imi puteti spune ce inseamana \"all cards unique\"?si ce experiente aveti cu exchange games in special x-blackjack? e un soft pregatit sa ne goleaca contul sau .........?
|
|
Pagina 1 din 1
x-blackjack betfair
Postat 02 March 2009 - 06:46 PM (#3)
pai \"all cards unique\" inseamna ca toate cartile vor fi diferite...In principiu eu nu as avea incredere in softul care \"da\" cartile. Betfair lucreaza cu un asa numit \"infinite deck\", adica nu este un set prestabilit de carti , poti sa prinzi orice carte.... Din cauza asta, chiar daca aceste softuri in mod normal sunt verificate de nu stiu ce comisii de gambling eu nu am incredere.Nu te baga! Am jucat si eu o vreme si totul a functionat perfect , pana ce mai multi jucatori au inceput sa dea lay sume mai mari pe all cards unique si brusc au inceput sa se inmulteasca cazurile cand cartile au fost unice de 2, 3 4, chiar si de mai multe ori la rand....[Edited on 2-3-2009 by crimson][Edited on 2-3-2009 by crimson]
Postat 02 March 2009 - 07:46 PM (#4)
multumesc ptr raspuns crimson. sa-mi spui cat ma costa:bun:. toate cartile unui player sau ale dealer-ului daca am inteles bine,nu? deci se pare ca este un exchange game direct cu betfair nu intre pariori. cati bani fac unii din nimic,incredibil.
Postat 02 March 2009 - 08:09 PM (#5)
Citeaza
Originally posted by luky33333multumesc ptr raspuns crimson. sa-mi spui cat ma costa:bun:.
Postat 02 March 2009 - 08:53 PM (#6)
esti un amabil crimson, o sa -ti tin pumnii dar nu promit nimic:smile:. se pare ca nu prea ma ajuta capu\" asa ca ti am trimes in email un copypaste ca sa vezi ce exact nu inteleg.ms
Arata acest topic
Pagina 1 din 1
|
|
Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive, Rezultate live

Ajutor