Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Concursul cu premii de 2000 de Euro lunar - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Concursul cu premii de 2000 de Euro lunar

Postat 13 December 2008 - 08:36 PM (#41) Userul este online   Edmond_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1292
  • Inregistrat: 28-December 07

Citeaza

Originally posted by Edmond_

Citeaza

Originally posted by laur1985Dorian daca citesti aici cum naiba are ala de pe locul unu validata predictia aia cu x din hochei la cota 85 poate sa fie 5 maxim...dar nu 85 :soc::soc::soc:
asta inca nu am avut placerea sa o vad...:bere: ma uit acum! :soc:
Tipster adevarat bam-boocha ala... foarte tare:bash:... cota 85. Bataia de joc atinge limite \"anormale\"...:soc:
0

Postat 13 December 2008 - 09:06 PM (#42) Useril este offline   icesoso 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 18-April 07

toti care fac \'\'manareli\'\'ar trebui descalificati.:bere:
0

Postat 13 December 2008 - 09:34 PM (#43) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1604
  • Inregistrat: 13-November 05

Din cate am inteles, de saptamana viitoare o sa fie softul gata...cum este pe site-ul cu ... blog-uri(se va rezolva in acest fel problema cotelor halucinante jucate de unii)!Vad ca sunt multi nemultumiti ca si mine de regulament(limitarea profitului/pariu ar fi principala carenta a acestui regulament), daca se strang mai multe \"semnaturi\" eu cred ca Dorian va tine cont de parerea noastra.linistit nu e de acord cu actualul regulament... alte adeziuni?
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber. Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
0

Postat 13 December 2008 - 09:40 PM (#44) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

de acord cu linistit
0

Postat 13 December 2008 - 09:49 PM (#45) Userul este online   Edmond_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

sunt de acord...si binenteles eliminarea trisorilor si binenteles cei ce deja au cote de 15-25 etc... (un scor exact iesit in alte 10 pierdute) sa le fie recalculate acele cote la o miza \"adecvata\"...
0

Postat 13 December 2008 - 11:01 PM (#46) Useril este offline   iceman2007 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 04-October 07

De acord cu Edmond_ si linistit! Ce e asta concurs de predictii sau loterie...Auzi cota 85!!!:soc::bere:
Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.
0

Postat 14 December 2008 - 12:03 AM (#47) Useril este offline   tikky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1864
  • Inregistrat: 20-September 05

uh......am revenit si eu si ce vad aici? o abordare ciudata/periculoasa a site-ului in ceea ce priveste partea asta de concursuri. ok, am inteles ca e vorba de multi useri/vizite/trafic etc, dar de ce se incurajeaza porcaria asta specifica siteurilor de pe care a venit concursul cu cote de 75 si useri care mai de care mai ciudati? mi se pare ca se pierde enorm la capitolul calitate pentru e-pariuri...daca am inteles partea cu \"marea idee de marketing\" biletul zilei, de ce a trebuit preluat si concursul asta cu toata \"cultura sa organizationala\" (ca alte cuvinte nu-mi vin in cap)?
0

Postat 14 December 2008 - 12:53 PM (#48) Useril este offline   iuli_23 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2828
  • Inregistrat: 15-October 05

Same here. E o bataie de joc ce se intampla momentan.
Back in business....
0

Postat 14 December 2008 - 01:49 PM (#49) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Am scris si la reclamatii...miza 100 cota 1.10 la Norvegia-Spania, nu miza 1.1 cota 100...Vad ca decat 5,6 au un dintre impotriva actualului regulament, trist, nu putem schimba nimic daca nu ne coalizam:heul:
Poate ajuta pe cineva, daca aveti cunostinte care sufera de cancer recomandati-le sa citeasca cartea Anticancer, David Servan-Schreiber. Caut colaboratori pentru Liga secunda din Romania
0

Postat 14 December 2008 - 02:00 PM (#50) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

Citeaza

Originally posted by linistitAm scris si la reclamatii...miza 100 cota 1.10 la Norvegia-Spania, nu miza 1.1 cota 100...
bineinteles ca nu s-a sesizat nimeni, li s-a parut ceva normal, dupa precedentele aberatii de cote :bash:
0

Postat 14 December 2008 - 03:33 PM (#51) Useril este offline   shark 

• Bet Trick Holder
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 2798
  • Inregistrat: 24-October 07

Citeaza

Originally posted by linistitAm scris si la reclamatii...miza 100 cota 1.10 la Norvegia-Spania, nu miza 1.1 cota 100...Vad ca decat 5,6 au un dintre impotriva actualului regulament, trist, nu putem schimba nimic daca nu ne coalizam:heul:
si eu sunt pentru schimbarela vechiul concurs era o regula conform careia profitul era limitat la 20 unitatie greu sa schimbam ceva pentru ca acum dorian nu mai are doar un forum de supravegheat, plus ca nu are nici un motiv sa schimbe regulile[Edited on 14-12-2008 by shark]
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
0

Postat 14 December 2008 - 05:34 PM (#52) Useril este offline   massaro 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 206
  • Inregistrat: 16-March 05

In momentul de fata concursul arata ingrozitor...trebuie aduse urgent modificari pe ici-colo prin partile esentiale. Limitarea cotelor ar fi una dintre ele.
0

Postat 15 December 2008 - 03:53 PM (#53) Useril este offline   DEL PIERO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1749
  • Inregistrat: 03-May 04

JOS TAXA ! Pentru schimbare regulament ma alatur si eu lui linistit! :surpr: O sa pun si eu cota 1000 in loc de 1.10 sa fim in top,ca oricum se valideaza gresit,in timp ce altele nu se valideaza la timp.Concurs de loterie si mai e si blatuit...sunt curios cine ia si premiu aceasta luna dupa acest excelent concurs!Ce face lumea din bani virtuali,cote din burta,etc. gata ca deja imi e rau :alcool:
0

Postat 15 December 2008 - 05:39 PM (#54) Useril este offline   linistit 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Eu speram sa strangem macar 30 de semnaturi pana acum, se pare ca cei care-si doresc o competitie corecta sunt in inferioritate.
0

Postat 15 December 2008 - 09:36 PM (#55) Useril este offline   xulescu 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 10-July 08

Sunt de acord cu linistit si toti ceilalti care vor sa fie un concurs corect si nu cu cote din burta:).... macar asa vad daca pot face profit...pe anumite sisteme...ca asa daca bag cote de la mine....:ignore:Eu semnez pentru:nota10:[Edited on 15-12-2008 by xulescu]
0

Postat 15 December 2008 - 09:54 PM (#56) Useril este offline   icesoso 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 18-April 07

Alo lume buna....stati linistiti nu va castiga ala cu cota din burta ...mai asteptati cateva zile si o sa vedeti ca toti care au \'\'gresit\'\' si nu au anuntat vor zbura efectiv din concurs pe luna asta...totusi pana atunci haideti sa ne concentram pe faptul ca vin sarbatorile si ca o sa fim langa cei dragi...restu o sa vina de la sine..o sa vedeti:smile::alcool:
0

Postat 16 December 2008 - 07:41 PM (#57) Useril este offline   Bet-at-home.com 

• Parior
  • Grup: Moderators
  • Postari: 94
  • Inregistrat: 07-December 08

Incetul cu incetul lucrurile reintra in normal, cu siguranta toate pariurile vor fi corectate si cat de curand oferta si poate si validarea rezultatelor se va face automat, astfel incat vom fi mult mai competitivi.Cu stima,Dorianwww.bet-at-home.com
0

Postat 16 December 2008 - 10:37 PM (#58) Userul este online   Edmond_ 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by Bet-at-home.comIncetul cu incetul lucrurile reintra in normal, cu siguranta toate pariurile vor fi corectate si cat de curand oferta si poate si validarea rezultatelor se va face automat, astfel incat vom fi mult mai competitivi.Cu stima,Dorianwww.bet-at-home.com
Pentru modificarea unui pariu, ori pentru a semnala o eroare cum trebuie procedat?... am trimis un mesaj pe site, dar nu stiu in ce masura sunt citite in timp util...
0

Postat 16 December 2008 - 11:23 PM (#59) Useril este offline   unlucky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 16-October 08

Citeaza

Originally posted by Bet-at-home.comIncetul cu incetul lucrurile reintra in normal, cu siguranta toate pariurile vor fi corectate si cat de curand oferta si poate si validarea rezultatelor se va face automat, astfel incat vom fi mult mai competitivi.Cu stima,Dorianwww.bet-at-home.com
iar liderul de moment are validat un pariu din NHL cu cota :eek:28,5 .....ahhhh ce mai cota am ratat....:no::o:.....acum serios trebuie schimbat ceva de luna viitoare ca altfel singura sansa este sa jucam toti cote de 40-50 ca altfel n-avem nici o sansa....
0

Postat 16 December 2008 - 11:24 PM (#60) Useril este offline   unlucky 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 16-October 08

Citeaza

Originally posted by unlucky

Citeaza

iar liderul de moment are validat un pariu din NHL cu cota :eek:28,5 .....ahhhh ce mai cota am ratat....:o:o:.....acum serios trebuie schimbat ceva de luna viitoare ca altfel singura sansa este sa jucam toti cote de 40-50 ca altfel n-avem nici o sansa....
P.S. eu m-am apucat deja de cote dintrastea.....:no::no::drak:
0

Arata acest topic

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba