Aici voi incerca sa va raspund tuturor intrebarilor legate de concursul cu premii de 2000 de Euro lunar.Dorianwww.bet-at-home.com
|
|
Concursul cu premii de 2000 de Euro lunar
Postat 08 December 2008 - 12:11 AM (#3)
Exista un banner sus pe prima pagina pe e-pariuri care va duce catre sectiunea cu concursul. Acolo poti sa citesti regulamentul in detaliu si sa vezi cum functioneaza. Totusi pentru a ajuta si pe restul cititorilor, voi posta regulamentul concursului mai jos:REGULAMENT * 1. Daca iti place sportul, vrei sa scrii analize si predictii despre orice meci sau eveniment sportiv, sa pui numai pariuri si nu in ultimul rand, vrei sa ai sanse sa castigi premii substantiale, trebuie numai sa iti creezi un cont acum, usor si rapid, sa scrii predictii si esti deja in concurs. * 2. In fiecare luna, concurentii cu cele mai mari profituri vor fi recompensati de Bet-at-home.com, sponsorul concursului, cu urmatoarele premii: Locul 1 - 500 Euro ; Locul 2 - 300 Euro ; Locul 3 - 200 Euro; Locul 4-8 - 100 Euro ; Locul 9-18 - 50 Euro. * 3. Concurentii trebuie sa fi pus cel putin 10 pariuri si sa aiba un profit pozitiv in luna respectiva pentru a putea fi eligibili sa castige unul dintre premii. * 4. Fiecare concurent este responsabil de propriile predictii. In cazul unei greseli intr-o predictie, va rugam sa ne informati cu cel putin o ora inainte de inceperea meciului. Daca nu, sunteti responsabil de propria greseala. * 5. Fiecare concurent va primi 1000 de euro virtuali la inceputul fiecarei luni si in momentul in care se inregistreaza la concurs. Castigatorii vor fi stabiliti in functie de profitul pe care il va obtine fiecare concurent la sfarsitul lunii. * 6. Pariurile si cotele se pot alege numai din oferta bet-at-home.com. * 7. Aveti voie sa puneti un singur pariu pe un meci, dar puteti sa puneti pariu pe un meci pe care un alt concurent a pus deja un pariu. Totusi, daca un concurent face greseala de a pune mai mult de un pariu per meci, vom pastra numai primul pariu publicat pentru acel meci, si vom sterge celelalte. * 8. Nu aveti voie sa mizati mai mult de 100 de euro virtuali pe un pariu. * 9. Orice predictie care va fi postata cu mai putin de o ora inainte de startul evenimentului sau a meciului nu va fi valabila si va fi stearsa de catre administrator. Va rugam sa publicati predictiile cu cel putin o ora inainte de inceperea meciului. *10. Acesta este un concurs de pronosticuri, nu e obligatorie scrierea analizei, dar in cazul in care utilizatorul scrie o analiza de minim 100 de cuvinte, va primi un bonus de 10% din miza pe care a jucat-o in contul de pariuri virtual. * 11. Concurentii care deja scriu pentru alte siteuri de pariuri, pot sa publice aceleasi predictii aici de asemenea, cu exceptia cazului in care alte siteuri pentru care lucreaza nu le permit aceasta. Noi suntem deschisi sa acceptam concurenti, indiferent daca ei mai lucreaza sau nu pentru alte siteuri.Dorianwww.bet-at-home.com
Postat 08 December 2008 - 12:54 AM (#4)
Link direct catre concurs : http://www.e-pariuri...loc=BETATHOMEIi urez bun venit pe forum lui Dorian, care incepand de astazi va modera sectiunea Bet-at-home si va raspunde la intrebarile voastre despre acest concurs, cat si la cele legate de agentia propriu zisa. [Edited on 7-12-2008 by marius]
Postat 08 December 2008 - 09:48 AM (#5)
Desi sunt inregistrat la concurs pe site-ul tau Dorian, pe site-ul e-pariuri nu pot pune predictii cu acel nick. Trebuie sa ma inregistrez si aici?Deci pana la urma cum e? Pot pune pariul indiferent de site? Se centralizeaza toate pariurile, indiferent de site? Daca da, care mai e specificul site-ului tau, Dorian?[Edited on 8-12-2008 by shark]
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Postat 08 December 2008 - 01:42 PM (#6)
Normal trebuie sa te poti loga cu userul tau la acest concurs de pe orice site care il ofera, eu am incercat si la mine functioneaza, de asemenea cred ca functioneaza si pentru altii, din moment ce in fiecare zi exista noi inregistrari de pe siteurile partenere si nu mai exista astfel de reclamatii. Te-ai inregistrat de cand exista noul concurs, sau folosesti datele vechi, ca atunci asta ar putea fi problema ?Pentru cea de-a 2-a intrebare, exista o singura baza de date si un singur clasament care se centralizeaza interactiv. Cat despre specificul siteului meu, aici discutam doar despre concurs si despre bet-at-home. In definitiv, acestea sunt targeturile mele in acest moment.Dorianwww.bet-at-home.com[Edited on 8-12-2008 by Bet-at-home.com]
Postat 08 December 2008 - 01:58 PM (#7)
eu m-am logat pe e-pariuri dar ptr concursul asta nu ma pot loga cu userul si parola aia.atunci m-am inregistrat si am completat si numarul contului de la bet-at-homedar nici asa nu ma pot loga la concurs..ce fac?mersi mult
Postat 08 December 2008 - 02:06 PM (#8)
Citeaza
Originally posted by Bet-at-home.comTe-ai inregistrat de cand exista noul concurs, sau folosesti datele vechi, ca atunci asta ar putea fi problema ?
Postat 08 December 2008 - 04:08 PM (#9)
Se pare ca este o problema...nici eu nu pot pune predictii dupa e-pariuri desi m-am inregistrat cu nick ul garbone.
Postat 08 December 2008 - 06:11 PM (#10)
Si eu m-am inscris la acest concurs de pe \"e-pariuri\" insa nu pot pune predictii....
Postat 08 December 2008 - 09:00 PM (#11)
Din ce am observat eu, nu mai exista acea regula ca jucatorii sa fie obligati sa mizeze cel putin 10 euro, in luna respectiva in care are loc concursul.Asa este?
Postat 08 December 2008 - 09:06 PM (#12)
Exista un singur regulament momentan pe care l-am postat mai sus. Cat despre problemele tehnice, va rog sa imi dati mai multe detalii, puteti sau nu sa va logati, nu puteti numai sa puneti predictii, ce mesaje de eroare va apar ? Pentru ca se pare ca sunt mai multi concurenti inregistrati deja de pe e-pariuri care au pus deja predictii, deci lor le-a functionat si trebuie sa ma ajutati un pic ca sa gasim cauza acestei probleme tehnice.Dorianwww.bet-at-home.com
Postat 08 December 2008 - 09:10 PM (#13)
M-am inregistrat la concurs acum o ora cu User-ul Edmond si nu merge sa ma loghez... bag user-ul si parola si...nimic. Ce se intampla?
Postat 08 December 2008 - 09:24 PM (#15)
am inversat din greseala miza cu cota la pronosticul Pittsburg-Buffalo (NHL), ma poate cineva ajuta ? merci
Postat 08 December 2008 - 09:38 PM (#16)
Citeaza
Originally posted by robotzel78Din ce am observat eu, nu mai exista acea regula ca jucatorii sa fie obligati sa mizeze cel putin 10 euro, in luna respectiva in care are loc concursul.Asa este?
Citeaza
Originally posted by Bet-at-home.comCat despre problemele tehnice, va rog sa imi dati mai multe detalii, puteti sau nu sa va logati, nu puteti numai sa puneti predictii, ce mesaje de eroare va apar ?
Postat 08 December 2008 - 11:14 PM (#17)
Citeaza
Originally posted by Edmond_M-am inregistrat la concurs acum o ora cu User-ul Edmond si nu merge sa ma loghez... bag user-ul si parola si...nimic. Ce se intampla?
Postat 08 December 2008 - 11:25 PM (#18)
Citeaza
Originally posted by Edmond_Aceeasi chestia ca si la Shark apare... scriu user-ul si parola, dau logare...si nimic, se sterg si raman spatiile goale...
Citeaza
Originally posted by Edmond_M-am inregistrat la concurs acum o ora cu User-ul Edmond si nu merge sa ma loghez... bag user-ul si parola si...nimic. Ce se intampla?
Postat 09 December 2008 - 12:58 AM (#19)
Citeaza
Originally posted by robotzel78Din ce am observat eu, nu mai exista acea regula ca jucatorii sa fie obligati sa mizeze cel putin 10 euro, in luna respectiva in care are loc concursul.Asa este?
Postat 09 December 2008 - 06:27 PM (#20)
Pentru cei care au probleme tehnice ii rugam sa foloseasca deocamdata mozilla, se pare ca avem o problema cu internet explorer, care este in curs de rezolvare.Cat despre greseli, reclamatii etc., avem o sectiune speciala numita reclamatii, de unde puteti sa ne scrieti mail, iar noi va vom raspunde cat mai repede posibil.Cu stima,Dorianwww.bet-at-home.com
- ← Se mai poate avea profit pe termen lung cu pariurile
- Intrebari si discutii BET-AT-HOME
- MA POATE AJUTA CINEVA? →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor