Ce parere aveti de sistemul jucat cu sirul Fibonacci. Presupun ca este cunoscut acest tip de sistem.Miza va fi cea din sirul Fibonacci, adica 1,2,3,5,8,13,21,34,55,89 ... s.a.m.d ( se calculeaza adunand ultimele 2 numere din sir )Am citit despre acest sistem jucand pe cote de cel putin 3. Mi se pare mai putin costisitor ca un sistem Martingale. Sa sa fie jucat astfel : daca pariul este pierdut sa se treaca la urmatoarea miza si daca pariul este castigat sa se ramana la aceeasi miza.Nu am fost prea explicit dar as vrea sa stiu cam ce parere aveti despre acest tip de sistem :)
|
|
Pagina 1 din 1
Sirul Fibonacci
Postat 30 January 2009 - 09:23 PM (#2)
Citeaza
Originally posted by FerrarYCe parere aveti de sistemul jucat cu sirul Fibonacci. Presupun ca este cunoscut acest tip de sistem.Miza va fi cea din sirul Fibonacci, adica 1,2,3,5,8,13,21,34,55,89 ... s.a.m.d ( se calculeaza adunand ultimele 2 numere din sir )Am citit despre acest sistem jucand pe cote de cel putin 3. Mi se pare mai putin costisitor ca un sistem Martingale. Sa sa fie jucat astfel : daca pariul este pierdut sa se treaca la urmatoarea miza si daca pariul este castigat sa se ramana la aceeasi miza.Nu am fost prea explicit dar as vrea sa stiu cam ce parere aveti despre acest tip de sistem :no:
Postat 10 May 2009 - 06:39 PM (#3)
FerrarY toate sistemele celbre sunt super ok .......atata timp cat sunt respectate ........pe forumul acesta totzi vin cu idei pro sau contra ........Normal ca ei nu sunt de acord cu Martingale sau Fibonacii pt ca au esuat -Cauza - nu au respectat sistemul ......shi atunci spun ca nu este bun .....-Polipolice ..--am citit undeva ca a spus ...ca sunt shi siteme sigure ...........Shi avea perfecta dreptate !!! Este adevarat ce spune exista asa ceva ....
Postat 10 May 2009 - 08:28 PM (#4)
salutaremi se pare incredibil ca inca exista pariori care mai cred in vrajeli din astea gen martingale, fibonaci etc... eu cred ca ele sunt printre putinele sisteme aplicate in pariuri care ar da randament pe termen lung...dar va intreb eu: mai este vreunul dintre voi(mai ales cei foarte experimentati) care sa creada ca poate aplica chestiile astea si casa respectiva de pariuri sa nu se sesizeze? he he...cine crede asta inseamna ca e foarte naiveu am aplicat ceva asemanator la o casa de pariuri de prima mana...am ajuns pana la al 10-lea pas din schema si cand sa-l aplic pe al 11-lea...STUPOARE. gaozarii de la respectiva casa mi-au limitat miza la o suma infima. dar voi incercati...e bine sa mai moara:fum: si din caprele vecinului cateodata he he
Postat 10 May 2009 - 08:33 PM (#5)
Citeaza
Originally posted by mexes5salutaremi se pare incredibil ca inca exista pariori care mai cred in vrajeli din astea gen martingale, fibonaci etc... eu cred ca ele sunt printre putinele sisteme aplicate in pariuri care ar da randament pe termen lung...dar va intreb eu: mai este vreunul dintre voi(mai ales cei foarte experimentati) care sa creada ca poate aplica chestiile astea si casa respectiva de pariuri sa nu se sesizeze? he he...cine crede asta inseamna ca e foarte naiveu am aplicat ceva asemanator la o casa de pariuri de prima mana...am ajuns pana la al 10-lea pas din schema si cand sa-l aplic pe al 11-lea...STUPOARE. gaozarii de la respectiva casa mi-au limitat miza la o suma infima. dar voi incercati...e bine sa mai moara:fum: si din caprele vecinului cateodata he he
Postat 10 May 2009 - 08:35 PM (#6)
@mexessi de ce nu ai aplicat schema la mai multe case de pariuri simultan?[Edited on 10-5-2009 by shark]
Rechinii se nasc inotatori!
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Norocul e prea putin si lumea prea multa.
Postat 10 May 2009 - 08:42 PM (#7)
e acelasi lucru dude !!!! vad ca esti parior senior...asta imi spune despre tine un singur lucru : te-ai fript de foarte multe ori in activitatea asta !!! in primul rand ca trebuie sa rulezi o suma ffff mare ! daca pui simultan la 3 case de pariuri...la mai multe deja te complici aiurea parerea mea...tot sistem le apare celor care urmaresc conturile nefericitilor care le folosesc. asa ca...:hello!:
- ← Sistemul favoritelor in deplasare !
- Articole importante despre pariuri # ACADEMIA e-Pariuri
- Simulare - pariuri cu valoare →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor