Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: betfair - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

betfair

Postat 27 November 2008 - 05:48 PM (#1) Useril este offline   Gavris 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 186
  • Inregistrat: 04-February 08

In urma cu cateva zile am vazut pe site un link despre un baiat care a facut 20.000 de lire la Betfair pariind doar under 3,5 , daca nu ma insel era la Bettingadvice. Va rog daca este cineva si poate sa ma indrume spre acel link. multumesc
0

Postat 27 November 2008 - 05:52 PM (#2) Useril este offline   dan_-ddc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 913
  • Inregistrat: 31-October 06

Citeaza

Originally posted by Gavris In urma cu cateva zile am vazut pe site un link despre un baiat care a facut 20.000 de lire la Betfair pariind doar under 3,5 , daca nu ma insel era la Bettingadvice. Va rog daca este cineva si poate sa ma indrume spre acel link. multumesc
http://forum.betting...2#pid187117aici cred ca vazusei!
0

Postat 27 November 2008 - 05:58 PM (#3) Useril este offline   vandursi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1731
  • Inregistrat: 01-February 06

ce informat esti danut :bigok_125:
0

Postat 27 November 2008 - 05:58 PM (#4) Useril este offline   Gavris 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 186
  • Inregistrat: 04-February 08

mersi mult:hatoff:
0

Postat 19 May 2009 - 08:48 PM (#5) Useril este offline   custura 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 10-January 08

Buna am si o intrebare(sau doua) in leg cu betfair:1.Pot retrage direct pe card daca am visa electron?2.Pt a le arata ca am varsta corespunzatoare am trimis o copie de buletin prin mail e destul?Mc pt ajutor anticipat
0

Postat 19 May 2009 - 11:10 PM (#6) Useril este offline   skY_Leader 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 740
  • Inregistrat: 02-July 07

La a doua intrebare raspunsul este: Da!
0

Postat 20 May 2009 - 11:31 AM (#7) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1587
  • Inregistrat: 04-December 05

am si io o intrebare: dau back pe x la cota 3.7, dupe care ma sucesc la un moment dat si bag lay`ul la aceeasi cota 3.7. ies pe 0 sau pe minus? adica se ia in considerare profitul la al doilea pariu (LAY x), presupunand ca acesta este cel castigator. astept raspuns, multumesc.
0

Postat 20 May 2009 - 11:38 AM (#8) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Esti pe zero nu pe minus , adica pariul castigator nu iti este impozitat cu cei 5%
0

Postat 20 May 2009 - 12:10 PM (#9) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

mersi. tocmai ce mi`am luat o tzeapa - cica gamba osaka vs fc seoul trebuia sa fie live :jump2:
0

Postat 20 May 2009 - 12:51 PM (#10) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

da , asa era in program , insa au anuntat pe forumul betfair cu cateva minute inainte de incepere ca sunt probleme si ca meciul nu va mai fi live .
0

Postat 20 May 2009 - 01:11 PM (#11) Useril este offline   relansat 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

daca`s tampit si nu cetesc :motz:jucat`am X. sa fie intr`un ceas bun.[Edited on 20-5-2009 by relansat]
0

Postat 05 June 2009 - 09:07 AM (#12) Useril este offline   custura 

• Parior
  • PipPipPip

Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu retragerea la betfair.Am card visa electron de la bcr as putea retrage direct pe card?? va multumesc anticipat
0

Postat 22 June 2009 - 10:54 PM (#13) Useril este offline   custura 

• Parior
  • PipPipPip

Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu retragerea la betfair.Am card visa electron de la bcr as putea retrage direct pe card?? va multumesc anticipat :)
0

Postat 23 June 2009 - 09:00 AM (#14) Useril este offline   scott 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 93
  • Inregistrat: 24-February 06

da poti retrage ..dar suma care ai depus-o ..scrie si acolo..o astepti sa vina, apoi bagi alta retragere ...daca vrei sa ii retragi pe toti din prima prin transfer bancar, trebuie sa iti activezi cont in EURO la BCR care e minim 100 E ...si trebuie sa ai si contul la Betfair tot in E[Edited on 23-6-2009 by scott]
0

Postat 22 August 2009 - 09:56 AM (#15) Useril este offline   brunetu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 260
  • Inregistrat: 31-May 08

a jucat careva pe poli-astra?...nici acuma nu au validat biletu :bigok_125:
You`ll Never Walk Alone !!!
0

Postat 26 April 2010 - 11:51 PM (#16) Useril este offline   2peu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 336
  • Inregistrat: 05-March 10
  • LocationBucuresti

revin si eu cu o intrebare pt cei care folosesc betfair : Ce ar trebui sa stiu daca vreau sa recomand un prieten care locuieste , lucreaza si are carduri in UK dar este inca roman ( anul asta aplica de cetatenie ) . Functioneaza codul de la referal , a mai folosit cineva recomandare la betfair cu succes?
in cautarea formulei castigatoare
0

Postat 26 April 2010 - 11:56 PM (#17) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Le am trimis un mail zilele astea celor de la Betfair cu intrebarea daca romanii sunt acceptati la refer and earn ...cand primesc raspunsul o sa te anunt.
0

Postat 27 April 2010 - 12:22 AM (#18) Useril este offline   2peu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 336
  • Inregistrat: 05-March 10
  • LocationBucuresti

ok mersi , ar trebui sa fim; conditii de rulare a mizei pe nush ce cote ca la alte case de pariuri avem ?[Edited on 26-4-2010 by 2peu]
in cautarea formulei castigatoare
0

Postat 27 April 2010 - 01:00 AM (#19) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

If the referred friend wagers* £25 on the Exchange in the first 31 days of joining they will receive a credit of £25 into their account. We will also credit you with £25 as a thank you for referring them. *Bets must be \'matched\' in order to count towards the £25 total (unmatched or voided bets will not be counted). In traducere libera daca prietenul tau pariaza cel putin 25 de lire in primele 31 de zile de la data in care s a inscris mai primeste inca 25.La fel si tu vei primi 25 de lire pentru ca l ai recomandat.
0

Postat 27 April 2010 - 12:42 PM (#20) Useril este offline   floo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 612
  • Inregistrat: 09-February 07

Ar mai fi o precizare importanta de facut..cel recomandat adica cel care isi face noul cont trebuie sa faca prima depunere prin moneybookers, de pe acelasi email de pe care a a primit recomandarea si si-a deschis contul, altfel nu va primi banii. Eu am facut recomandare la 3 persoane, prima a depus prin card si nu a primit nimic , iar apoi am citit mai bine la conditii acolo si am constatat ca prima depunere trebuie facuta prin mb. Celelelalte doua persoane au primit bonusul fara probleme, de asemenea si eu. Si mai depinde in ce moneda e contul , pt ca nu o sa primesti echivaletnul a 25 de lire ci 25 de euro daca e in euro , 25 de dolari etc[Edited on 27-4-2010 by floo]
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba