Am retras si eu de vreo saptamana si ma tot amana cu procesarea platii, pe chat imi zic sa le trimit mail , la mail nu raspund!Mentionez ca nu am luat bonusul ala de 100 de Euro!A retras cineva in ultimile zile ? Au procesat?
|
|
Intrebari legate de bet-at-home.com
Postat 22 June 2010 - 11:58 AM (#222)
eu am retras si mi-au venit banii in MB in cateva ore...chiar m-am mirat ce repede au procesat tranzactia.
Postat 22 June 2010 - 01:54 PM (#223)
Citeaza
Originally posted by dan_-ddcAm retras si eu de vreo saptamana si ma tot amana cu procesarea platii, pe chat imi zic sa le trimit mail , la mail nu raspund!Mentionez ca nu am luat bonusul ala de 100 de Euro!A retras cineva in ultimile zile ? Au procesat?
Postat 24 June 2010 - 08:26 AM (#224)
se poate retrage cu cardul cu care am facut depunerea? si daca da, ce acte trebuie sa le trimit pt verificarea contului si la ce adresa trebuie trimise pe mail?multumesc
Postat 04 September 2011 - 04:41 PM (#225)
Salut. Am retras de nenumarate ori prin mb fara nicio problema, pana azi :).
Pentru plata câştigurilor dvs. este necesar să ne trimiteţi o copie după cartea dvs. de identitate, precum şi o copie după cartea de identitate a posesorului cărţii de credit (dacă cartea de credit nu vă aparţine).
Ma poate lamuri cineva la ce se refera, ca nu inteleg mai nimic ( n-am depus niciodata cu cardul la ei).
Pentru plata câştigurilor dvs. este necesar să ne trimiteţi o copie după cartea dvs. de identitate, precum şi o copie după cartea de identitate a posesorului cărţii de credit (dacă cartea de credit nu vă aparţine).
Ma poate lamuri cineva la ce se refera, ca nu inteleg mai nimic ( n-am depus niciodata cu cardul la ei).
Postat 13 March 2012 - 03:50 PM (#226)
Am gasit un sure bet :))
http://img94.imageshack.us/img94/7273/22222222222l.png
Evenimentele depind unul de altul, adica ori iese Germania prima oara campioana, ori primul om aterizeaza pe Marte.
Pui pe nemti 86 de unitati si dincolo pui 13 unitati si ai profit barosan indiferent ce iese :))
Doar ca nu cred ca te lasa. Ar fi ceva.
http://img94.imageshack.us/img94/7273/22222222222l.png
Evenimentele depind unul de altul, adica ori iese Germania prima oara campioana, ori primul om aterizeaza pe Marte.
Pui pe nemti 86 de unitati si dincolo pui 13 unitati si ai profit barosan indiferent ce iese :))
Doar ca nu cred ca te lasa. Ar fi ceva.
Postat 13 March 2012 - 04:16 PM (#229)
Oricum cea mai draguta e cota pt sfarsitul lumii. Daca esti castigator iti primesti banii in iad :-))))))
Au si simtul umorului astia.
Postat 13 March 2012 - 04:24 PM (#230)
crimson, la 13 March 2012 - 04:16 PM, a spus:
Oricum cea mai draguta e cota pt sfarsitul lumii. Daca esti castigator iti primesti banii in iad :-))))))
Da, dar stii care e faza, am vazut pariul asta la o alta casa, parca Ladbrokes sau WilliamHill, ceva din Anglia oricum si iti dadeau cota si la NU VA FI SFARSITUL LUMII, parca 1.002.
Ala e +EV bet, daca mori oricum nu iti mai pasa de bani, daca traiesti ai castigat pariul.
1.002 inseamna ca pariezi 100.000 de euro si castigi 200 de euro :)) SIngura ta rugaminte e sa nu dea faliment casa de pariuri pana atunci.
Aceasta postare a fost editata de Highlander: 13 March 2012 - 04:25 PM
- ← Voucher Bet-At Home in Gazeta Sporturilor
- Intrebari si discutii BET-AT-HOME
- Voucher Bet-At-Home cu Prosport -ul de azi →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor