Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: VB DIRECT BANK - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

VB DIRECT BANK

Postat 17 February 2009 - 12:17 PM (#1) Useril este offline   eto`o 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 619
  • Inregistrat: 31-August 05

Volksbank Romania a lansat un nou produs pe piatza romaneasca,si anume aceasta \"banca virtuala\" cu ajutorul careia poti face de acasa absolut toate operatiunile pe care le faci si la o banca...In plus,pana in data de 28 februarie Volksbank ofera clientilor sai un bonus de bun venit in valuare de 50 RON.:nota10:Acest produs consta intr`un cont care are aceste intrebuintari caruia i se poate atasa la cerintza un card VISA ELECTRON (merge la pariuri),doar ca acesta are comisionul de administrare de 5 RON pe an.In cazul in care clientul isi face acest produs,primeste automat 50 RON(pana in 28 febr) iar daca nu`l foloseste in timp de 6 luni de la ultima data cand a avut o activitate pe el se inchide automat.In plus acest pachet are o gramada de \"chestii\" atasate...http://www.vbdirectbank.ro/Prieteni grabiti`va si profitati de aceasta oferta,nu cred k va strica 50 RON/pers.. Partea buna e k e mai faci unu si lui mamica si unu si lui bunica si uite cum se aduna banutzii...Si o ultima rugaminte din partea mea, cei din Targu Mures sa ma contacteze iar ceilalti sa`mi spuna prin u2u daca si cate au facut.In rest orice intrebari o sa va raspund deseara dupa 20:00.Bafta :jump2:
0

Postat 17 February 2009 - 12:19 PM (#2) Useril este offline   eto`o 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Apropo, contul fara card nu are absolut nici un comision de administrare!!!!!!!!!!!!!!Si un mci exemplu, iti faci maine unul,poimaine scoti cei 50 RON afara(daca nu ai card de la casieriile bancii),numai umbli deloc la el iar peste 6 luni se inchide singur...Cu alte cuvinte 50 RON gratissssssssssssssssss!!!!!!
0

Postat 17 February 2009 - 02:14 PM (#3) Useril este offline   virtozo 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 151
  • Inregistrat: 09-November 08

oricum oferta e buna si cu card, contul e la vedere si dobinda la ron e de 14,5%/an, eu mi-am facut cu card - visa electron care merge si la pariuri, depunere si retragere! Au si depuneri si retrageri de bani direct de la ATM si Internet Banking gratiut! Merita!
0

Postat 17 February 2009 - 02:53 PM (#4) Useril este offline   S.S.L 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 17-February 09

si mamica, si bunica, si catelul? vai eto\'o, pe tine te-a atins criza financiara, nu gluma;cat de inventivi pot fi romanii in a gasi oferte de \"bani gratis\" cand ii roade foamea. -nu uita, nimic nu e gratis ;)
0

Postat 17 February 2009 - 06:49 PM (#5) Useril este offline   eto`o 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by S.S.Lsi mamica, si bunica, si catelul? vai eto\'o, pe tine te-a atins criza financiara, nu gluma;cat de inventivi pot fi romanii in a gasi oferte de \"bani gratis\" cand ii roade foamea. -nu uita, nimic nu e gratis :)
Tin sa te anuntz k e gratis...si pt. mamica iar catelul nu cred k are 18 ani sau sa stie sa semneze..Ce ma enerveaza ironiile astea...Oferta e pe bune,daca nu credeti incercati oamenilor...mergeti maine diminatza la o unitate VOLKSBANK si intrebati..Si app...eu nu castig absolut nimik,doar voi ;)
0

Postat 17 February 2009 - 07:17 PM (#6) Useril este offline   eto`o 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

App....daca mai aveti intrebari sau nelamuriri va ascult...(o sa fiu cam pana la 22)
0

Postat 17 February 2009 - 07:50 PM (#7) Useril este offline   robicusteaua 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 83
  • Inregistrat: 24-March 08

E pe bune faza!!! Eu astazi mi-am facut card la \"VB\" si maine voi putea scoate bani de la caserie. Cardul va veni in 2 saptamani...asa mi sa spus. Pana atunci...astept...si asa nu strica 50 de ron:) P.S. Ms eto\'o pt info!!!;)
0

Postat 17 February 2009 - 08:12 PM (#8) Useril este offline   eto`o 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by robicusteauaE pe bune faza!!! Eu astazi mi-am facut card la \"VB\" si maine voi putea scoate bani de la caserie. Cardul va veni in 2 saptamani...asa mi sa spus. Pana atunci...astept...si asa nu strica 50 de ron:) P.S. Ms eto\'o pt info!!!;)
In sfarsit cineva care are si umpic de incredere....Faza e pe bune,oricum eu nu am de castigat si nici cei unde va faceti acest cont...DOAR VOI AVETI!!! ...Cat despre produs....super tare
0

Postat 17 February 2009 - 08:28 PM (#9) Useril este offline   eto`o 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Pentru cei curiosi...:\"VB DIRECT BANK - cel mai performant serviciu de electronic banking Volksbank Romania a fost premiata de catre revista E-Finance (parte a grupului Piata Financiara) in cadrul unei ceremonii festive care a avut loc pe 16-02-2009 la Hotelul Crown Plaza in Bucuresti, pentru cel mai performant serviciu de electronic banking - VB DIRECT BANK. \" (www.volksbank.ro)
0

Postat 17 February 2009 - 08:46 PM (#10) Useril este offline   alexus 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 01-February 08

Citeaza

Originally posted by eto`oApropo, contul fara card nu are absolut nici un comision de administrare!!!!!!!!!!!!!!Si un mci exemplu, iti faci maine unul,poimaine scoti cei 50 RON afara(daca nu ai card de la casieriile bancii),numai umbli deloc la el iar peste 6 luni se inchide singur...Cu alte cuvinte 50 RON gratissssssssssssssssss!!!!!!
deci poti sa scoti cei 50 ron si fara sa adaugi card? facandu-ti doar cont la vb?
0

Postat 17 February 2009 - 08:50 PM (#11) Useril este offline   eto`o 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by alexus

Citeaza

Originally posted by eto`oApropo, contul fara card nu are absolut nici un comision de administrare!!!!!!!!!!!!!!Si un mci exemplu, iti faci maine unul,poimaine scoti cei 50 RON afara(daca nu ai card de la casieriile bancii),numai umbli deloc la el iar peste 6 luni se inchide singur...Cu alte cuvinte 50 RON gratissssssssssssssssss!!!!!!
deci poti sa scoti cei 50 ron si fara sa adaugi card? facandu-ti doar cont la vb?
Exact...cardul e optional..
0

Postat 17 February 2009 - 08:56 PM (#12) Useril este offline   Quebracho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 162
  • Inregistrat: 15-April 08

Citeaza

Originally posted by robicusteauaE pe bune faza!!! Eu astazi mi-am facut card la \"VB\" si maine voi putea scoate bani de la caserie. Cardul va veni in 2 saptamani...asa mi sa spus. Pana atunci...astept...si asa nu strica 50 de ron:) P.S. Ms eto\'o pt info!!!:super:
Chiar nu ma pricep, cum adica poti sa coti bani de la caserie daca inca nu e gata cardul? Daca eu imi fac card acum si cardul e gata pe 29 mai primesc aia 50 ron?
0

Postat 17 February 2009 - 09:01 PM (#13) Useril este offline   eto`o 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by over

Citeaza

Originally posted by robicusteauaE pe bune faza!!! Eu astazi mi-am facut card la \"VB\" si maine voi putea scoate bani de la caserie. Cardul va veni in 2 saptamani...asa mi sa spus. Pana atunci...astept...si asa nu strica 50 de ron:) P.S. Ms eto\'o pt info!!!:super:
Chiar nu ma pricep, cum adica poti sa coti bani de la caserie daca inca nu e gata cardul? Daca eu imi fac card acum si cardul e gata pe 29 mai primesc aia 50 ron?
Practic tu primesti bonusul asta pentru cont,cardul e doar un element atasat acestuia...NU E OBLIGATORIU si are si comision de administrare 5 RON pe an...Banii i scoti din cont de la casieria bancii...mergi in ziua urmatoare deschiderii contului si zici k vrei sa iti retragi banii....simplu
0

Postat 17 February 2009 - 09:42 PM (#14) Useril este offline   Quebracho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by virtozo Internet Banking gratiut! Merita!
Din cate am citit eu Internet Banking nu e gratuit. E 7euro/luna.
0

Postat 17 February 2009 - 09:51 PM (#15) Useril este offline   eto`o 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Citeaza

Originally posted by over

Citeaza

Originally posted by virtozo Internet Banking gratiut! Merita!
Din cate am citit eu Internet Banking nu e gratuit. E 7euro/luna.
Probabil tu te`ai uitat la pachetul acela...arata`mi si mei unde ai vazut tu asta...
0

Postat 17 February 2009 - 10:00 PM (#16) Useril este offline   eto`o 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

:super: Volksbank nu are numai un produs care contine acest internet banking,are o multime de pachete care il contin pe langa multe altele...Dar promotia nu se refera decat la cel despre care vi`l spuneam eu, SI CARE NU ARE NICI UN COMISION DE ADMINISTRARE!!!!
0

Postat 17 February 2009 - 10:05 PM (#17) Useril este offline   Quebracho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

http://img252.imageshack.us/img252/5792/71443044ea6.jpgEu aici m-am uitat.
0

Postat 17 February 2009 - 10:10 PM (#18) Useril este offline   Quebracho 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Gata m-am lamurit ca sunt 2 lucruri diferite:smile:
0

Postat 17 February 2009 - 10:19 PM (#19) Useril este offline   eto`o 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Despre ceea ce vorbesti tu si ceea ce vorbesc eu sunt 2 produse cu totul diferite...Nu e una si aceeasi ... Uite de exmeplu pe site la VBR e un link sa te loghezi la internat banking...care nu e una si tot aceeasi su produsul VB DIRECT BANK...Eu am in mana un contract de vb direct bank, si iti spun k l`am studiat...+foarte multe informatii confidentiale...Oricum eu numai am timp sa va lamuresc pentru cei care aveti intrebari,cel mai simplu e sa va deplasati maine la ghiseul bancii si sa cereti acolo mai multe informatii...o sa vedeti k am avut dreptate cu tot ceea ce vam spus astazi.In plus puteti cere lista de tarife si comisioane pe care eu momentan nu vo pot oferi si in care o sa vedeti ca scrie ca nu are comision de administrare!!!Inca odata,daca mergeti la ghiseul bancii maien sspuneti ca vreti sa va afceti acest pachet despre care ati citit pe internet si despre care ati vazut k se ofera o prima de bun venit...MAINE SEARA ASTEPT PARERI!!!P.S. Nu uitat`ti sa cereti lista de tarife si comisioane...si o sa va lamuriti singuri....Noapte buna...
0

Postat 17 February 2009 - 10:23 PM (#20) Useril este offline   eto`o 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip

Acesta e chiar ultimul meu mesaj din aceast seara...http://www.vbdirectbank.ro/costuri_conturi_curente.htmlAici aveti lista de comisioane....NU ESTE NICI UN COMISION DE ADMINISTRARE...In plus dispozitivul TASCo,pentru care in mod normal ati plati o garantie de 30 de euro nu este necesar...in schimbul lui va ofera o plaja de numerepentru care nu se plateste nimic ...spun asta pentru ca vad ca ar putea fi singura chestie interpretabila....Astept maine seara mai multe pareri...
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba