Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Intrebari legate de bet-at-home.com - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intrebari legate de bet-at-home.com

Postat 18 December 2008 - 12:04 AM (#21) Useril este offline   iuli_23 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2828
  • Inregistrat: 15-October 05

Citeaza

Originally posted by iuli_23Da...la oferta ar trebui si biatlonul. Si nu doar cotele pe castigator la diferitele probe. Gamebookers, Pinnacle, Unibet, Expekt, Bet365, Bwin ofera multe pariuri pe top 3, top 5, diferite dueluri. In rest, eu am vazut ca au cote bune. Desigur, nu la nivelul lui pinnacle, dar sa comparam si cu altele.
Sa precizez asadar ca la prima etapa dupa sugestie au bagat si dueluri :sarb:
Back in business....
0

Postat 18 December 2008 - 04:42 PM (#22) Useril este offline   Bet-at-home.com 

• Parior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 94
  • Inregistrat: 07-December 08

Citeaza

Originally posted by fanjenelam pariat pe un meci BAH mi-a validat biletul si am facut withdraw.dupa ce mi-au trimis banii au revenit si mi-a dat cota 1 la pariu.cum castigul era de 150 euro evident ca acum, balanta e -150 euro.si as vrea sa imi pastrez contul dar fiind sarbatorile am zis poate primesc vreun bonus sa imi ramana si mie de o sampanie.in fond si la urma urmei nu e greseala mea.cu stima,fanjenel
Te rog sa vii cu mai multe detalii, macar numarul contului tau bet-at-home sau numele tau, pentru ca altfel e imposibil sa cautam intr-o baza de date cu milioane de jucatori.Cu stima,Dorianwww.bet-at-home.com
0

Postat 19 December 2008 - 08:27 AM (#23) Useril este offline   fanjenel 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 10-January 07

ti-am trimis un u2u si ai acolo toate datele necesare.multumesc
0

Postat 02 January 2009 - 01:33 PM (#24) Useril este offline   Fleacabogdan 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 922
  • Inregistrat: 31-December 08

salut sunt nou pe aici si am si eu o intrebare:am depus mai de mult 50 de ron am primit bonus blabla i-am rulat pe toti si acuma vreau sa retrag banii...am depus cu cardul(bcr visa) si retrag prin transfer bancar am pus toate datele cardului la retragere si am retras 50 de ron ..banii au plecat din contul bet-at-home trebuiau sa ajunga deja pe card daca nu mai is in cont sau mai astept?(retragerea a fost facuta pe data de 28.12.08 si la tranzactie cont imi arata -50ron retragere) deci intrebarea mea este oare voi primii banii?:mrg:
0

Postat 02 January 2009 - 01:35 PM (#25) Useril este offline   Coco 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 918
  • Inregistrat: 05-May 06

Ii primesti in maxim 1 saptamana
0

Postat 02 January 2009 - 02:50 PM (#26) Useril este offline   LiviuFisi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 266
  • Inregistrat: 15-December 07

fanjel schimba agentia. decat sa depui 150 si apoi sa te trezesti cu 0 mai bine pariaza altundeva, ca ai de unde alege.
Eu nu beau!! nu fumez!! nu vorbesc urat!!
0

Postat 03 January 2009 - 10:36 AM (#27) Useril este offline   alcunny 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 21-December 08

Nu este cazul sa schimbe agentia, poate sa ramana si la bet-at-home, au fost aceste zile nelucratoare, banii vor veni fara probleme. Au cote mai mici decat altii, dar au si multe campionate, unele care le gasesti la putine agentii.
0

Postat 03 January 2009 - 10:57 AM (#28) Useril este offline   fanjenel 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 10-January 07

draga moderator bet-at-home inca astept raspuns daca imi puteti face vreo oferta sa pot face depunere la voi ca 150 euro cu sigurantza nu ma trage inima sa ii mai bag ti-am trimis datele mele de acum 2 saptamani macar spune-mi daca se poate sau nu.cred ca e ultima data cand mai ma rog sa imi luati banii.cu stima,fanjenel
0

Postat 05 January 2009 - 08:07 AM (#29) Useril este offline   alcunny 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 21-December 08

Pentru cel care se spune ar reprezenta bet-at-home in Romania, poate ne explica si el situatia, ca din 18 decembrie nu prea mai e vazut. Cititi mai jos:Fabulous - trimite-mi adresa Moneybookers sa-ti virez acel premiu. Ma las eu pierdut de acei bani, nu mai insist cu mailurile (mesaj scris de moderatorul acestui site).Ca sa vedeti ce se intampla, bet-at-home organizeaza concursuri, isi fac reclama, dar cand trebuie sa acorde un premiu, se fac ca uita!RUSINICA!
0

Postat 26 January 2009 - 04:07 PM (#30) Useril este offline   killa 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 26-January 09

La Bet-at-home merge sa fac o retragere, dupa cardul Visa dupa care am depus ??? Merge stie cineva? Si in cat timp intra banii pe card?
0

Postat 27 January 2009 - 10:25 PM (#31) Useril este offline   laur1985 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 711
  • Inregistrat: 19-May 07

Am si eu 2 intrebari:1. Trebuie sa trimit vreun document scanat la prima retragere(am rulat bonusul de 100 EURO castigat la concursul de pe pariulmeu si vreau sa-i retrag pt. ca oferta e f. slaba)?2. Prin transfer bancar cam cat timp dureaza o retragere?(nu am depus cu cardul pana acum la BAH si banuiesc ca nu pot retrage pe card). Astept si eu un raspuns va rog frumos!
0

Postat 28 January 2009 - 08:31 AM (#32) Useril este offline   laur1985 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Chiar nu a retras nimeni de la Bah???
0

Postat 28 January 2009 - 09:13 AM (#33) Useril este offline   mariusx 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 414
  • Inregistrat: 19-July 08

daca ai card visa e foarte simplu
0

Postat 28 January 2009 - 09:18 AM (#34) Useril este offline   laur1985 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Am si Visa si Master dar NU AM DEPUS pana acum cu cardul.Si e nevoie sa trimit inainte de retragere vreun document scanat?
0

Postat 28 January 2009 - 09:20 AM (#35) Useril este offline   mariusx 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

nu
0

Postat 28 January 2009 - 09:21 AM (#36) Useril este offline   laur1985 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

ok merci
0

Postat 28 January 2009 - 09:23 AM (#37) Useril este offline   mariusx 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Swift Code ING: INGBROBUpt celalalt cod a fost nevoie sa scoti un extras de cont de la ing si iti apare acolo in coltul din dreapta sus[Edited on 28-1-2009 by mariusx]
0

Postat 28 January 2009 - 05:34 PM (#38) Useril este offline   killa 

• Parior
  • PipPip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 26-January 09

Astia de la Bah mi-au cerut copie dupa card fata/verso si copie dupa buletin. Copie dupa card?????:hatoff:
0

Postat 28 January 2009 - 06:11 PM (#39) Useril este offline   mariusx 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by killaAstia de la Bah mi-au cerut copie dupa card fata/verso si copie dupa buletin. Copie dupa card?????:hatoff:
mda mi-am adus aminte ca e o conditie a lor pt a face retrageri.Trebuie sa le trimiti prin posta copie carte de identitate + fata -verso card
0

Postat 28 January 2009 - 07:10 PM (#40) Useril este offline   laur1985 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Ideea e alta eu nu am depus inca la BAH si acum vreau sa retrag si merge doar prin transfer bancar(cu card nu merge si cu mb nu pot sa-mi deschid contul). In cazul trebuie doar copie dupa buletin nu? Ma chinui de 2 ore sa dau de ei pe livechat, le-am trimis dimineata mail si degeaba nu dau nici un semn de viata.
0

Arata acest topic

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba