Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Depozitare 10BET - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Depozitare 10BET

Postat 18 December 2008 - 09:05 PM (#1) Useril este offline   try 

• Parior
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10
  • Inregistrat: 07-October 08

Am depus astazi la 10BET. Banii nu au intrat aproape instantaneu cum eram obisnuit la alte case de pariuri, ci mai tarziu. In schimb, in scurt timp am primit un mail:Dear Customer,We require the following documents from all new customers who deposit via credit card:- Photocopy of ID card, driver\'s license or passport with a photograph.- Photocopy of your credit card, front and back.- Photocopy of any household bill.Please Email the above to csd@10bet.com or fax them to: ++44(0)870-751-8588Please note, without these documents we will not be able to confirm your future deposits.Regards,10Bet Customer Service Department. Email : accounts@10bet.com . De-aici inteleg ca trebuie sa trimit la csd@10bet.com niste copii ale unor documente ce-i intereseaza pe ei, fara de care nu mai pot depune in viitor.Intrebarea mea este: asa procedeaza cei de la 10BET? Intreb fiindca tot pe forumul asta am citit de mesaje trimise in numele caselor de pariuri, deci false, avand scop aflarea parolei si userului. Nu este cazul mesajului de fata, deoarece nu-mi cere sa ma loghez printr-un link ceva...dar...parca nici copiile astea nu le-as trimite oricui.Multumesc.[Edited on 18-12-2008 by try]
0

Postat 18 December 2008 - 09:43 PM (#2) Useril este offline   Quebracho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 15-April 08

Asa procedeaza mai toti cand vine vorba de depunere/retragere card. Cei de la 10bet m-au cam rupt la retrageri. Trebuie sa rulezi depozitul de nu stiu cate ori pentru ca altfel risti sa primesti mai putini bani decat ai retras. Au niste taxe aberante. In alternativa la 10bet alege canbet si bet365(depuneri/retrageri card).
0

Postat 20 December 2008 - 06:08 PM (#3) Useril este offline   try 

• Parior
  • PipPip

Ce probleme ai avut la retrageri? In afara de conditia de a rula depozitul de \"nu stiu cate ori\" :hatoff:...Si apropo de rulat: inseamna ca trebuie sa pariez toata suma (ori cumulat sa dea toata suma) de cateva ori inainte sa retrag?
0

Postat 20 December 2008 - 09:23 PM (#4) Useril este offline   Quebracho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 15-April 08

Cumulat. De 5 ori. Taxa poate ajunge la 8% din suma pe care vrei sa o retragi.
0

Postat 21 December 2008 - 02:05 PM (#5) Useril este offline   try 

• Parior
  • PipPip

over, vezi ca ti-am trimis U2U.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba