|
|
Intrebari legate de bet-at-home.com
Postat 31 January 2009 - 08:00 PM (#42)
Bet-at-home cum se poate afla miza maxima care o accepta pe live la un pariu aceasta agentie?Este singura agentie care-mi spune ca am depasit limita, fara sa-mi spuna limita maxima la acel eveniment!De ex pariez 500 de Euro *2.00 si-mi spune ca am depasit maximul admis!Fara sa zica *** euro era maxim ![Edited on 31-1-2009 by dan_-ddc]
Postat 01 February 2009 - 01:04 PM (#43)
Citeaza
Originally posted by Fleacabogdansalut sunt nou pe aici si am si eu o intrebare:am depus mai de mult 50 de ron am primit bonus blabla i-am rulat pe toti si acuma vreau sa retrag banii...am depus cu cardul(bcr visa) si retrag prin transfer bancar am pus toate datele cardului la retragere si am retras 50 de ron ..banii au plecat din contul bet-at-home trebuiau sa ajunga deja pe card daca nu mai is in cont sau mai astept?(retragerea a fost facuta pe data de 28.12.08 si la tranzactie cont imi arata -50ron retragere) deci intrebarea mea este oare voi primii banii?:topbet:
Postat 16 February 2009 - 09:06 PM (#44)
Mai intai de toate trebuie sa precizez ca am incercat pe toate caile posibile(e-mail, chat, mesenger) sa rezolv aceasta problema, insa nici macar un raspuns nu am primit.Iata pe scurt ce mi s-a intamplat: Am cont la bet-at-home destul de vechi, am depus, am jucat(sume destul de mari pt aceasta agentie), am retras. Acum o saptamana si ecva neavand ce afce am descarcat softul de poker si am inceput sa joc(am pierdut, am castigat, ca oricare). Fara as cunosc regulametul acestui soft am ajutat activa prieteni sa se inscrie, ei fiins incepatori in acest domeniu. Mi-a aparut cont blocat(ai folosit mm usere pt acelasi ip). Asadar recunosc ca am gresit, ac nu am citit acel regulament, insa nu inteleg de ce mi-au blocat si contul de pariuri(uned am ceva banuti).Normal ac prima data le-am trimis mailuri, nici macar un raspuns dupa atata vreme.Am incercat pe chat, iata cu ce au putut sa ma ajute:\"By chat: \"bet-at-home.com: Your account was locked by our security department.bet-at-home.com: For security reasons. But we can´t see why exactly. When our verification department have locked an account, we can´t unlock it anymore.bet-at-home.com: We can´t give you any infomation about that equiry. If you need further infomation we please you to send a e-mail to: verification@bet-at-home.com\"Pe scurt : ai contul blocat, nu stim de ce, nu stim ce trebuie sa faci, trimite un mail . Asta am si facut, insa nici un rezultat.Am luat legatura pe mesenger cu Dorian(adica cel care se ocupa din partea agentiei), i-am explicat ce s-a intamplat si mi-a zis ca e ok, sa-i dau numarul de cont si ma ajuta. I l-am dat si mi-a zis as intru mai pe seara sa-mi zica ce a rezolvat.Adevarul e ca nu a precizat care seara, de atunci a tercut o saptamana, apare pe mesenger ca fiind, inas pur si simplu nu vrea sa-mi raspunda, indiferent de ce mesej i-am trimis.Sunt curios daca a mai patit cineva asa ceva, ca nici la mail, nici pe chat si nici pe mesenger sa nu i se raspunda. Apoi eu chiar nu ma pot intelege pe mine de ce am depus la o agentie de 2 bani(cote mici)- se poate verifica ca nu am depus atunci cand au fost bonusuri de 100, sau 200 euro, de care sigur nu am fi auzit daca nu apare pe acest forum.Astept sugesti, intamplari asemanatoare, sau sfaturi ce as putea sa afc, totusi sunt acolo ceva banuti cere sunt ai mei(iar ei sunt blocati si nimeni nu mi-a spus inca de ce, sau cum as putea sa-l deblochez).Un sfat va dau: sunt destule agentii, nu merita sa aruncati banii aici!!!
Postat 17 February 2009 - 03:04 PM (#45)
Ai jucat de pe acelasi ip cu mai multe id-uri?Sau ai inregistrat de pe acelasi ip mai multe pers? Daca ai inregistrat de pe acelasi ip mai mult de 1 pers poti sa iti iei adio de la bani, asa fac toate casele de poker,niste nenorociti.Daca ii intrebi invoca regulamentul si se scot.Chiar si daca inregistrezi de pe alt ip dar pe acelasi pc/laptop tot sunt sanse de 51% sa te arda,pt ca iti citesc seria de la placa de retea si iarasi invoca regulam in care este specificat ca te poti inregistra de pe un singur pc,ip sau nume.
Postat 17 February 2009 - 05:07 PM (#46)
Problema principala este alta si trebuie sa ne de-a de gandit: am gresit, mi-ai blocat contul(fara explicatie), insa de ce nu se raspunde la mailuri, chat, etc?Daca mi s-ar fi explicat cu ce am gresit as fi inteleg, insa nici asa nu cred ca imi pot bloca banii depusi/castigati de mine la pariuri pentru o nerespectarea regulamentului softului de poker. Apropo cine il citeste:oVad ca aceasta agentie inca este acceptata pe acest forum, nu vad deloc de ce ar trebui promovata: cote proaste, tipuri de pariuri putine, legatura cu clientii nu exista, nici macar nu sponsorizeaza vreun concurs, chiar nu inteleg.
Citeaza
Originally posted by FabulousAi jucat de pe acelasi ip cu mai multe id-uri?Sau ai inregistrat de pe acelasi ip mai multe pers? Daca ai inregistrat de pe acelasi ip mai mult de 1 pers poti sa iti iei adio de la bani, asa fac toate casele de poker,niste nenorociti.Daca ii intrebi invoca regulamentul si se scot.Chiar si daca inregistrezi de pe alt ip dar pe acelasi pc/laptop tot sunt sanse de 51% sa te arda,pt ca iti citesc seria de la placa de retea si iarasi invoca regulam in care este specificat ca te poti inregistra de pe un singur pc,ip sau nume.
Postat 18 February 2009 - 03:29 PM (#47)
Citeaza
Originally posted by Bet-at-home.comBuna,Numele meu este Dorian si sunt reprezentantul bet-at-home.com pe Romania. Voi incerca sa va raspund aici tuturor intrebarilor dumneavoastra in legatura cu agentia noastra si nu ezitati sa scrieti aici, eu voi incerca sa va ajut de fiecare data.Cu stima,Dorianwww.bet-at-home.com
Postat 19 February 2009 - 05:55 PM (#48)
Citeaza
Originally posted by soccerman007Acesta este primul post al celui care se ocupa de imaginea agentiei pe acest forum.Eu unul nu am ezitat si am scris, macar vreau de ochii lumii sa vad ca incearca sa ma ajute, sau macar sa-mi raspunda intr-un fel.Am conturi la peste 20 de agentii, insa asa ceva nu mi s-a intamplat pana acum,sa nu mi se raspunda sub nici o forma.:great::cartrosu::bun:[Edited on 18-2-2009 by soccerman007]
Citeaza
Originally posted by Bet-at-home.comBuna,Numele meu este Dorian si sunt reprezentantul bet-at-home.com pe Romania. Voi incerca sa va raspund aici tuturor intrebarilor dumneavoastra in legatura cu agentia noastra si nu ezitati sa scrieti aici, eu voi incerca sa va ajut de fiecare data.Cu stima,Dorianwww.bet-at-home.com
Postat 19 February 2009 - 06:57 PM (#49)
@Dorian=este o d-soara.Am aflat de pe alt forum.Si este intr-o perioada de aia nasoala.Trebuie s-o intelegi.PS.Problema e ca la ea dureaza 29 de zile.In ce luna suntem?:great:
Postat 19 February 2009 - 07:04 PM (#50)
Citeaza
Originally posted by betboutz@Dorian=este o d-soara.Am aflat de pe alt forum.Si este intr-o perioada de aia nasoala.Trebuie s-o intelegi.PS.Problema e ca la ea dureaza 29 de zile.In ce luna suntem?:great:
Postat 19 February 2009 - 07:24 PM (#51)
Citeaza
Originally posted by betboutz@Dorian=este o d-soara.Am aflat de pe alt forum.Si este intr-o perioada de aia nasoala.Trebuie s-o intelegi.
Postat 23 February 2009 - 02:33 PM (#52)
Citeaza
Originally posted by soccerman007Se pare ca acestor domni le pasa foarte mult de noi, cred ca au multe nopti nedormite din cauza ca nu reusesc as ne rezolve problemele si pierd foarte mult timp sa ne raspunda:cartrosu::bere::cartrosu:
Citeaza
Originally posted by soccerman007Acesta este primul post al celui care se ocupa de imaginea agentiei pe acest forum.Eu unul nu am ezitat si am scris, macar vreau de ochii lumii sa vad ca incearca sa ma ajute, sau macar sa-mi raspunda intr-un fel.Am conturi la peste 20 de agentii, insa asa ceva nu mi s-a intamplat pana acum,sa nu mi se raspunda sub nici o forma.:P:cartrosu::)[Edited on 18-2-2009 by soccerman007]
Citeaza
Postat 23 February 2009 - 03:18 PM (#53)
eu nu vad decat doua explicatii :sau persoana care reprezinta bet at home nu este capabila sa rezolve o astfel de situatie sau pur si simplu asa au fost instruiti in a-si trata clientii....si intr-un caz si in altul :P:cartrosu::cartrosu:si mai sunt si pe prima pagina cu litere de-o schioapa :):conf::bere:
Postat 23 February 2009 - 05:34 PM (#54)
poate ca a dat ortu popii!!! sau poate a demisionat etc.... etc...
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata."
Einstein
"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
Postat 23 February 2009 - 05:34 PM (#55)
:bere:
"Imaginatia este totul. Este puterea de previziune a ceea ce va urma in viata."
Einstein
"Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit." Buddha
Postat 23 February 2009 - 09:22 PM (#56)
criza asta...
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Postat 23 February 2009 - 10:33 PM (#57)
shark, ai dreptate, au facut si astia restructurari.
Multi prosti, putine gloante!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Nu fura!!!Guvernul uraste concurenta!
Postat 24 February 2009 - 08:39 AM (#58)
Citeaza
Originally posted by sharkcriza asta...
Postat 24 February 2009 - 09:01 AM (#59)
Atat timp cat de pe un IP apar inscrisi mai multi useri - casa are dreptul sa ignore orice mesaj sau explicatii venite din partea presupusului vinovat.Altceva nu mai conteaza pt. ei... si bine fac.Mi se pare corect si sa-ti blocheze contul de pariuri cu toate ca ai gresit in cel de poker. Atat timp cat tu esti persoana vinovata ei trebuie sa-si acopere pierderea din alta parte. Asta este motivul pentru care nu dau niciun raspuns. Atat timp cat ai increcat sa-i furi nu mai existi pentru ei.
Postat 24 February 2009 - 09:51 AM (#60)
Citeaza
Originally posted by massaroAtat timp cat de pe un IP apar inscrisi mai multi useri - casa are dreptul sa ignore orice mesaj sau explicatii venite din partea presupusului vinovat.Altceva nu mai conteaza pt. ei... si bine fac.Mi se pare corect si sa-ti blocheze contul de pariuri cu toate ca ai gresit in cel de poker. Atat timp cat tu esti persoana vinovata ei trebuie sa-si acopere pierderea din alta parte. Asta este motivul pentru care nu dau niciun raspuns. Atat timp cat ai increcat sa-i furi nu mai existi pentru ei.
- ← Voucher Bet-At Home in Gazeta Sporturilor
- Intrebari si discutii BET-AT-HOME
- Voucher Bet-At-Home cu Prosport -ul de azi →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor