Va recomand sa nu va deschideti cont la Interwetten.RISCATI DOAR SA MIZATI, in momentul in care castigati o suma importanta nu veti reusi sa retrageti.Este agentia care mi-a creeat cele mai mari probleme, nu inteleg de ce este in continuare recomandata pe site. Probabil plateste la timp cei 20% din pierderile jucatorilor. Din moment ce nu isi respecta obligatiile fata de pariori este normal sa plateasca afiliatii, pentru a-si face publicitate.Va recomand sa va deshideti cont doar la agentiile care au oferta de bonus pentru clientii care recomanda alti clienti. Acestea vor avea o alta atitudine in momentul in care trebuie sa plateasca.Iata un articol interesat in care este prezentat adevarul despre Interwetten:http://www.blogpariuri.com/2009/01/23/de-ce-sa-pariati-la-interwetten/Fac un apel la administratorul forumului sa renunte la agentiile care nu platesc castigurile pariorilor, chiar daca platesc afiliatii.Forumul nu se poate dezvolta fiind afiliat la asemenea agentii.
|
|
NU VA DESCHIDETI CONT LA INTERWETTEN
Postat 10 February 2009 - 10:47 PM (#2)
Citeaza
Originally posted by mateiasulhttp://www.blog/2009...la-interwetten/
Postat 10 February 2009 - 11:28 PM (#4)
prima retragere trebuie sa o faci prin transfer bancar , indiferent de metoda de depunere . eu am scos bani frumosi de la ei si m-au platit dar m-au limitat la 10 eur pe pariu si nu mai pariez la ei ... dar de platit m-au platit
Postat 10 February 2009 - 11:31 PM (#5)
Din pacate nu resusesc sa introduc linkul corect.www.blog trebuie inlocuit cu www.blogpariuri si .comSigur am copiat corect linkul insa tot gresit apare.Alternativa este sa dati o cautare pe google cu textul \"despre interwetten\" si sa accesati primul rezultat.
Postat 10 February 2009 - 11:35 PM (#6)
Citeaza
Originally posted by FURBOprima retragere trebuie sa o faci prin transfer bancar , indiferent de metoda de depunere . eu am scos bani frumosi de la ei si m-au platit dar m-au limitat la 10 eur pe pariu si nu mai pariez la ei ... dar de platit m-au platit
Postat 11 February 2009 - 12:44 AM (#7)
Citeaza
Originally posted by mateiasulVa recomand sa nu va deschideti cont la Interwetten.RISCATI DOAR SA MIZATI, in momentul in care castigati o suma importanta nu veti reusi sa retrageti.
Postat 11 February 2009 - 12:57 AM (#8)
Ce coincidenta: primul post al unui membru coincide cu un mesaj pozitiv la adresa Interwetten.Nu m-ar mira ca fiecare reprezentant din Romania al Interwetten sa isi dechida cate un cont pe forum doar pentru a posta mesaje pozitive despre Interwetten.NU VA DESHIDETI CONT LA INTERWETTEN.
Postat 11 February 2009 - 01:26 AM (#9)
Citeaza
Originally posted by mateiasulCe coincidenta: primul post al unui membru coincide cu un mesaj pozitiv la adresa Interwetten.Nu m-ar mira ca fiecare reprezentant din Romania al Interwetten sa isi dechida cate un cont pe forum doar pentru a posta mesaje pozitive despre Interwetten.NU VA DESHIDETI CONT LA INTERWETTEN.
Postat 11 February 2009 - 01:57 AM (#10)
shobo, nu doresc sa polemizez pe tema nr de postari sau a vechimii contului. Am observat ca ai cont inca de anul trecut, insa mi s-a parut cu atat mai interesant faptul ca doar in momentul de fata ai simtit nevoia sa intervii.In ceea ce priveste Interwetten, am respectat intocmai regulamentul, nu am incalcat absolut nicio litera a regulamentului, pana in momentul de fata nu am avut absolut niciun fel de problema cu niciuna din agentiile la care am cont. Nu am cont la foarte multe, am ales doar cele cu rating A si B, insa am cont de o perioada indelungata.SIngura problema este cu Interwetten care brusc nu mai raspunde la niciun email si nu doreste sa plateasca. NU VA DESHIDETI CONT LA INTERWETTEN
Postat 11 February 2009 - 02:48 AM (#11)
Citeaza
Originally posted by shobo. Aceeasi poveste a fost mai demult si despre bwin si la fel s-a ajuns la concluzia ca daca respecti regulamentul poti face retrageri la greu fara sa ai contul blocat.[Edited on 10-2-2009 by shobo]
Citeaza
Originally posted by mateiasulCe coincidenta: primul post al unui membru coincide cu un mesaj pozitiv la adresa Interwetten.Nu m-ar mira ca fiecare reprezentant din Romania al Interwetten sa isi dechida cate un cont pe forum doar pentru a posta mesaje pozitive despre Interwetten.NU VA DESHIDETI CONT LA INTERWETTEN.
Postat 11 February 2009 - 04:19 AM (#12)
Asta nu mi se pare chiar asa evident. Dar ce e evident e circuitul de NASCAR de la Darlington. Acolo se spune ca pilotii se impart in doua categorii. Cei care au sters zidul si cei care il vor sterge. Masinile sint toate negre dupa cursa de celebrele \"Darlington stripes\".[Edited on 11-2-2009 by phaenius]
Postat 11 February 2009 - 08:54 AM (#13)
Citeaza
Originally posted by mateiasulVa recomand sa nu va deschideti cont la Interwetten.RISCATI DOAR SA MIZATI, in momentul in care castigati o suma importanta nu veti reusi sa retrageti.Este agentia care mi-a creeat cele mai mari probleme, nu inteleg de ce este in continuare recomandata pe site. Probabil plateste la timp cei 20% din pierderile jucatorilor. Din moment ce nu isi respecta obligatiile fata de pariori este normal sa plateasca afiliatii, pentru a-si face publicitate.Va recomand sa va deshideti cont doar la agentiile care au oferta de bonus pentru clientii care recomanda alti clienti. Acestea vor avea o alta atitudine in momentul in care trebuie sa plateasca.Iata un articol interesat in care este prezentat adevarul despre Interwetten:http://www.blog/2009/01/23/de-ce-sa-pariati-la-interwetten/Fac un apel la administratorul forumului sa renunte la agentiile care nu platesc castigurile pariorilor, chiar daca platesc afiliatii.Forumul nu se poate dezvolta fiind afiliat la asemenea agentii.
Postat 11 February 2009 - 09:26 AM (#14)
Interwetten e singura casa de la care am retras bani fara sa depun.Din acest motiv respect Interwetten si cu siguranta voi mai colabora cu ei !
Postat 11 February 2009 - 09:42 AM (#15)
Citeaza
Originally posted by mateiasulVa recomand sa nu va deschideti cont la Interwetten.RISCATI DOAR SA MIZATI, in momentul in care castigati o suma importanta nu veti reusi sa retrageti.Este agentia care mi-a creeat cele mai mari probleme, nu inteleg de ce este in continuare recomandata pe site. Probabil plateste la timp cei 20% din pierderile jucatorilor. Din moment ce nu isi respecta obligatiile fata de pariori este normal sa plateasca afiliatii, pentru a-si face publicitate.Va recomand sa va deshideti cont doar la agentiile care au oferta de bonus pentru clientii care recomanda alti clienti. Acestea vor avea o alta atitudine in momentul in care trebuie sa plateasca.Iata un articol interesat in care este prezentat adevarul despre Interwetten:http://www.blog/2009/01/23/de-ce-sa-pariati-la-interwetten/Fac un apel la administratorul forumului sa renunte la agentiile care nu platesc castigurile pariorilor, chiar daca platesc afiliatii.Forumul nu se poate dezvolta fiind afiliat la asemenea agentii.
Postat 11 February 2009 - 12:13 PM (#16)
Referitor la traditie, asa gandeam si eu, coroborat cu ratingul B, parea o agentie de incredere. Au fost motivele pentru care mi-am deschis cont la vremea respectiva.Referitor la documente le-am trimis cele 3 documente pe care le solicita, dar fara niciun rezultat, in continuare nu raspund la e-mailuri.Despre bonus, nu am primit decat un singur bonus, acum o perioada lunga de timp, pe care l-am rulat cel putin de zeci de ori.Bineinteles ca am depozitat, nu am primit bonus fara sa depozitez.In mod logic daca ar fi existat o problema legata de contul meu, mi-ar fi raspuns la mesaje. Din moment ce nu exista nicio problema opteaza pentru varianta cea mai simpla: nu raspund la mesaje.Se pare ca asta e strategia: incearca sa gaseasca o problema: bonus, acte etc, nu reusesc sa gaseasca problema cel mai simplu nu raspund la mesaje.NU VA DESCHIDETI CONT LA INTERWETTEN.
Postat 11 February 2009 - 12:37 PM (#18)
e ceva la mijloc la contul tau. si eu am primit un premiu in bani la interwetten şi pot spune ca n-a fost nicio problema la retragere. Intr-adevar mi s-a cerut copie dupa CI, apoi mi s-a cerut si o factura, dar totul a fost rezolvat in mai putin de o ora, cu raspunsuri la mail, apoi am facut retragerea fara probleme. Eu te sfatuiesc sa suni, ca si niste nr. de tel. si sa lamuresti acolo pb.
Postat 11 February 2009 - 12:42 PM (#19)
io zic sa stai linistit ca se rezolva. de cat timp le-ai trimis actele? ai suma mare daca zici ca e cu 4 zerouri , de asta te intarzie putzin ... asa procedeaza multe case... suma mare , dureaza mai mult
Postat 11 February 2009 - 12:44 PM (#20)
documentele sunt trimise de peste 1 luna, intr-adevar e ceva la mijloc: suma considerata probabil importanta de Interwetten.
- ← Noutati la termeni si conditii
- Intrebari si discutii SPORTINGBET
- LA ASTIA NUMAI CU FACTURA UTILITATI !!! →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor