Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Metoda fricosilor inteligenti - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 12 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Metoda fricosilor inteligenti

Postat 05 April 2010 - 04:09 PM (#221) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1406
  • Inregistrat: 24-July 06

Citeaza

Originally posted by crimsonCare este media cotelor vastigatoare ale lui shark ?
2.61, si este inclusa si cota in cazul unui meci castigat doar pe jumatate (in cazul AH-ului).[Edited on 5-4-2010 by robotzel78]
0

Postat 06 April 2010 - 03:37 PM (#222) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1180
  • Inregistrat: 12-August 08

Citeaza

Originally posted by robotzel782.61, si este inclusa si cota in cazul unui meci castigat doar pe jumatate (in cazul AH-ului).
Merci. Foarte interesant. Pai asta inseamna ca shark e un tipster foarte bun. Daca am fi pus toti cate 1 unitate pe predictiile lui, am fi fost in profit acuma....
0

Postat 06 April 2010 - 03:47 PM (#223) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by crimson

Citeaza

Originally posted by robotzel782.61, si este inclusa si cota in cazul unui meci castigat doar pe jumatate (in cazul AH-ului).
Merci. Foarte interesant. Pai asta inseamna ca shark e un tipster foarte bun. Daca am fi pus toti cate 1 unitate pe predictiile lui, am fi fost in profit acuma....
Mersi pentru ironia ieftina de care dai dovada. No comment.
0

Postat 06 April 2010 - 03:53 PM (#224) Useril este offline   crimson 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1180
  • Inregistrat: 12-August 08

Scuze. N-a vrut sa fie ironie, doar am scris ce am vazut. N-are rost sa te ataci....
0

Postat 06 April 2010 - 04:14 PM (#225) Useril este offline   robotzel78 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip

Raspunsul tau m-a atacat, pentru ca ai vorbit fara sa cunosti ceva referitor la aceasta testare. Si, poate pentru a deveni eu un pic ironic acum, iti ofer aceasta sansa de a-ti arunca privirea mai atent asupra respectivei simulari. Totodata, ti-am pus si miza de 1 pe fiecare pariu, ca sa vezi cum stai, nu de alta, dar ca sa nu mai ai dubii. Si apropo, cand faci o afirmatie, ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte sa o spui, ca nu stii daca iese in favoarea ta, sau a celorlalti. Daca eu am afirmat ca aceasta simulare dovedeste puterea MMC-ului, am analizat-o mult si bine inainte sa o fac.Multa bafta in continuare.[Edited on 6-4-2010 by robotzel78]
0

Arata acest topic

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba