Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: betfair - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

betfair

Postat 15 March 2011 - 03:10 PM (#61) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5436
  • Inregistrat: 25-May 08

Luciano, si daca dai back 50000 si pica sistemul si e 1-0 Manchester United si nu mai poti sa dai lay si bate Manchester, nu e mai bine ? :)
0

Postat 15 March 2011 - 03:25 PM (#62) Useril este offline   Razvi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1632
  • Inregistrat: 29-November 04
  • LocationTimisoara

Asta inseamna sa te lasi pe mana sortii. Si de obicei cand depinzi de soarta ea-si cam bate joc de tine... Plus ca la ce noroc are Lucciano sigur nu marcheaza cine trebuie intr-o astfel de situatie :)
... football is a globalized multinational business, with tentacles and intrests that stretched far beyond the border of the nation state, and there is no turning back.
0

Postat 15 March 2011 - 08:00 PM (#63) Useril este offline   virtozo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 151
  • Inregistrat: 09-November 08

Din cate am inteles diseara Betfair returneaza comisioanele pe meciurile din Champions League, compensatie la problemele din weekend, nu sunt sigur, dar incercati :)))
0

Postat 15 March 2011 - 08:25 PM (#64) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

Stie careva? exista la betfair avertizare cu sunet in caz ca se suspenda meciul?
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 15 March 2011 - 08:35 PM (#65) Useril este offline   liviu650 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 108
  • Inregistrat: 13-May 09

doar daca folosesti un soft api gen geeks toy betangel etc...in interfata site-ului nu exista
0

Postat 15 March 2011 - 08:41 PM (#66) Useril este offline   fafu1 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 22-January 09

pana acum foloseam toy.....dar vad ca au introdus donatie obligatorie :Dori suntem donatori ori nu mai suntem
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata." Einstein "Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
0

Postat 15 March 2011 - 08:58 PM (#67) Useril este offline   ipse2009 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1321
  • Inregistrat: 14-May 09

Fafu1 nimic nu mai e gratis.Ca sa pierdem trebuie sa mai si platim anumite softuri.:D
0

Postat 16 March 2011 - 12:52 AM (#68) Useril este offline   parastas 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 13-December 08

Citeaza

Originally posted by virtozoDin cate am inteles diseara Betfair returneaza comisioanele pe meciurile din Champions League, compensatie la problemele din weekend, nu sunt sigur, dar incercati :)))
Da, asa e, dar daca te uiti latermeni si conditii, observi ca Romanaia nu figureaza intre tarile eligibile pentru promotie.
0

Postat 16 March 2011 - 11:55 PM (#69) Useril este offline   GxG_276 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 216
  • Inregistrat: 08-January 07

Citeaza

Originally posted by parastas

Citeaza

Originally posted by virtozoDin cate am inteles diseara Betfair returneaza comisioanele pe meciurile din Champions League, compensatie la problemele din weekend, nu sunt sigur, dar incercati :mrg:))
Da, asa e, dar daca te uiti latermeni si conditii, observi ca Romanaia nu figureaza intre tarile eligibile pentru promotie.
Au returnat si romanilor.
Citi bani tu n-ai avea, mai vreai / Dar cand ii pierzi, ii vrei macar pe-ai tai sa-i ai /
Degeaba la dansii tu te rogi / Dar cand in buzunar la tine iara-s multi /
Tu iara-i vrei pe toti, dar de ai tai tu uiti / Asta-i treaba, cu banii cand te joci.
0

Postat 17 March 2011 - 12:19 PM (#70) Useril este offline   lucciano 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1325
  • Inregistrat: 16-July 04

nu au returnat nimic pt romania.eu am fost taxat cu comisionul obisnuit.
0

Postat 17 March 2011 - 12:22 PM (#71) Useril este offline   dan-rusca 

• Parior Senior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 2593
  • Inregistrat: 04-February 05

Mie mi-au returnat pentru meciul lui Manchester . Initial am fost taxat , apoi mi s-a returnat comisionul oprit pt meciul respectiv
0

Postat 17 March 2011 - 12:33 PM (#72) Useril este offline   bogdanescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 858
  • Inregistrat: 15-December 10

si mie mi-au retrunat baietii !ii spune \"site outage goodwill\"
Am mult curaj, dar mi-e frica sa-l folosesc
0

Postat 17 March 2011 - 02:28 PM (#73) Useril este offline   vandursi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1731
  • Inregistrat: 01-February 06

si mie mi-au dat inapoi cei 0.25 centi la pariul de 2E pe real madrid :kisss::rot:bere::great::topbet::nota10::bun::kisss::rot
0

Postat 17 January 2012 - 11:51 AM (#74) Useril este offline   Janko 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 21-June 11

Foloseste cineva Bet angel? Am luat si eu o luna de proba sa vad ce e cu tennis trade si soccer predict, plus ca am vazut pe mai multe forumuri ca e laudat softul, dar imi cam prind urechile. As fi recunoscator, daca e cineva care foloseste si isi poate sacrifica 10-15 minute sa ma ajute cu niste sfaturi pe mess / skype sa imi dea un PM
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cine se inspira din "Jurnal - bet & trade - Janko" o face pe banii si responsabilitatea lui!
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba