alcuni, nu te-am acuzat pe tine in niciun fel. de altfel, ti-am urmarit evolutia si si pe alte site-uri si am constatat ca esti un parior bun. Cele 2 acuzatii erau indreptate impotriva celor care administrau site-ul, deci nu incape indoiala ca ai trisat. Cert este 1 lucru. daca ai urmarit bine ultima zi, 28 februarie, ai observat ca cel care era pe primul loc conducea cu vreo 200 de puncte. Pe parcursul zilei, eu m-am duelat cu cel care a ocupat locul 3 la final.In ziua respectiva, tu ai pus un singur meci, pe korolev la cota 1.7, 100 de puncte. Crede-ma, calculele pe care le-am facut eu (si am facut destule, deci nu aveam cum sa ma insel), tu nu aveai cum sa ajungi cu 170 de puncte (aveai vreo 1950) la 2230 (nu mai stiu sigur,dar era sigur peste 2200). Acum nu vreau sa te acuz, dar asa se prezenta situatia atunci. Poate a fost vreo greseala in calcul, pe intreg parcursul lunii. In fine. Si inca o remarca, ultimul meci pe care il aveam in joc, dublul spaniol feminin (2-0 la seturi), era deja validat castigator, iar meciul de abia incepuse. De facut printscreen, nu am facut, ca nici nu ma gandeam ca se va ajunge la o asemenea situatie. Cat despre acest stimat bet-at-home, o precizare. Cei care ma cunosc, stiu ca nu imi sta in caracter sa fac valuri degeaba, mai ales la un concurs fara premii. Sfatul meu este sa nu mai folositi cuvantu \"stimate\", chiar daca imprima respect , atata timp cat comportamentul este altul.
|
|
Concursul cu premii de 2000 de Euro lunar
Postat 08 March 2009 - 07:19 PM (#322)
Citeaza
Originally posted by jim_27alcuni, nu te-am acuzat pe tine in niciun fel. de altfel, ti-am urmarit evolutia si si pe alte site-uri si am constatat ca esti un parior bun. Cele 2 acuzatii erau indreptate impotriva celor care administrau site-ul, deci nu incape indoiala ca ai trisat. Cert este 1 lucru. daca ai urmarit bine ultima zi, 28 februarie, ai observat ca cel care era pe primul loc conducea cu vreo 200 de puncte. Pe parcursul zilei, eu m-am duelat cu cel care a ocupat locul 3 la final.In ziua respectiva, tu ai pus un singur meci, pe korolev la cota 1.7, 100 de puncte. Crede-ma, calculele pe care le-am facut eu (si am facut destule, deci nu aveam cum sa ma insel), tu nu aveai cum sa ajungi cu 170 de puncte (aveai vreo 1950) la 2230 (nu mai stiu sigur,dar era sigur peste 2200). Acum nu vreau sa te acuz, dar asa se prezenta situatia atunci. Poate a fost vreo greseala in calcul, pe intreg parcursul lunii. In fine. Si inca o remarca, ultimul meci pe care il aveam in joc, dublul spaniol feminin (2-0 la seturi), era deja validat castigator, iar meciul de abia incepuse. De facut printscreen, nu am facut, ca nici nu ma gandeam ca se va ajunge la o asemenea situatie. Cat despre acest stimat bet-at-home, o precizare. Cei care ma cunosc, stiu ca nu imi sta in caracter sa fac valuri degeaba, mai ales la un concurs fara premii. Sfatul meu este sa nu mai folositi cuvantu \"stimate\", chiar daca imprima respect , atata timp cat comportamentul este altul.
Postat 08 March 2009 - 07:27 PM (#323)
Citeaza
Originally posted by alcunizici ca ai urmarit atent.. daca e asa trebuia sa fii vazut ca un meci - penultimul din cele puse daca nu gresesc, deci cu o zi in urma sau chiar in aceeasi zi- mi-a fost gresit validat .. chestie care s-a mai intamplat pe parcursul lunii, (am avut un meci validat gresit pe care l-am reclamat ca fiind validat gresit ) am facut o \"reclamatie\" si s-a rezolvat pe 28 feb- cred ca am emailul prin inbox (daca vrei ti-l dau); cam asta a fost; in rest numai de bine si mersi nu sunt bun doar ca am avut o luna buna , care se pare ca, continua si acum hihi :D
Citeaza
Originally posted by jim_27alcuni, nu te-am acuzat pe tine in niciun fel. de altfel, ti-am urmarit evolutia si si pe alte site-uri si am constatat ca esti un parior bun. Cele 2 acuzatii erau indreptate impotriva celor care administrau site-ul, deci nu incape indoiala ca ai trisat. Cert este 1 lucru. daca ai urmarit bine ultima zi, 28 februarie, ai observat ca cel care era pe primul loc conducea cu vreo 200 de puncte. Pe parcursul zilei, eu m-am duelat cu cel care a ocupat locul 3 la final.In ziua respectiva, tu ai pus un singur meci, pe korolev la cota 1.7, 100 de puncte. Crede-ma, calculele pe care le-am facut eu (si am facut destule, deci nu aveam cum sa ma insel), tu nu aveai cum sa ajungi cu 170 de puncte (aveai vreo 1950) la 2230 (nu mai stiu sigur,dar era sigur peste 2200). Acum nu vreau sa te acuz, dar asa se prezenta situatia atunci. Poate a fost vreo greseala in calcul, pe intreg parcursul lunii. In fine. Si inca o remarca, ultimul meci pe care il aveam in joc, dublul spaniol feminin (2-0 la seturi), era deja validat castigator, iar meciul de abia incepuse. De facut printscreen, nu am facut, ca nici nu ma gandeam ca se va ajunge la o asemenea situatie. Cat despre acest stimat bet-at-home, o precizare. Cei care ma cunosc, stiu ca nu imi sta in caracter sa fac valuri degeaba, mai ales la un concurs fara premii. Sfatul meu este sa nu mai folositi cuvantu \"stimate\", chiar daca imprima respect , atata timp cat comportamentul este altul.
Postat 08 March 2009 - 07:29 PM (#324)
alcuni, asa se explica clasamentul final. Nu aveam de unde sa stiu ca aveai o predictie validata gresit. Bafta in continuare
Postat 26 April 2009 - 02:50 PM (#325)
vezi ca ai validat gresit un meci: gloria bistrita - fc timisoara. am pus victorie timisoara si l-ai validat ca pierdut. rectifica te rog.
Postat 26 April 2009 - 05:12 PM (#326)
Citeaza
Originally posted by Slicevezi ca ai validat gresit un meci: gloria bistrita - fc timisoara. am pus victorie timisoara si l-ai validat ca pierdut. rectifica te rog.
Walk on, Walk on ... With hope in your heart
Postat 27 April 2009 - 04:43 PM (#327)
Citeaza
Originally posted by Slicevezi ca ai validat gresit un meci: gloria bistrita - fc timisoara. am pus victorie timisoara si l-ai validat ca pierdut. rectifica te rog.
Postat 27 April 2009 - 04:46 PM (#328)
Citeaza
Originally posted by AdinaNu este singura validata gresit... Lui spector i-a fost validata corect Sporting Lokeren - Excelsior Mouscron desi era pierduta .... si lista continua* piciu_1327 i-au fost validate gresit UD Almería - CD Numancia si Standard Liege - Yellow-Red KV Mechelen*rebeca i-au fost validate gresit UD Almería - CD Numancia si FC Brasov - Gloria Buzau* jim_27 i-a fost validat gresit RSC Anderlecht - Club Brügge* alintuzu i-a fost validat gresit Manchester City - Hamburger SVSi probabil ca mai sunt alte predictii validate corect, desi erau pierdute... Totusi, la cate predictii trebuie verificate si validate zilnic, nu consider ca vina apartine in totalitate moderatorilor, ci si userilor in cauza care sunt lipsiti de fair-play si nu sesizeaza erorile....Bafta
Citeaza
- ← Se mai poate avea profit pe termen lung cu pariurile
- Intrebari si discutii BET-AT-HOME
- MA POATE AJUTA CINEVA? →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor