Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Intrebari legate de bet-at-home.com - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebari legate de bet-at-home.com

Postat 07 December 2008 - 11:45 PM (#1) Useril este offline   Bet-at-home.com 

• Parior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 94
  • Inregistrat: 07-December 08

Buna,Numele meu este Dorian si sunt reprezentantul bet-at-home.com pe Romania. Voi incerca sa va raspund aici tuturor intrebarilor dumneavoastra in legatura cu agentia noastra si nu ezitati sa scrieti aici, eu voi incerca sa va ajut de fiecare data.Cu stima,Dorianwww.bet-at-home.com
0

Postat 08 December 2008 - 11:08 AM (#2) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

de ce e asa de saraca oferta bet at home? si cotele sunt foarte mici comparativ cu celelalte case concurente...[Edited on 8-12-2008 by shark]
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 08 December 2008 - 01:27 PM (#3) Useril este offline   Bet-at-home.com 

• Parior

Eu nu sunt de acord. In primul rand ca diversitate a ofertei suntem intre cele mai bune agentii de pariuri, oferim ligi extrem de diverse, as vrea sa imi spuneti mai concret ce credeti ca lipseste, care sport, care liga etc. Din punctul de vedere al cotelor, va rog sa folositi un sistem de comparare a cotelor si veti vedea ca oferim niste cote competitive, poate ca nu oferim cele mai mare cote pentru absolut toate evenimentele, dar veti vedea daca studiati piata comparativ ca fiecare agentie are pariuri unde ofera cote mai bune, iar alte pariuri unde cotele sunt mai aproape de medie. Per ansamblu, exista un echilibru.Dorianwww.bet-at-home.com
0

Postat 08 December 2008 - 01:56 PM (#4) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

Cand am spus ca e saraca, nu m-am referit la faptul c nu sunt multe ligi, sporturi s.a. Ma gandeam la cat de putine pariuri se pot pune pe un meci. Handicap asiatic nu exista, pauza sau final nu exista, over / under doar peste 2.5, marcatori nu etc...In rest comparatia la cote o faceam cu ceva vreme in urma si niciodata nu am gasit cele mai bune cote la bet-at-home. Singurele momente cand am pariat la bet-at-home era cand eram constrans de vreun concurs sau alt factor. In rest pariez rar pe bet at home. In ultimul timp de exemplu comaparam cotele de la bet at home cu cotele de la alte case cand puneam predictii la concursuri. Si iti dau concretexemplu de azi. La Portugalia meciul Trofense v Braga 3.80 3.20 2.05 la bet365 iar la bet at home 3.80 3.20 1.90. Asa e in 90% din cazuri. E pacat pentru ca pe parte de marketing se tine bine, banere, concursuri sponsorizate...Nu ti-as fi spus asta dar stiu ca reactionezi la sesizari, desi mai greu (pana nu te lamuresti tu ca asa este). Nu stiu care e rolul tau la bet at home si ce putere ai sa schimbi ceva, eu ti-am spus cum stau lucrurile si sper sa nu mi-o iei in nume de rau.Numai bine!
0

Postat 08 December 2008 - 02:01 PM (#5) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1832
  • Inregistrat: 30-January 08

Citeaza

Originally posted by Bet-at-home.com Din punctul de vedere al cotelor, va rog sa folositi un sistem de comparare a cotelor si veti vedea ca oferim niste cote competitive, poate ca nu oferim cele mai mare cote pentru absolut toate evenimentele, dar veti vedea daca studiati piata comparativ ca fiecare agentie are pariuri unde ofera cote mai bune, iar alte pariuri unde cotele sunt mai aproape de medie. Per ansamblu, exista un echilibru.Dorianwww.bet-at-home.com
Normal, ce sa spui si tu Dorian,doar esti angajatul lor si te inteleg perfect, dar sa oferi la meciul west ham-tottenham la over 2,5 cota de 1,8 in conditiile in care pinnie in momentul asta ofera 2,05,10bet are 2,01,etc etc este usor penibil pe undeva nu crezi?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: west ham.JPG

0

Postat 08 December 2008 - 09:13 PM (#6) Useril este offline   Bet-at-home.com 

• Parior

Bun, am deschis acest topic de mai putin de 24 de ore si primele jigniri apar... Dar ma asteptam, asa ca nu ma voi opri aici. Penibil e ca arati doar agentiile cu cote mai mari, nu si cele cu cote mai mici, in plus incearca sa pui te rog 1000 de euro pe acest meci la agentiile respective si apoi incearca la bet-at-home.com Nimeni nu a sustinut ca bet-at-home are la toate meciurile cotele cele mai mari, nu exista o astfel de agentie pentru ca asa cum am scris mai sus exista intotdeauna un echilibru, dar de aici si pana sa ne faci \"usor penibili\" este totusi cam mult...Cu stima,Dorianwww.bet-at-home.com
0

Postat 08 December 2008 - 09:44 PM (#7) Useril este offline   garbone 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 366
  • Inregistrat: 08-October 07

nu cred ca ceilalti useri care au postat mai sus au adus jigniri...pur si simplu au evidentiat cateva din slabiciunile pe care le are bet at home si care o impiedica sa fie printre agentiile on line favorite...In primul rand cotele sunt mici ....si asta raportat la majoritatea celorlalte agentii...
0

Postat 08 December 2008 - 10:47 PM (#8) Useril este offline   iuli_23 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2828
  • Inregistrat: 15-October 05

Da...la oferta ar trebui si biatlonul. Si nu doar cotele pe castigator la diferitele probe. Gamebookers, Pinnacle, Unibet, Expekt, Bet365, Bwin ofera multe pariuri pe top 3, top 5, diferite dueluri. In rest, eu am vazut ca au cote bune. Desigur, nu la nivelul lui pinnacle, dar sa comparam si cu altele.
Back in business....
0

Postat 08 December 2008 - 11:16 PM (#9) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Imi cer scuze daca te-am jignit fara sa vreau,te rog sa ma crezi nu am avut nici cea mai mica intentie sa fac asta...chiar am zis ca inteleg situatia ta la BAH, nu trebuie sa ne consideri dusmani,avem si noi frustrarile noastre si normal ca avem pretentii exagerate pe undeva si recunosc asta.Totusi sa nu uitam ca marile progrese au venit in urma criticilor, si presuspun ca si bet-at-home isi propune pe viitor sa progreseze si sa atraga mult mai multi clienti......
0

Postat 09 December 2008 - 12:46 AM (#10) Useril este offline   andmal 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1679
  • Inregistrat: 12-April 06

bet at home nu are cote foarte mari dar accepta mize mari ! cat despre seriozitate sunt printre primii.. tin minte asta vara au avut o oferta de 200 eur pe euro2008.. cunosc persoane care au retras mii de euro castiguri si au primit banii in 3 zile prin transfer bancar... cred ca asta e mai important .. daca joc la o agentie mica cu cote mari , ma chinui sa scot banii castigati trimitand o groaza de acte si asteptand sa raspunde 3 zile la un mail.. mai bine 1,85 cu 1,85 la bet at home decat 1,91 cu 1,91 cine stie pe unde..
0

Postat 09 December 2008 - 07:01 AM (#11) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

Oricum pe mine nu cota mai mica ma deranjeaza, cat oferta saraca. Sunt convins ca daca as avea un handicap asiatic ajustabil sau numar de goluri under /over mai multe / mai putine decat 2.5 sau pariu pauza sau final, marcatori s.a. nu m-as mai uita neaparat la cota. Dar asa, practic sunt la mana lui 1X2 si under 2.5 ca duble nu prea joc HC simplu foarte rar
0

Postat 09 December 2008 - 12:43 PM (#12) Useril este offline   roctacon 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 01-December 06

