Pariuri sportive - forum
Not logged in [Login - Register]
Go To Bottom

Gif Banners
50 USD - 100%

Printable Version | Subscribe | Add to Favorites  
Author: Subject: TITAN POKER - Casa neserioasa
chivu200
Parior
**

Registered: 4-12-2005
Member Is Offline

Mood: No Mood

[*] posted on 18-7-2010 at 23:49
TITAN POKER - Casa neserioasa

Ar trebui sa se fac un loc in care sa spuna fiecare ce probleme intampina la casele de pariuri/poker...de exemplu va anunt ca bonusul de la titan poker de 100% este fals...ti se acorda doar daca pariezi foaaarte mult ...daca calculele mele sunt corecte intrari in turneuri de peste 2000 usd.
Acuma sa vad daca poti sa retrag banii castigati la freeroll, si parte la turnee platite...desi ma astept ca nu.
Sunt siguri ca a-ti mai patit si altii si daca cineva scria pe aici nu ma mai aflam in ipostaza asta jenanta ...de fraier:o.
View user's profile View All Posts By User U2U Member
Fabulous
Parior Senior

Registered: 30-1-2008
Member Is Offline

Mood: Futeren non futeren,tempus futis transit!

[*] posted on 19-7-2010 at 01:41

Asa este la toate casele de poker.Trebuie sa rulezi 1000-2000 $ minim ca sa poti obtine punctele care sa elibereze bonusul respectiv.Mai bine renunti din start la bonus.

Titan poker este serioasa la retrageri,chiar daca intazrie chiar si 2 sapt cu plata.Poti retrage sume mari fara nici o problema.
chivu200
Parior
**

Member Is Offline

[*] posted on 23-7-2010 at 20:08

O fi la fel la toate casele de pariuri...dar celelalte case de pariuri specifica...sau spun macar ca promotia e supusa unor termeni si conditii...
epure
Moderator Sporturi

Registered: 21-4-2006
Member Is Offline

Mood: I Can Hear Your Heartbeat

[*] posted on 23-7-2010 at 21:17

In ultima perioada am jucat destul de des si sume considerabile la poker, pierdute evident...imi place un singur soft de pariuri, prefer sa joc acolo neavand experienta mai multor case de poker.

Nu asta e problema, ci faptul ca intotdeauna se gasesc persoane care sa vaita, si asta e acceptabil pana la o limita.

Sunt de acord cu oamenii care sunt de putin timp in domeniu, sunt indreptatit sa intrebe, cred ca pot spune ca ar trebui sa fie si obligati sa se informeze, insa nu sunt de acord ca acel individ sa spuna lucruri neadevarate, sau vis a vis de celalalt scandal legat intr o oarcare masura de poker sa vinu unul care se lauda ca ruleaza nu stiu ce sume de bani si sa se planga ca un oarecare i ar fi dat teapa, fie si moderator (la acel oarecare ma refer).

Cu alte cuvinte, deschideti oameni ochii, informati-va si nu aduceti acuzatii nefondate.
- Daca nu cunosti limba straina si casa la care vrei sa faci cont nu are optiunea de limba romana, nu face cont sau cere ajutorul.
- Daca nu stii cu cine ai de a face nu te baga nene in lucruri necurate, si vii apoi sa urlii in gura mare ca pe tine nu te face suma respectiva de bani, dar trocu era intentionat incat sa platesti suma respectiva pentru ceva ce valoreaza dublu...gainarii, cacaturi ca am vrut sa fac un bine cred ca la romani auzi des.
epure
Moderator Sporturi

Member Is Offline

[*] posted on 23-7-2010 at 21:24

Quote:
Originally posted by chivu200
O fi la fel la toate casele de pariuri...dar celelalte case de pariuri specifica...sau spun macar ca promotia e supusa unor termeni si conditii...

mai mult de atat ce vrei?

[Edited on 23-7-2010 by epure]

epure has attached this image:
titan.bonus.JPG - 56.21kb
epure
Moderator Sporturi

Member Is Offline

[*] posted on 23-7-2010 at 21:28

Quote:
Originally posted by chivu200

e posibil sa ma insel, insa n am intalnit pana acum ca vreuna din casele de pariuri sa nu fie puse la punct dpdv juridic.
Toate iti cer sa le accepti termenii in momentul in care te inscrii la ei sau participi la promotii de gen bonus.

Imi cer scuze anticipat pentru vorbele dure, daca considerati ca e cazul, dar sincer ma intreb unde o sa se ajunga cu plangerile astea nefondate.

:hatoff:
Fabulous
Parior Senior

Registered: 30-1-2008
Member Is Offline

Mood: Futeren non futeren,tempus futis transit!

[*] posted on 23-7-2010 at 22:11

Pe scurt: Nu exista case de poker care sa ofere bonusul in avans (Cum se intampla la agentiile de pariuri de ex).Trebuie acumulate niste puncte pentru a eibera bonusul.

Majoritatea dintre ele isi atrag clientii pacalindu-i cu bonusuri de sute de euro,iar dupa ce ei depun isi dau seama ca nu au primit nici un bonus,si ca de fapt ei trebuie sa ruleze sume imense pt a putea elibera bonusul.Asta deoarece ei nu sunt atenti la termenii si conditiile de acordare ale bonusurilor,iar agentiile au grija sa ne ameteasca fara sa precizeze clar care este sistemul de acordare al bonusului.

Daca esti incepator atunci este imposibil sa eliberezi bonusul in timp util (30-60 zile de la depunere)
Dar dupa cativa ani rulajul bonusului va deveni un lucru obisnuit,mai ales in cazul in care joci preponderent cash.Atunci vei rula 50-100 euro/zi fara sa ai habar....fiecare mana jucata va conta si astfel vei rula relativ lejer bonusul.
Cand zic rulaj nu ma refer la sumele jucate,ci la mainile jucate. Nu trebuie neaparat sa joci cash cu 10$ bb ,poti juca si la 0,5-1......si dupa vreo 3 ore deja ai si adunat 100 puncte.
chivu200
Parior
**

Member Is Offline

[*] posted on 26-7-2010 at 23:37

Sa revin cu raspuns...ca nu am mai intrat de ceva timp.
Epure esti foarte agrasiv in raspuns ceea ce demonstreaza clar ca nu e nimic de capul tau.
1. Oferta lor nu are nici o steluta nimic ce te-ar putea convinge sa citesti termenii, ca sa aflii toate chestiile alea
2. Pe chat mi-au spus la fel ca imi ofera 100% fara a zice nimic de termeni si conditii
3. Tot pe chat mi-au zis ca imi ofera niste bilete de intrare in turnee ....mi le-au dat dupa 2 zile ....dupa ce in prealabil i-am intrebat eu de vre-o 3-4 ori ce se intampla...mai ales ca imi aparea ca prima depunere a fost una de zero...si alte aberatii pe care nu are sens sa le enumar.
4. Dupa ce le-am zis ca sunt neseriosi nu cred ca am mai avut o mana buna la ei la mese timp de o saptamana(looool) in ideea in care eu am castigat de cateva ori.Si nu ma lua cu ghinion ca nu se poate sa castig la GB si simultan sa nu intre nimic la ei...."rezic "ca poate nu ai inteles.NU ca nu am castigat vre-un turneu...dar nu mi-a mai intrat nici macar o mana in decurs de peste 6-7 turnee...nici o manaaaaa looool. Cu ocazia asta ii cred pe cei care vorbesc de softuri aranjate.
Si daca esti pe aici de mult epure ... e prima casa de pariuri/poker care o reclam ca fiind neserioasa si am cont de peste 4-5 ani...si aici pe site si la vre-o 10 case de pariuri.
In final sunt suparat ca scriu o asemenea compunere pentru unu ca tine EPURE....eu am vrut doar sa avertizez pe altii ca TITAN POKER SUNT NESERIOSI...
marius
Moderator

Registered: 21-10-2003
Member Is Offline

Mood: No Mood.

[*] posted on 27-7-2010 at 18:48

chivu200

* Repet ce-a spus si Fabulous : nu confunda bonusurile de la pariuri (care se dau pe loc) cu cele de la poker, care intotdeauna se acorda treptat sau la final, dupa ce ai indeplinit criteriile de rulaj, in functie de rake-ul acumulat de casa.
Daca pentru un jucator cu vechime nu este mare lucru sa elibereze aceste bonusuri, pentru un incepator conditiile par draconice.

* Te asigur ca sunt mai multe "de capul" lui epure (care doar ti-a raspuns civilizat la mesaj), decat de-al tau, care vii cu aberatii de genul ca softul nu-ti da tie carte buna, pentru le-ai zis ca sunt neseriosi. Am o "vechime" de 12 ani de poker pe net, de-a lungul anilor am discutat cu multa lume din fenomen, inlculsiv din interior si te sfatuiesc sa nu mai spui la nimeni ce-ai scris aici, pentru ca o sa se rada de tine.
Cei care au in cap o asemenea teorie a conspiratiei, ar fi bine sa se lase de holdem, pentru ca in timp, in loc sa evolueze ca joc, nu vor reusi decat sa acumuleze frustrari si pierderi financiare.

http://www.e-pariuri.ro/img/news_gamebookers.gif http://www.e-pariuri.ro/img/news_bwin.gif http://www.e-pariuri.ro/img/news_bet365.gif http://www.e-pariuri.ro/img/news_sportingbet.bmp http://www.e-pariuri.ro/img/news_betathome.gif http://www.e-pariuri.ro/img/news_unibet.gif http://www.e-pariuri.ro/img/news_partybets.gif http://www.e-pariuri.ro/img/news_pinnacle.gif http://www.e-pariuri.ro/img/news_expekt.gif
pkr777
Parior
**

Registered: 15-4-2010
Member Is Offline

[*] posted on 20-8-2010 at 11:32

De ce nu citesti "terms of the bonus" inainte? Eu nu am avut niciodata probleme la Titan Poker si joc de 2 ani si ceva acolo. Eu zic ca e vina ta ca nu citesti termenii bonusului.

Free Poker Money, Free Poker Bankrolls, [url=http://www.freemoneyforpoker.netFree Money For Poker[/url]
View user's profile Visit user's homepage View All Posts By User U2U Member
Gif Banners
Gif Banners
10Bet

Gif Banners

pariuri sportive visitor stats

Go To Top

Biletul zilei, Predictii fotbal, Pariuri sportive
Developed By The XMB Group © 2001-2008
[Queries: 19]