Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Concursul cu premii de 2000 de Euro lunar - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concursul cu premii de 2000 de Euro lunar

Postat 10 December 2008 - 09:23 PM (#21) Useril este offline   tm2008 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 19
  • Inregistrat: 08-August 08

Pana cand dureaza concursul? Si inca o intrebare: de ce se actualizeaza asa greu predictiile?[Edited on 10-12-2008 by tm2008]
0

Postat 11 December 2008 - 11:47 AM (#22) Userul este online   Edmond_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1292
  • Inregistrat: 28-December 07

Care sunt conditiile de rulare in cazul acestor premii, pt a putea retrage?
0

Postat 11 December 2008 - 04:28 PM (#23) Useril este offline   icesoso 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 18-April 07

de ce se actualizeaza ft greu rezultatele...am un meci din hochei care de marti s-a jucat si inca nu s-a actualizat..
0

Postat 12 December 2008 - 01:12 PM (#24) Useril este offline   Rico 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 515
  • Inregistrat: 13-December 04

Ce numar maxim de pariuri se pot posta intr-o zi?
0

Postat 12 December 2008 - 01:27 PM (#25) Useril este offline   Rico 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 515
  • Inregistrat: 13-December 04

Si inca ceva ce e cu \"ora\" la adaugarea unei predictii se cere ora!!! Ce ora ??? Caci ora meciului nu poate fi datorita faptului ca de ex 20.45 nu exista in selectie....eu unul pana cand ni se va raspunde voi pune 0.00
0

Postat 12 December 2008 - 01:34 PM (#26) Useril este offline   Quebracho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 15-April 08

Userul zuzulika are la meciul Panathinaikos - Anorthosis Famagusta pronostic X si e validat corect. Ce facem aici?
0

Postat 12 December 2008 - 01:42 PM (#27) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1604
  • Inregistrat: 13-November 05

Dorian, dati 100E cuiva sa se ocupa de concurs, e pacat, pare bataie de joc ce se intampla...unii nu au validate predictiile si nu pot paria, altii au profit pentru ca s-au strecurat erori, altii dau cote si handicapuri din vise erotice.
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber. Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
0

Postat 12 December 2008 - 01:53 PM (#28) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1832
  • Inregistrat: 30-January 08

Citeaza

Originally posted by linistitDorian, dati 100E cuiva sa se ocupa de concurs, e pacat, pare bataie de joc ce se intampla...unii nu au validate predictiile si nu pot paria, altii au profit pentru ca s-au strecurat erori, altii dau cote si handicapuri din vise erotice.
Mai bine folosim rubrica \'reclamatii\' cuma zis dorian poate se simte careva sa citeasca sutele de sugestii.....
0

Postat 12 December 2008 - 02:03 PM (#29) Useril este offline   Quebracho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 15-April 08

Citeaza

Originally posted by linistitDorian, dati 100E cuiva sa se ocupa de concurs, e pacat, pare bataie de joc ce se intampla...unii nu au validate predictiile si nu pot paria, altii au profit pentru ca s-au strecurat erori, altii dau cote si handicapuri din vise erotice.
Ciudat ca vorbesti de handicapuri. De exemplu tu ai Bistrita(-1.5) care e validat corect, si din cate stiu eu nu sunt asiatice la bet-at-home. Eu inteleg ca de fapt ai luat handicap (1:0) 1. Ar trebui sa scrii exact cum e in oferta. Oare daca eu scriu under 0.5 se intelege scor corect 0-0?
0

Postat 12 December 2008 - 08:19 PM (#30) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

Se mai tine concursul, ca am impresia ca nu prea intereseaza pe organizator?E un soft care actualizeaza predictiile ca vad ca actualizeaza cate una pe zi fara nici o logica, chiar daca in aceeasi zi sunt mai multe predictii puse.
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 12 December 2008 - 08:29 PM (#31) Useril este offline   valis555 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 102
  • Inregistrat: 08-January 08

Domnilor de la bet-at- home spuneti ca raspundeti la reclamatii imediat nu cred ca este adevarat, am pus o predictie de handbal iar site dumneavoastra nu a aratat ca am pus predictia si am repetato de 7 ori pana a aratat , de luat banii virtuali i-ati luat de 7 ori iar in regulament scrie ca se pune doar 1 predictie la 1 meci, am scris la reclamatii dar raspuns sufletu. PACAT DE CONCURS CA PREMIILE SUNT MARI DAR VA MAI TREBUIE EXERIENTA.
0

Postat 12 December 2008 - 08:33 PM (#32) Useril este offline   valis555 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 102
  • Inregistrat: 08-January 08

Domnilor de la bet-at- home spuneti ca raspundeti la reclamatii imediat nu cred ca este adevarat, am pus o predictie de handbal iar site dumneavoastra nu a aratat ca am pus predictia si am repetato de 7 ori pana a aratat , de luat banii virtuali i-ati luat de 7 ori iar in regulament scrie ca se pune doar 1 predictie la 1 meci, am scris la reclamatii dar raspuns sufletu. PACAT DE CONCURS CA PREMIILE SUNT MARI DAR VA MAI TREBUIE EXPERIENTA.
0

Postat 12 December 2008 - 09:19 PM (#33) Useril este offline   icesoso 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by valis555Domnilor de la bet-at- home spuneti ca raspundeti la reclamatii imediat nu cred ca este adevarat, am pus o predictie de handbal iar site dumneavoastra nu a aratat ca am pus predictia si am repetato de 7 ori pana a aratat , de luat banii virtuali i-ati luat de 7 ori iar in regulament scrie ca se pune doar 1 predictie la 1 meci, am scris la reclamatii dar raspuns sufletu. PACAT DE CONCURS CA PREMIILE SUNT MARI DAR VA MAI TREBUIE EXPERIENTA.
...si aici ai postat de 2 ori...poate ca problema e de la tine cand ai pus predictia de 7 ori insa nu trebuia sa iti \'\'manace\'\' din sold..Bafta:bere:
0

Postat 12 December 2008 - 09:23 PM (#34) Useril este offline   icesoso 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

si daca tot am deschis e-pariuri..parerea mea e ca ar trebui sa se ocupe un om zilnic de acest clasament pentru ca nu e ok ca unele predictii sa se actualizeze dupa 3 zile timp in care daca am 0 in sold si 10 predictii in derulare nu mi se pare normal sa astept 3 zile..si daca minim sunt 10 meciuri de concurent parerea mea e ca ar trebui sa existe si un numar maxim de predictii pe luna:bigok_125:
0

Postat 13 December 2008 - 12:29 AM (#35) Useril este offline   DEL PIERO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1749
  • Inregistrat: 03-May 04

Citeaza

Originally posted by Bet-at-home.comAici voi incerca sa va raspund tuturor intrebarilor legate de concursul cu premii de 2000 de Euro lunar.Dorianwww.bet-at-home.com
Sunt probleme destul de multe pe traseu printre cele enumerate mai sus: Raspuns la reclamatii,validarea corecta sau incorecta,validarea la timp in alte sporturi,ora de postare,ora selectata a meciului,repetarea pariului.Un concurs avantajos pentru cei care prind bine la inceput si mai le sunt si validate,fata de cei care stau cu sold 0 si in asteptarea validarilor de 3 zile.In concluzie o mica comparatie imi permit ....Parca am fi caluti si alearga numai cine mananca ovaz. :alcool:
0

Postat 13 December 2008 - 01:48 PM (#36) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1832
  • Inregistrat: 30-January 08

Cu cine putem sa luam legatura atunci cand gresim o predictie? Am pus o predictie luata de la alta casa de pariuri as dori sa fie anulata predictia de la meciul barcelona-real madrid.
0

Postat 13 December 2008 - 01:58 PM (#37) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

exista in dreapta sus un button \"reclamatii\" unde se treimit asemenea mesaje in caz de erori
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 13 December 2008 - 02:41 PM (#38) Userul este online   Edmond_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Sunt o gramada de neregularitati... nu stiu in ce masura se poate ocupa un singur om de acest concurs si nu stiu cat timp acorda in fiecare zi pentru asta... de exemplu sunt \"cei 2\" de pe primele 2 locuri...cu acelasi pont 2-3 scor exact la meciuri Lyon - Bayern, cota 23... miza 100... pare cam :conf: ... unul \"a dat predictia\" cu mai putin de o ora inaintea inceperii meciului, iar celalalt (ca o completare) are doar \"predictia\" asta castigatoare, restul de 10 (cam toate scor exact) pierdute... ocupand totusi locul 2 in concurs cu peste 2000 de euro. Intra cineva sa vada clasamentul si ii vede pe \"marii\" pariori de pe primele 2 locuri si ramane :000: ... trebuiau puse niste limitari, noiste reguli in plus; pentru ca e bataie de joc asa...nu poti numi asta un CONCURS DE PREDICTII :o ... pacat de premii!!! Se putea organiza mult mai bine concursul...dar poate asta e si ideea, scopul acestul concurs...sa castige cei care (NU) trebuie majoritatea premiilor... :alcool::motz::conf:
0

Postat 13 December 2008 - 07:37 PM (#39) Useril este offline   laur1985 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 711
  • Inregistrat: 19-May 07

Dorian daca citesti aici cum naiba are ala de pe locul unu validata predictia aia cu x din hochei la cota 85 poate sa fie 5 maxim...dar nu 85 :bere::soc::soc:
0

Postat 13 December 2008 - 08:32 PM (#40) Userul este online   Edmond_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by laur1985Dorian daca citesti aici cum naiba are ala de pe locul unu validata predictia aia cu x din hochei la cota 85 poate sa fie 5 maxim...dar nu 85 :soc::soc::soc:
asta inca nu am avut placerea sa o vad...:bere: ma uit acum! :soc:
0

Arata acest topic

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba