Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal: Noutati la termeni si conditii - Pariuri Sportive forum, Biletul Zilei, Rezultate live, Predictii Fotbal

Salt la continut

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Share Topic:   del-icio-us digg email facebook google stumbleupon
Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Noutati la termeni si conditii

Postat 19 February 2009 - 12:40 AM (#1) Useril este offline   roctacon 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 01-December 06

Interwetten are mintea odihnita si gandeste noi termeni si conditii : e interesant punctul 10 :10. Dacă nu este înregistrată nicio tranzacţie (pariere, cumpărare de jetoane) în Contul Interwetten al unui jucător/client timp de cel puţin douăsprezece luni, Interwetten ar putea percepe o taxă de administrare în valoare de EUR 5,- SEK/DEK/NOK 50,-CHF 10,- HUF 1.250,-USD 5,- PLN 20,-GBP 5,- CZK 125,-SGD 10,- RON 15,-Pentru orice perioadă următoare de 12 luni sau orice perioadă mai scurtă în timpul căreia nu se înregistrează tranzacţii în Contul Interwetten, Interwetten ar putea percepe o taxă de administrare în valoare de EUR 10,- SEK/DEK/NOK 100,-CHF 20,- HUF 2.500,-USD 10,- PLN 40,-GBP 10,- CZK 250,-SGD 20,- RON 30,- Pentru toate celelalte monede, taxa de administrare are o valoare echivalentă sumei exprimate mai sus în EUR, la cursul valutar actual (cursul interbancar), publicat pe următorul site de Internet http://www.oanda.com/convert/classic. Taxa de administrare va fi percepută din Contul Interwetten al jucătorului/clientului. În cazul în care, după scăderea taxei de administrare, creditul din Contul Interwetten scade la zero, Interwetten are dreptul de a închide acest Cont Interwetten. Dacă nu a fost înregistrată nicio tranzacţie în Contul Interwetten al jucătorului/clientului timp de cel puţin treizeci de luni, Interwetten are dreptul de a cere jucătorului/clientului achitarea taxelor sau, în cazul în care jucătorul/clientul nu poate fi localizat şi/sau detaliile de plată necesare nu sunt disponibile, de a le înainta Autorităţii loteriilor şi jocurilor de noroc din Malta, conform Regulamentelor privind jocurile de noroc la distanţă aplicabile permanent, şi de a închide Contul Interwetten. Interwetten are de asemenea dreptul de a închide conturile considerate indezirabile din orice motiv.Nici punctul 7 nu suna rau :7. Interwetten îşi rezervă dreptul de a închide în orice moment orice Conturi Interwetten ale jucătorilor/clienţilor, fără a le preciza acestora motivaţiile ce au stat la baza acestei acţiuni.:sarb:
0

Postat 19 February 2009 - 01:22 AM (#2) Useril este offline   scarab 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 27-July 05

tot e bine ca ne zic dinainte... ca sa n-aiba surprize cine se risca.
Viata da palme celui ce doarme
0

Postat 19 February 2009 - 01:57 AM (#3) Useril este offline   dan_-ddc 

• Parior Senior
  • PipPipPipPip
  • Postari: 913
  • Inregistrat: 31-October 06

Am primit si eu mailul asta, cand deja aveam 11 luni de cand nu mai pariasem la ei!Si cei de la Partybets percep taxe, nush exact dupa ce perioada de timp!
0

Postat 19 February 2009 - 03:24 AM (#4) Useril este offline   shobo 

• Parior
  • PipPipPip
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 15-January 08

7. in cazul in care esti pe profit iti inchidem contul.10. daca nu mai joci la noi macar iti luam niste maruntis de pe card daca tot avem datele tale.pe zi ce trece ma mira din ce in ce mai mult faptul ca mi-au aprobat ultimele retrageri :kisss:Related Topics: NU VA DESCHIDETI CONT LA INTERWETTEN
0

Postat 21 February 2009 - 02:12 PM (#5) Useril este offline   sormar 

• Parior Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 1628
  • Inregistrat: 22-November 04

Toate casele de pariuri pot sa inchida orice cont, fara sa dea explicatii. Nu va mai plangeti atat, e o casa serioasa, eu sunt foarte multumit de ei. E singura casa de pariuri la care nu am depus si totusi retrag periodic, fara probleme. NU ruez sume fabuloase dar retrag sume de ordinlu sutelor fara probleme. Cine vrea sa ruleze sume mari, e invitat sa parieze la pinnacle.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HOME e-Pariuri Sportive | Biletul Zilei | Agentii Pariuri Sportive | Statistici sportive | Analiza cote | Rezultate LIVE | Predictii fotbal | Meciuri Online 1, meciuri 2, meciuri 3

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Skin si limba