Foarte corect ce spune shark. In plus nu stiu de ce subestimati importanta tot mai mare pe care o dau pariorii online pariurilor live si care la bet-at -home e praf in ochi ?
0

Postat 09 December 2008 - 12:56 PM (#13) Useril este offline   jablonsky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 596
  • Inregistrat: 20-November 06

foarte saraca oferta live, pacat
bet365, ing, gamebookers, partybets, toti niste zdrente
0

Postat 09 December 2008 - 01:10 PM (#14) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

O sa fuga saracu baiat de cate critici primeste :))))Cred ca se referea la altfel de intrebari si discutii BAH.:mrg:
0

Postat 09 December 2008 - 01:25 PM (#15) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip

E obisnuit, rezista.In plus, eu am spus ca nu stiu ce putere are la BAH, dar intrebam si noi asa, poate primim un raspuns. Dorian e o persoana inteligenta si sunt convins ca nu o ia la modul personal.
0

Postat 09 December 2008 - 04:46 PM (#16) Useril este offline   fanjenel 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 10-January 07

salut am si eu o altfel de problema contul meu arata acum -150 euro crezi ca as putea sa primesc vreun bonus de x% acum de sarbatori sa pot face depunere sau pur si simplu tre sa inchid contul;?ca practic nu e greseala mea.bunavointa sa bag exista dar voi primi oare vreun bonus?astept raspuns!
0

Postat 09 December 2008 - 09:13 PM (#17) Useril este offline   Bet-at-home.com 

• Parior

Eu sunt reprezentantul bet-at-home.com pe Romania si rolurile mele sunt multiple, dar ma ocup in special de sectorul de marketing la noi in tara. Sunt pregatit sa accept si sa invat din critici, nu e nici o problema. Pana la urma scopul este sa progresam, si numai din laude nu ai cum sa mergi inainte. Pe de alta parte, vreau niste discutii obiective, si ultimele posturi au aratat totusi ca exista echilibrul de care vorbeam eu anterior, adica fiecare agentie are puncte forte si altele la care se mai poate lucra. In legatura cu partea de live betting aveti perfecta dreptate, si noi lucram la acest capitol, sperand cat de curand sa va surprindem cu un produs de mare valoare.In legatura cu ultimul post, sincer nu am inteles exact ce este cu cei 150 de euro din cont, te rog sa fi mai explicit si astfel te voi putea cu siguranta ajuta.Cu stima,Dorianwww.bet-at-home.com
0

Postat 09 December 2008 - 10:32 PM (#18) Useril este offline   fanjenel 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

am pariat pe un meci BAH mi-a validat biletul si am facut withdraw.dupa ce mi-au trimis banii au revenit si mi-a dat cota 1 la pariu.cum castigul era de 150 euro evident ca acum, balanta e -150 euro.si as vrea sa imi pastrez contul dar fiind sarbatorile am zis poate primesc vreun bonus sa imi ramana si mie de o sampanie.in fond si la urma urmei nu e greseala mea.cu stima,fanjenel
0

Postat 11 December 2008 - 10:24 PM (#19) Useril este offline   icesoso 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 18-April 07

Citeaza

Originally posted by fanjenelam pariat pe un meci BAH mi-a validat biletul si am facut withdraw.dupa ce mi-au trimis banii au revenit si mi-a dat cota 1 la pariu.cum castigul era de 150 euro evident ca acum, balanta e -150 euro.si as vrea sa imi pastrez contul dar fiind sarbatorile am zis poate primesc vreun bonus sa imi ramana si mie de o sampanie.in fond si la urma urmei nu e greseala mea.cu stima,fanjenel
Bonus de sarbatori???inseamna ca ai fost cuminte de mos craciun:bere:
0

Postat 12 December 2008 - 04:29 PM (#20) Useril este offline   fanjenel 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

inca astept raspunsul la problema mea .se poate sau nu?
0

Arata acest topic

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba