pardon..sa poti scoate 45 de ron...
|
|
VB DIRECT BANK
Postat 04 March 2009 - 09:21 PM (#42)
Citeaza
Originally posted by eto`oTi sa tras comisionul anual de administrare a cardului in valoare de 5 lei....si ca sa poti scoate 40 de ron trebuia sa mai ai vreo 20 de bani comisionu:d...Cat despre plimbat,nu inteleg de ce,in ce oras ti`ai facut???...Ai incercat sa folosesti cardul,sa scoti de la bancomat sau sa dai un sold la bancomat??/E posibil sa nu ti`l fi activat tipa de la ghiseu (dupa ce ti`l da trebuie sa ti`l si activeze)...
Citeaza
Originally posted by overMi-am scos cardul azi. Un minus ar fi faptul ca am fost plimbat la 3 ghisee ca sa imi dea cardul. La un ghiseu mi-a dat cardul, la al 2-lea mi-a dat pinul de la card si la al 3-lea mi-a dat parola de la internet banking. La fiecare ghiseu bineinteles ca mai trebuia sa completez cate o foaie, dar asa e la noi. Tipa de la un ghiseu mi-a zis ceva de genu sa depun 1 Ron ca sa pot extrage 45(nu prea am inteles de ce). Nu mergea sa depun( sau poate nu stiu eu), dar am scos 45 de ron. Stie cineva care e faza cu depunerea de 1Ron?
Postat 05 July 2010 - 07:57 AM (#43)
Am şi eu 3 întrebări:1 dacă vrei să faci card la Vb îţi trimit ceva formulare acasă la domiciliu( pe care aş vrea să evit)?2 Se poate ataşa cardului si un cont în valută?3 De pe Direct bank(banking) se pot face şi transferuri bancare către , şi dinspre agentii de pariuri?
Postat 05 July 2010 - 09:57 AM (#44)
1 NU2 Da3 Da.In legatura cu platile pe internet direct de pe card au mers la inceput, dar ulterior a trebuit sa completez o cerere si s-a rezolvat.
Postat 11 January 2011 - 11:18 AM (#45)
Cum se rezolva verificarea cardului de catre moneibookers la V. B. Adica suma retrasa in eu cum poti sa stii exact,,?
- ← bancpost permite tranzactii cu moneybookers?
- Intrebari si discutii BANCI (carduri, conturi)
- Schimb alertpay →
Arata acest topic
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor