Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: NU VA DESCHIDETI CONT LA INTERWETTEN - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

NU VA DESCHIDETI CONT LA INTERWETTEN

Postat 10 February 2009 - 09:59 PM (#1) Useril este offline   mateiasul 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 31-October 03

Va recomand sa nu va deschideti cont la Interwetten.RISCATI DOAR SA MIZATI, in momentul in care castigati o suma importanta nu veti reusi sa retrageti.Este agentia care mi-a creeat cele mai mari probleme, nu inteleg de ce este in continuare recomandata pe site. Probabil plateste la timp cei 20% din pierderile jucatorilor. Din moment ce nu isi respecta obligatiile fata de pariori este normal sa plateasca afiliatii, pentru a-si face publicitate.Va recomand sa va deshideti cont doar la agentiile care au oferta de bonus pentru clientii care recomanda alti clienti. Acestea vor avea o alta atitudine in momentul in care trebuie sa plateasca.Iata un articol interesat in care este prezentat adevarul despre Interwetten:http://www.blogpariuri.com/2009/01/23/de-ce-sa-pariati-la-interwetten/Fac un apel la administratorul forumului sa renunte la agentiile care nu platesc castigurile pariorilor, chiar daca platesc afiliatii.Forumul nu se poate dezvolta fiind afiliat la asemenea agentii.
0

Postat 10 February 2009 - 10:47 PM (#2) Useril este offline   dan_-ddc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 913
  • Inregistrat: 31-October 06

Citeaza

Originally posted by mateiasulhttp://www.blog/2009...la-interwetten/
Sigur e corect ? Ca nu-mi deschide nimic!
0

Postat 10 February 2009 - 11:27 PM (#3) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5436
  • Inregistrat: 25-May 08

E un URL invalid. Nu are format corect.
0

Postat 10 February 2009 - 11:28 PM (#4) Useril este offline   FURBO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 207
  • Inregistrat: 22-February 04

prima retragere trebuie sa o faci prin transfer bancar , indiferent de metoda de depunere . eu am scos bani frumosi de la ei si m-au platit dar m-au limitat la 10 eur pe pariu si nu mai pariez la ei ... dar de platit m-au platit
0

Postat 10 February 2009 - 11:31 PM (#5) Useril este offline   mateiasul 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Din pacate nu resusesc sa introduc linkul corect.www.blog trebuie inlocuit cu www.blogpariuri si .comSigur am copiat corect linkul insa tot gresit apare.Alternativa este sa dati o cautare pe google cu textul \"despre interwetten\" si sa accesati primul rezultat.
0

Postat 10 February 2009 - 11:35 PM (#6) Useril este offline   mateiasul 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by FURBOprima retragere trebuie sa o faci prin transfer bancar , indiferent de metoda de depunere . eu am scos bani frumosi de la ei si m-au platit dar m-au limitat la 10 eur pe pariu si nu mai pariez la ei ... dar de platit m-au platit
Defineste te rog ce intelegi prin \"bani frumosi\", termenul este relativ. Cel putin un ordin de marime.Sunt extrem de neseriosi, doresc sa retrag o suma cu 4 zerouri in euro si contul imi este in continuare neverificat, desi le-am trimis toate documentele solicitate, in plus nu raspund la niciun e-mail.Nu am o asemenea limita la miza probabil si-au modificat intre timp strategia. Au optat spre o alta mai simpla si mai profitabila din punctul lor de vedere.
0

Postat 11 February 2009 - 12:44 AM (#7) Useril este offline   shobo 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 15-January 08

Citeaza

Originally posted by mateiasulVa recomand sa nu va deschideti cont la Interwetten.RISCATI DOAR SA MIZATI, in momentul in care castigati o suma importanta nu veti reusi sa retrageti.
Culmea ca mai exista si oameni care fac retrageri la ei si nu au contul blocat respectiv nicio limitare (inca). Si nu e vorba de sume cu 2 zerouri in euro. Sa fiu doar eu? Nu prea cred...Interwetten e o casa de pariuri de evitat insa daca respecti regulamentul nu au nicio problema cu tine, chiar daca retragi des sume mari.[Edited on 10-2-2009 by shobo]
0

Postat 11 February 2009 - 12:57 AM (#8) Useril este offline   mateiasul 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Ce coincidenta: primul post al unui membru coincide cu un mesaj pozitiv la adresa Interwetten.Nu m-ar mira ca fiecare reprezentant din Romania al Interwetten sa isi dechida cate un cont pe forum doar pentru a posta mesaje pozitive despre Interwetten.NU VA DESHIDETI CONT LA INTERWETTEN.
0

Postat 11 February 2009 - 01:26 AM (#9) Useril este offline   shobo 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 15-January 08

Citeaza

Originally posted by mateiasulCe coincidenta: primul post al unui membru coincide cu un mesaj pozitiv la adresa Interwetten.Nu m-ar mira ca fiecare reprezentant din Romania al Interwetten sa isi dechida cate un cont pe forum doar pentru a posta mesaje pozitive despre Interwetten.NU VA DESHIDETI CONT LA INTERWETTEN.
Prietene, sunt membru al forumului de mult timp doar ca n-am postat, dar sa n-o dam in offtopic. Repet, nu sunt pro interwetten doresc doar sa te luminez ca nu e chiar cum crezi tu. Aceeasi poveste a fost mai demult si despre bwin si la fel s-a ajuns la concluzia ca daca respecti regulamentul poti face retrageri la greu fara sa ai contul blocat.[Edited on 10-2-2009 by shobo]
0

Postat 11 February 2009 - 01:57 AM (#10) Useril este offline   mateiasul 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

shobo, nu doresc sa polemizez pe tema nr de postari sau a vechimii contului. Am observat ca ai cont inca de anul trecut, insa mi s-a parut cu atat mai interesant faptul ca doar in momentul de fata ai simtit nevoia sa intervii.In ceea ce priveste Interwetten, am respectat intocmai regulamentul, nu am incalcat absolut nicio litera a regulamentului, pana in momentul de fata nu am avut absolut niciun fel de problema cu niciuna din agentiile la care am cont. Nu am cont la foarte multe, am ales doar cele cu rating A si B, insa am cont de o perioada indelungata.SIngura problema este cu Interwetten care brusc nu mai raspunde la niciun email si nu doreste sa plateasca. NU VA DESHIDETI CONT LA INTERWETTEN
0

Postat 11 February 2009 - 02:48 AM (#11) Useril este offline   Fabulous 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1832
  • Inregistrat: 30-January 08

Citeaza

Originally posted by shobo

Citeaza

Originally posted by mateiasulCe coincidenta: primul post al unui membru coincide cu un mesaj pozitiv la adresa Interwetten.Nu m-ar mira ca fiecare reprezentant din Romania al Interwetten sa isi dechida cate un cont pe forum doar pentru a posta mesaje pozitive despre Interwetten.NU VA DESHIDETI CONT LA INTERWETTEN.
. Aceeasi poveste a fost mai demult si despre bwin si la fel s-a ajuns la concluzia ca daca respecti regulamentul poti face retrageri la greu fara sa ai contul blocat.[Edited on 10-2-2009 by shobo]
Asta a fost tare gluma cu bwin!Stii bancul cu puscaria? X il intreaba pe Y auzi? puscarie ai facut? La care Y raspunde: NUU,.....lAtunci X ii zice lui Y, cu un zambet mucalit pe fata.: eh, o sa faci stai linistit.Acum eu te intreb pe tine ai avut probleme cu bwin? Tu o sa zici, nu, niciodata! La care eu o sa iti zic eh, stai linistit o sa ai.[Edited on 11-2-2009 by Fabulous]
0

Postat 11 February 2009 - 04:19 AM (#12) Useril este offline   phaenius 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 5436
  • Inregistrat: 25-May 08

Asta nu mi se pare chiar asa evident. Dar ce e evident e circuitul de NASCAR de la Darlington. Acolo se spune ca pilotii se impart in doua categorii. Cei care au sters zidul si cei care il vor sterge. Masinile sint toate negre dupa cursa de celebrele \"Darlington stripes\".[Edited on 11-2-2009 by phaenius]
0

Postat 11 February 2009 - 08:54 AM (#13) Useril este offline   CiZsolt 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 21-April 08

Citeaza

Originally posted by mateiasulVa recomand sa nu va deschideti cont la Interwetten.RISCATI DOAR SA MIZATI, in momentul in care castigati o suma importanta nu veti reusi sa retrageti.Este agentia care mi-a creeat cele mai mari probleme, nu inteleg de ce este in continuare recomandata pe site. Probabil plateste la timp cei 20% din pierderile jucatorilor. Din moment ce nu isi respecta obligatiile fata de pariori este normal sa plateasca afiliatii, pentru a-si face publicitate.Va recomand sa va deshideti cont doar la agentiile care au oferta de bonus pentru clientii care recomanda alti clienti. Acestea vor avea o alta atitudine in momentul in care trebuie sa plateasca.Iata un articol interesat in care este prezentat adevarul despre Interwetten:http://www.blog/2009/01/23/de-ce-sa-pariati-la-interwetten/Fac un apel la administratorul forumului sa renunte la agentiile care nu platesc castigurile pariorilor, chiar daca platesc afiliatii.Forumul nu se poate dezvolta fiind afiliat la asemenea agentii.
Salut,Este total nedrept ceea ce zici, pentru ca generalizezi. O casa de pariuri cu o traditie si cu peste 18 ani experienta (din care 14 online) nu isi va permite niciodata sa nu plateasca intentionat, pentru ca astfel isi va pierde credibilitatea, un lucru ce e foarte greu de obtinut in ziua de azi, cand ai zeci de competitori.In majoritatea cazurilor in care jucatorii sunt nemultumiti pentru ca nu pot efectua retrageri este din cauza ca nu au trimis documente care sa-i identifice. Acest lucru este obligat prin lege si majoritatea agentiilor deja au si introdus acest lucru (la Interwetten functioneaza deja de cca. 1 an). Si agentia Gamebookers, unde se zice ca tranzactiile merg super rapid si usor, de cateva luni nu mai permite retragerea daca nu ii trimiti buletinul scanat.Apoi, o alta problema poate fi conditia de rulare a bonusului. Daca castigi o suma la un concurs pe diferite siteuri, ti se va depozita in contul de pariuri Interwetten, cu o conditie de rulare. Inainte de o retragere aceste conditii trebuiesc indeplinite obligatoriu.Asa cum s-a mai zis si mai sus, prima retragere trebuie sa fie neaparat prin transfer bancar. In cazul in care nu completezi corect datele tale bancare sau datele tale personale nu corespund cu datele contului bancar, nici nu te astepta sa functioneze rapid :)Referitor la bonusuri.. Si Interwetten ofera bonus pentru clientii recomandati, DAR eu cred ca ar fi destul de stupid sa fie acest lucru motivul pentru care alegi o agentie. Ce se intampla la noi daca o agentie ofera un bonus? Ne facem 10 conturi, sa obtinem de 10 ori acel bonus, si apoi ne scandalizam pe forumuri ca nu ne dau banii castigati cinstit! Bonus de prietenie? Hai ca imi fac eu 20 de adrese e-mail si ma auto-invit sa obtin acel bonus! (stiu ca te regasesti in aceste fraze..) Si astfel Interwetten iti va inchide toate conturile si tu vei fi suparat ca nu iti poti retrage acea \"suma importanta\" la care ai ajuns de la cei 10 EUR bonus.Legat de limite. DACA NU AI DEPOZITAT NICIODATA dar ai ajuns la sume de sute de euro prin rularea bonusurilor vei fi limitat brusc la cateva zeci de euro. De ce? Pentru ca daca ai avea o agentie de pariuri si tu ai dori ca jucatorii sa vina si sa depoziteze si sa ai profit dupa acest lucru si nu ca pariorii sa se imbogateasca din banii dati de tine! Depoziteaza si tu, si astfel jocul devine fair, ii acorzi si tu o sansa agentiei sa castige. Dar tu participi la zeci de concursuri si castigi in fiecare luna la aceste concursuri sponsorizate de Interwetten (si deobicei aceeasi jucatori castiga pe toate siteurile). Acesti jucatori se numesc vanatori de bonusuri care fara a depozita bani proprii scot sute de euro lunar in urma bonusurilor. De aceea sunteti limitati ca sa fie mai greu sa scoateti banii obtinuti prin rularea bonusului. Ia incercati si depozitati 100 de EUR, banii vostri, si cu siguranta limita va fi marita!Sper ca mesajul meu nu este foarte lung si cei care trebuie, il si citesc inainte de a da reply si a ma injura :)O zi buna,
0

Postat 11 February 2009 - 09:26 AM (#14) Useril este offline   papi 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 446
  • Inregistrat: 21-March 06

Interwetten e singura casa de la care am retras bani fara sa depun.Din acest motiv respect Interwetten si cu siguranta voi mai colabora cu ei !
0

Postat 11 February 2009 - 09:42 AM (#15) Useril este offline   roctacon 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 01-December 06

Citeaza

Originally posted by mateiasulVa recomand sa nu va deschideti cont la Interwetten.RISCATI DOAR SA MIZATI, in momentul in care castigati o suma importanta nu veti reusi sa retrageti.Este agentia care mi-a creeat cele mai mari probleme, nu inteleg de ce este in continuare recomandata pe site. Probabil plateste la timp cei 20% din pierderile jucatorilor. Din moment ce nu isi respecta obligatiile fata de pariori este normal sa plateasca afiliatii, pentru a-si face publicitate.Va recomand sa va deshideti cont doar la agentiile care au oferta de bonus pentru clientii care recomanda alti clienti. Acestea vor avea o alta atitudine in momentul in care trebuie sa plateasca.Iata un articol interesat in care este prezentat adevarul despre Interwetten:http://www.blog/2009/01/23/de-ce-sa-pariati-la-interwetten/Fac un apel la administratorul forumului sa renunte la agentiile care nu platesc castigurile pariorilor, chiar daca platesc afiliatii.Forumul nu se poate dezvolta fiind afiliat la asemenea agentii.
Iti inteleg vorbele spuse la suparare caci am deschis si eu un topic in aceasta sectiune nu cu mult timp in urma, pe aceasta tema. Am primit si eu un bonus si am vrut , vorba lui CiZolt, sa falimentez cu el IW-ul. Am facut verificarea identitatii, am rulat bonusul de mult mai multe ori decat era necesar, dar la prima retragere banii s-au intors in cont dupa doua zile. Am cerut explicatii si mi-au spus ca , pentru a retrage trebuie sa fac o minima depunere in prealabil. Am facut o depunere minima, am retras din nou si din nou, nimic. Am cerut din nou explicatii si mi-au spus ca suma depusa trebuie rulata cel putin odata inainte sa fac o retragere. Am rulat si suma depusa apoi retragerea a mers. De atunci retragerile merg rapid, fara probleme, prin transfer bancar, pe contul atasat cardului, asa ca tot ce trebuie sa faci e sa ai putina rabdare.
0

Postat 11 February 2009 - 12:13 PM (#16) Useril este offline   mateiasul 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Referitor la traditie, asa gandeam si eu, coroborat cu ratingul B, parea o agentie de incredere. Au fost motivele pentru care mi-am deschis cont la vremea respectiva.Referitor la documente le-am trimis cele 3 documente pe care le solicita, dar fara niciun rezultat, in continuare nu raspund la e-mailuri.Despre bonus, nu am primit decat un singur bonus, acum o perioada lunga de timp, pe care l-am rulat cel putin de zeci de ori.Bineinteles ca am depozitat, nu am primit bonus fara sa depozitez.In mod logic daca ar fi existat o problema legata de contul meu, mi-ar fi raspuns la mesaje. Din moment ce nu exista nicio problema opteaza pentru varianta cea mai simpla: nu raspund la mesaje.Se pare ca asta e strategia: incearca sa gaseasca o problema: bonus, acte etc, nu reusesc sa gaseasca problema cel mai simplu nu raspund la mesaje.NU VA DESCHIDETI CONT LA INTERWETTEN.
0

Postat 11 February 2009 - 12:19 PM (#17) Useril este offline   FURBO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

de cat timp le-ai trimis actele?
0

Postat 11 February 2009 - 12:37 PM (#18) Useril este offline   sormar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1628
  • Inregistrat: 22-November 04

e ceva la mijloc la contul tau. si eu am primit un premiu in bani la interwetten şi pot spune ca n-a fost nicio problema la retragere. Intr-adevar mi s-a cerut copie dupa CI, apoi mi s-a cerut si o factura, dar totul a fost rezolvat in mai putin de o ora, cu raspunsuri la mail, apoi am facut retragerea fara probleme. Eu te sfatuiesc sa suni, ca si niste nr. de tel. si sa lamuresti acolo pb.
0

Postat 11 February 2009 - 12:42 PM (#19) Useril este offline   FURBO 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

io zic sa stai linistit ca se rezolva. de cat timp le-ai trimis actele? ai suma mare daca zici ca e cu 4 zerouri , de asta te intarzie putzin ... asa procedeaza multe case... suma mare , dureaza mai mult
0

Postat 11 February 2009 - 12:44 PM (#20) Useril este offline   mateiasul 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

documentele sunt trimise de peste 1 luna, intr-adevar e ceva la mijloc: suma considerata probabil importanta de Interwetten.
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba