Sunt de acord cu standardele. De aceea in lumea pariorilor nu se discuta neparat de sume ci de unitati.Am spus intotdeauna ca daca esti in stare sa dublezi 100 ron intr-o luna vei stii sa dublezi si 5000 eur .Mi se pare normal ca tu din moment ce ai avut experiente neplacute cu banii investiti sa-ti doresti mai mult minimizarea pierderilor.Imi place sa vad idei pe care le sustinem si le sustin: - cele legate de paid, in care nu intelegeam cum un pariorr bun in loc sa-si vada de profitul lui cauta maruntisuri de la alti amarati sau incepatori;- cele in care spuneam ca pentru mine pariurile sunt o modalitate de a face bani si ca in alt context activitatea mea in acest domeniu ar fi redusa pana la 0Sunt interesante discutiile despre pariuri , dar ati ajuns vreodata la stadiul in care ati realizat ca pierdeti vremea si ca timpul alocat discutiilor (fie ele si constructive si interesante) il puteat folosi pentru a maximiza profitul sau doar pentru a face profit?Eu am trecut prin asta , am stat ascuns ,am facut bani , am revenit, am umplut caiete intregi cu scheme si formule , am analizat sute de meciuri, am pierdut de mi de ori si am luat-o de la capat, am pierdut toata banca pe o cota de 1.01 si am avut curaj sa joc din nou tot pe o cota de 1.01 etc.De la o vreme iti creezi automatisme , tu vrei un istoric al meciurilor noastre ca sa facem experimente iar noi iti raspundem ca desi suntem deacord si sustinem anumite strategii si moneymanagement, pariem in continuare aparent haotic la fel cum spunea si shark \"Cum spuneam, la mine e greu de facut pentru ca am pariuri live, am pariuri combo, am miza care se modifica saptamanal si nu mai stiu cat era o unitate. Sigur, as putea alege ultimile pariuri sa vad ce banca mi-ar trebui ca sa functioneze metoda ta. Uneori retrag si o iau iar cu miza mic. Si tot nu as avea succes in a-ti testa metoda pentru ca, asa cum am spus in repetate randuri, eu nu am auto control iar cand ma apuca nebunia si vad un meci live, am pus \"all in\" fara sa stau pe ganduri. \"Imi place discutia dar vei fi uimit sa vezi ce mica e disponibilitatea pariorilor de a construi si dezvolta ceva !!!Vei fi uimit sa vezi ca daca abandonam discutia vei ramane aproape singur , ca nimeni nu se chinuie sa inteleaga ce se ascunde in spatele formulelor si ce inseamna ele, ca nimeni nu e dispus sa colaboreze ci eventula sa ia totul de-a gata.Si totul se trage de la faptul ca pariorii nu se multumesc cu un profit minim si acceptabil in raport cu banca ci risca mai mult ca ...sa piarda tot.[Edited on 21-12-2008 by polipolice]