\"Nici un bonus nu va fi acordat jucatorilor profesionisti sau cartelurilor. \"asa scrie la conditiile pt acordarea bonusului la interwetten. acum eu va intreb: cum isi dau ei seama ca au de-a face cu un jucator profesionist? daca ai profit constant deja ii deranjezi?cred ca nu are rost sa intreb despre cazul in care folosesti o strategie gen martingale...se prind repede oamenii si-ti limiteaza imediat miza , corect?
|
|
NU VA DESCHIDETI CONT LA INTERWETTEN
Postat 30 March 2009 - 01:57 PM (#42)
pana la urma ai primit banii?Si eu vreau sa solicit retragere dar nu am factura de utilitati pe numele meu...merge sa trimit extras de cont?Ce porcarie, nu inteleg de ce sunt necesare asa verificari detaliate, numai sa impiedice ei putin retragerile.
Postat 30 March 2009 - 02:21 PM (#43)
Pai si in ce sens au modificat vechiul regulament?Au introdus vreun paragraf in noul in care sa specifice ca au dreptul sa nu te plateasca?:conf: Pai daca ti cer sa le trimiti din nou documente,suna i si cat timp esti cu ei pe fir,spunele sa verifice casuta lor de mail,ca le trimiti documentele instant,si stai cu ei pe fir pana o sa ti confirme ca au primit.Daca nici asa nu vor nu stiu ce sa mai zic:conf:inseamna ca sunt rau intentionati.:bash:Eu am facut sapamana trecuta o retragere la Bwin prin transfer bancar deoarece am constatat ca nu mai accepta retrageri prin card pentru Romania.Le am atasat la retragere un Iban de ron,cel de la cardul prin care am depus,si i am si sunat inainte sa i intreb daca este bine asa sau trebuie sa atasez un Iban de euro.Am si precizat ca soldul contului de la Bwin este in ron.Normal ar trebui sa dureze 2-5 zile lucratoare spun ei....insa nu am primit nici eu nimic.Documentele mele le am updatat pe situl lor imediat ce m am inscris,tocmai sa nu intampin probleme.Astept in continuare si eu.....:plott:
Postat 30 March 2009 - 05:11 PM (#44)
Astia chiar sunt culmea, cica daca nu trimit copie dupa factura de utilitati nu pot retrage banii!?!Nu am nici o utilitate pe numele meu pt ca stau cu ai mei!!!Am trimis copie dupa CI si extras de cont!!!A mai patit cineva asa ceva???
- ← Noutati la termeni si conditii
- Intrebari si discutii SPORTINGBET
- LA ASTIA NUMAI CU FACTURA UTILITATI !!! →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor