| Pages: 1 2 3 .. 141 |
pescadorul
Parior Senior

Registered: 20-2-2005
Member Is Offline
Mood: Pariez, deci exist!
|
posted on 21-9-2009 at 17:52 |
|
|
Una pe zi...
M-am gandit sa deschid un material in care, nu zilnic contrar titlului, sa arunc cate un pont care mi se pare mie mai "fezabil" sau nu numai unul daca
meniul o permite dar doar cu cote pentru care merita riscul. E clar ca cine indrazneste sa profite isi asuma riscul si n-are ce comenta in acest topic
"privat".
Ilisiakos vs Panserraikos - 0-1 
A doua etapa din liga secunda elena se incheie astazi cu partida Ilisiakos Zografou vs Panserraikos intre doua combatante ce s-au reintalnit pe scena
diviziei secunde prin retrogradarea oaspetilor ce au petrecut sezonul in Olimpul fotbalistic grecesc, A Ethniki. Debutul in noul sezon a fost pentru
ambele nedecis incheindu-se remiza, primii 1-1 la Kalamata iar ceilalti 1-1 cu Anagennisi Karditsas. Daca gazdele, in ultimii ani, au avut doar
tentative de a ataca promovarea, oaspetii au si reusit chiar daca numai pentru un sezon, iar acum in incercarea ambelor de a razbi, vizitatorii au
avantajul de a aborda o cale deja "batuta" si avand in spate si o traditie net favorabila vis-avis de intalnirile anterioare, Panserraikos n-a pierdut
niciodata pe terenul "inamic", se contureaza o probabila victorie externa.
Deci un 2 de cota 2.40 la Gamebookers....
[Edited on 21-9-2009 by pescadorul]
|
|
|
pescadorul
Parior Senior

Member Is Offline
|
posted on 21-9-2009 at 18:38 |
|
|
Se intampla iar, ma chinuie si asta:
Ermis vs APOP - 2-3 
Daca tot m-am hazardat in sudul Europei raman pe taramul fostei Elade, mai exact in Cyprus unde astazi se joaca Ermis vs APOP/Kinyras meciul ce
inchide etapa a 3-a din prima liga cipriota. Gazdele nou sosite pe prima scena au debutat in aceasta inedita ipostaza "in coada de peste", 0-0 cu
Anorthosis si au suferit prima infrangere 2-1 la Apollon. Oaspetii, au zona de "competenta" in playoff-ul locurilor 5-8 caci aici, clasamentul este
plin de baraje, cel al campionilor pentru titlu la care participa locurile 1-4, cel amintit anterior, cel al retrogradarii intre locurile 9-12 si zona
retrogradarii directe locurile 13 si 14. Debutul lor a fost aureolat de victoria asupra campionilor 4-3 cu APOEL dar a continuat cu o srprinzatoare
infrangere 1-2 cu Enosis, echipa ce s-a salvat anul trecut din playout. Acum in vizita la noii veniti sunt hotarati sa recupereze punctele pierdute
etapa trecuta in detrimentul unor adversari ce probabil mai au inca probleme de acomodare.
Si aici un 2 de 2.45 de la Gamebookers
|
|
|
pescadorul
Parior Senior

Member Is Offline
|
posted on 21-9-2009 at 21:35 |
|
|
Si pentru ca i-am imblanzit pe greci si pe verisorii ciprioti ii bag in scena si pe vecinii turci, ca tot se inteleg ca fratii...
Kasimpasa vs Galatasaray - 1-3 
Ultimul meci al etapei a 6-a din prima liga turceasca aduce in arena doua competitoare, Kasimpasa vs Galatasaray, a caror valoare nu suporta
comparatie vis-a-vis de performante. Gazdele intrate in premiera in "formula 1" acum 2 sezoane n-au facut fata nivelului de competitvitate si au
retrogradat. Acum dupa un an in liga secunda au reaparut sub lumina reflectoarelor dar se pare ca sub aceleasi coordonate mediocre de evolutie, dupa 5
etape incasand tot atatea infrangeri ce i-au exilat pe ultimul loc. Oaspetii, au revenit si ei dar in centrul atentiei generale dupa un sezon "negru"
in care, desi campioni en titre, n-au reusit sa termine nici macar pe podium fiind devansati de Besiktas, Sivasspor si Trabzonspor, singura lor
alinare fiind ca aceeasi soarta "cruda" au avut-o si "dusmanii lor de moarte", concitadinii Fenerbahce cu care au impartit "umilele", fata de blazonul
lor, pozitii de Europa League. Acum, cele doua revenite in fruntea clasamentului dupa un debut fulminant cu victorii consecutive, au reocupat primele
pozitii reluandu-si eternul duel pentru inteietate. Cu meciul din etapa curenta deja disputat, Fenerbahce sunt liderii seriei, astfel ca Galatasaray,
la 3 puncte vin la Kasimpasa cu o singura optiune, victoria si in conditiile date, probabil ca mai exista o singura necunoscuta, la ce "cota" se va
inchide tabela de marcaj.
Un Over 3.5 mi-a permis gasesc o cota "mai de doamne-ajuta" 2.25 la Sportingbet
|
|
|
adi_h007
Parior Senior

Registered: 24-10-2007
Member Is Offline
|
posted on 21-9-2009 at 23:00 |
|
|
Felicitari pentru ciprioti si greci, la APOP te-a ajutat SEMEDO (altul decat coloratul nostru) in minutele de prelungire... 
Iar la Galatasaray m-am uitat la prima repriza, incredibil cat pot sa rateze oamenii astia, dar si arbitrul i-a cam ingropat, nu l-a vazut pe
"fratele" lui Maradona care a scos o minge de pe linia portii cu mana din plonjon, iar mister de la centru n-a vazut nimic. Un contra-atac precum cel
de la Valencia - Gijon, si uite asa outsiderii preiau conducerea. Arda Turan in min. 45 rateaza si el singur cu portarul... Sper sa gaseasca baietii
drumul spre gol, ocazii sunt destule, sa vedem ce influenta va avea Rijkaard la cabine.
|
|
|
pescadorul
Parior Senior

Member Is Offline
|
posted on 21-9-2009 at 23:23 |
|
|
Probabil ca golul dat de gazde este fi exact ce imi trebuie pentru a se declansa "omorul" caci pana la urma pe mine ma intereseaza numarul lor...
|
|
|
adi_h007
Parior Senior

Registered: 24-10-2007
Member Is Offline
|
posted on 21-9-2009 at 23:54 |
|
|
Nonda Nonda Nonda 3-1
|
|
|
gianny
Parior

Registered: 1-7-2009
Member Is Offline
Mood: No Mood
|
posted on 21-9-2009 at 23:54 |
|
|
3-1 pentru galata , cata inspiratie .
|
|
|
laur1985
Parior Senior

Registered: 19-5-2007
Member Is Offline
|
posted on 22-9-2009 at 00:14 |
|
|
Off pescadoare eu aveam numai over 2.5 si cand am vazut ce dubla ocazie a ratat cim bom bom am zis ca e dus overul meu si pana la urma a fost bine
pentru amandoi.
|
|
|
pescadorul
Parior Senior

Member Is Offline
|
posted on 22-9-2009 at 00:22 |
|
|
Pur si simplu o zi norocoasa si ma bucur ca n-am dezamagit pe nimeni din cei care au investit in ideile mele...
|
|
|
proff
Parior Senior

Registered: 20-6-2005
Member Is Offline
Mood: ma joc pana la moarte
|
posted on 22-9-2009 at 03:58 |
|
|
| Quote: | Originally posted by pescadorul
Pur si simplu o zi norocoasa si ma bucur ca n-am dezamagit pe nimeni din cei care au investit in ideile mele... |
... daca nu cumva au investit in cele pe care contai in mod oficial in competitia "granzilor" de la pagina 1... 
Omul nu a fost creat pentru a fi fericit ci pentru a oscila intre nebunia descoperirii si plictiseala de armonie. Fericirea este doar momeala
ce-l va tine in cursa, pana la sfarsit … (O. Paler)
|
|
|
pescadorul
Parior Senior

Member Is Offline
|
posted on 22-9-2009 at 08:12 |
|
|
Da de ce crezi ca contam pe ele. Au fost puse alea pentru ca pe astea nu mai aveam cum sa le postez din cauza timpului. Si ca un facut, asa mi se
intampla deobicei, aleg pentru concurs cele mai proaste optiuni. Nu este prima data cand se intampla.
Dar ca sa-ti faci o imagine corecta a "norocului" iata ce scrie pe un bilet de PariSport:
Ermis vs APOP - 2 (2.55)
Dardanel vs Ordu - 2 (2.67)
Hapoel vs Haifa - 2 (2.86)
Start vs Viking - 2 (2.74)
Malmo vs Elfsborg - 1 (2.94)
Jonkoping vs Ljunskile - 2 (2.90)
Norrkoping vs Syrianska - 2 (3.29)
PR / Verona vs Ternana - 1 (2.70)
Cu 21 de lei mi-am facut un cadou de 304,43 lei pe o combinata de 4 din 8. Si cum pana la urma asta conteaza, mai putin stelute, clasamente, etc... as
putea zice ca am avut o zi plina.
Dupa cum vezi francezii nici macar nu apar pe aceasta lista, daca nici eu n-am investit in ei iti inchipui ce incredere am avut.
|
|
|
pescadorul
Parior Senior

Member Is Offline
|
posted on 22-9-2009 at 09:36 |
|
|
Pun poza pentru un eventual "Toma necredinciosul... care poate crede ca spun basme... 

[Edited on 22-9-2009 by pescadorul]
|
|
|
pescadorul
Parior Senior

Member Is Offline
|
posted on 22-9-2009 at 21:00 |
|
|
Wiener Neustadt vs Mattersburg - 3-0 
Etapa a 8-a din bundesliga austriaca opune astazi perechea Wiener Neustadt vs Mattersburg adversare in premiera prin promovarea gazdelor pe prima
scena. La prima aparitie in "fotbalul mare" gazdele, dupa 2 victorii, o remiza si 4 infrangeri se afla pe locul 8 cu 7 puncte avand fata de zona
retrogradarii un avans de 3 puncte. Oaspetii un pic mai harnici au ajuns acum 5 ani in prima divizie si de atunci au navigat in deriva prin clasament
atingand un prag maxim in 2006/07 cand au ajuns in Cupa UEFA si unul minim sezonul trecut cand au terminat la limita retrogradarii. In acest an sunt
pe "cai mari" pe pozitia a 4-a cu 12 puncte la 1 punct de Europa League. Un duel relativ echilibrat intre dorinta gazdelor de a se indeparta de zona
periculoasa si hotararea oaspetilor de a accede in zona europeana care probabil ca va da castig de cauza celor mai competitivi, oaspetii aflati in
plina ascensiune dupa 3 succese consecutive in timp ce rivalii sunt la a 4 etapa fara victorie.
Probabil ca cea mai optima alegere ar fi in acest caz (HT or FT) 2 de 2.34 de la Gamebookers caci gazdele nu sunt
totusi de neluat in seama.
|
|
|
pescadorul
Parior Senior

Member Is Offline
|
posted on 22-9-2009 at 22:19 |
|
|
St. Truiden vs Genk - 2-4 
Etapa a 8-a din prima liga belgiana aduce sub lumina reflectoarelor pe cei ce-au produs senzatie in acest debut de sezon, St. Truiden ce-si vor masura
talentul astazi cu Genk. Gazdele revenite in randul "elitelor" fotbalului belgian dupa 2 ani de exil in liga secunda au intrecut si cele mai
fanteziste asteptari ocupand dupa primele etape consumate fotoliul de onoare dupa 5 victorii (2-1 cu Anderlecht) si 2 remize (2-2 la Liege cu
Standard). Oaspetii cu o prezenta constanta in zona podiumului fiind omniprezenti in competitiile europene au intrat intr-un con de umbra in ultima
perioada, mutandu-si zona de competenta spre linia mediana a clasamentului si nu doar ca o pura intamplare, situatia repetandu-se si anul trecut.
Sperantele ca-n acest sezon sa inceapa revirimentul s-au dovedit false cel putin dupa primele etape cu o victorie, 4 remize si 2 infrangeri se
situeaza cu cele 7 puncte acumulate la doar o treapta de playout. Sa sufere gazdele de "sindromul Hoffenhaim" si chiar sa reuseasca sa bulverseze
ierarhia la varf sau sa fie doar o futuna intr-un pahar cu apa? Oricum presiunea este uriasa pe pe umerii "nepoftitilor" ce sunt vanati de vechea
garda pentru a fi eliminati, ori in cazul celor de la Genk dorinta este cu atat mai coplesitoare, practic aflandu-se in situatia jenenta de pana mai
ieri a adversarilor. Desi majoritatea privesc cu "simpatie" pe surprinzatorii St. Truiden presupun ca nu vor fi noii Hoffenhaim si ajunsi deja la
"cota maxima" vor incepe coborarea.... sau poate nu inca.
Un 2 cu "tremuraturi" care nici cu cota de 2.95 de la Expekt nu pare prea convingator.... oricum trebuie
incercat.
|
|
|
kosss17
Parior

Registered: 9-6-2009
Member Is Offline
|
posted on 22-9-2009 at 23:14 |
|
|
Salut,ma poti ajuta si pe mine cu un site bun cu informatii ?
@ foarte bune ponturile tale pana acum..bafta in continuare
|
|
|
| Pages: 1 2 3 .. 141 |