni automat oaspetilor acea parte a monedei care ar cadea cu fata in sus,deci in acest caz se justifica cotele de egalitate pe care le avem la fiecare meci pt lovitura de incepere ,indiferent de apropierea sau diferenta de valoare dintre cele 2 echipe,si de altfel se trage concluzia clara ca nu putem vorbi despre niciun fel de calcul in privinta unei echipe ca ar avea mai multe sanse decat cealalta sa inceapa meciul.
Postat 06 November 2008 - 11:03 PM (#17)
incepand de sambata o sa tin un jurnal; vad ca foarte multi pariori \"profesionisti\" sunt sceptici cu privire la acest gen de pariu; pana acum m-am jucat doar cu sume modice: pariu de 1 lira sterlina pe meci; am pariat pe 44 de meciuri total pana in acest moment; 1 lira * 44= 44 lire investite; 39 au fost castigatoare la cota de 1.9=74.1 ... rezulta un profit de 30 lire (in decurs de 5 saptamani) ... normal ca doresc sa aflu cat mai multe informatii; doresc sa \"ridic stacheta\", cu pariuri mai valoroase, dar fara informatii imi este greu sa risc baniimatematic este destul de rentabil, iar practic, pe mine unul m-a convins
Postat 06 November 2008 - 11:14 PM (#18)
Te asteptam cu Jurnalul! Pare interesant ca m-am saturat de jurnale \"isimony\"!:ciao:
Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor