| Pages: 1 2 3 4 |
ionnu
Parior Senior

Registered: 30-5-2009
Member Is Online
|
posted on 27-7-2010 at 16:10 |
|
|
Nu vad de ce faci legatura intre un parior si un scout.
Poate pariorul sa-si ia un scout privat ) sau impreuna cu telefonul mobil ( wap +
soft agentie ) sa fie propriul sau scout.
Eu unul n-am facut, nici nu cred ca as avea unde, sunt din provincie, nu avem echipa in prima liga a lui Mitica si...nici n-as face.
Vorba lui Phaenius, ma vad aia ca vorbesc engleza...nici macar banii pe dinte nu i-as scoate )
Parere personala ca poate sunt doritori.
|
|
|
liviu650
Parior

Registered: 13-5-2009
Member Is Offline
Mood: No Mood
|
posted on 28-7-2010 at 15:03 |
|
|
am vazut eu un scout la un meci. nu trebuie sa comentezi meciul ca ilie dobre. ala zicea cand echipa gazda ataca "home danger" daca vizitatorii scapau
cu bine zicea "away safe". si mai zicea "home/away throw in/croner/goal kick/yelow card etc." oricum totul e foarte telegrafic.
|
|
|
phaenius
Parior Senior

Registered: 26-5-2008
Member Is Offline
|
posted on 28-7-2010 at 18:27 |
|
|
Pana il saltau pe sus localnicii, ii luau telefonul si comunicau doar aiurea la ailalti.
Gata, ma fac si eu scout. Dar prin sate trebuie mers ? In cazul asta,
sa-mi dea masina. Cu trenuri muncitoresti nu ma duc. Cer spor de lucru greu 
[Edited on 28-7-2010 by phaenius]
|
|
|
Cristinel
Moderator Rugby

Registered: 16-5-2010
Member Is Offline
|
posted on 28-7-2010 at 18:57 |
|
|
| Quote: | Originally posted by phaenius
Pana il saltau pe sus localnicii, ii luau telefonul si comunicau doar aiurea la ailalti.
Gata, ma fac si eu scout. Dar prin sate trebuie mers ? In cazul asta,
sa-mi dea masina. Cu trenuri muncitoresti nu ma duc. Cer spor de lucru greu 
[Edited on 28-7-2010 by phaenius] | cu bicicleta..iti da si lant de rezerva si 2 sandwish-uri.
|
|
|
scipio
Parior

Registered: 3-2-2009
Member Is Offline
|
posted on 28-7-2010 at 20:40 |
|
|
Anuntul pentru livescouting reporter este si pe ejobs, 50 de posturi
We are looking for people with intermediate English skills who have got a founded sports knowledge.
Recruiting sport fans who are willing to go to events and get paid to provide live-update of the match
We are one of the world's leading information suppliers for sport related data. Our System is based on our unique fully automated data extraction and
supervision technology for highest quality standard combined with a complex scout and video signal monitoring system.
We are providing the most reliable data available worldwide for the betting and media industry for all relevant distribution channels.
We are looking for additional team members who report from sport events via an in house developed system.
We hope we have been able to pique your interest!
If so: please apply for further information.
In the next step you will have an interview with us through Skype or MSN. So you will have the possibility to get more detailed information about the
job and our company. We will see your general sport knowledge and your English skills in return. You do not have to speak excellent English but should
be able to communicate in a proper way.
Once you are accepted to join our scout network, you have to pass a training procedure which includes the coverage of streamed soccer matches with our
system.
You will be paid 35€ per single sports event. Additionally we will reimburse your transport and ticket expenses.
We don’t require a radio moderation or any other “speech based” reporting. Our in house system is totally technical based and you only have to speak
when you receive a call from our supervisor during your coverage. For this you need intermediate English skills.
We are looking for people who have got a founded sports knowledge and we prefer to confirm events within a 60 – 100 Km range where the scout is
located. Every new scout starts with soccer coverage and can extend his coverage once he has proved his reliability and accuracy.
Please contact us on Skype: livescouting.balkan or MSN messenger: livescouting-balkan@hotmail.com if you are interested.
|
|
|
aditzaco
Parior Senior

Registered: 6-7-2005
Member Is Offline
Mood: No Mood.
|
posted on 29-7-2010 at 12:55 |
|
|
A35 de eur + ptr ca in 90 de minute cat vorbesti iti incarca 1eur cartela 
Si daca ai Cosmote atunci poti sa vorbesti si pe fix.
Maxim am zis. Spanac , asta e dn alta retea 
[Edited on 29-7-2010 by aditzaco]
|
|
|
PoWeR
Parior Senior

Registered: 27-12-2007
Member Is Offline
Mood:
|
posted on 30-7-2010 at 00:28 |
|
|
Ideea e interesanta, totusi mai ramane de confirmat seriozitatea agentiei. In tara la noi a mai facut cineva asa ceva ?
|
|
|
relansat
Moderator -Opinia voastra-

Registered: 4-12-2005
Member Is Offline
Mood: Son-Of-A-Fucker
|
posted on 30-7-2010 at 00:35 |
|
|
power, nu cred ca sunt probleme de genul asta. pana la urma vorbim de infima suma de 35 euro
Moderator de 6 stele si 3 margarete (de rezerva). Ma gasiti pe #Opinia Voastra, acolo unde binedispozitia este la ea acasa, bineinteles.
http://www.relansat.ro/ (blog personal)
|
|
|
PoWeR
Parior Senior

Registered: 27-12-2007
Member Is Offline
Mood:
|
posted on 30-7-2010 at 00:59 |
|
|
relansat, nu vorbim de bani, vorbim de timp
|
|
|
bibi4bbb
Parior

Registered: 4-3-2010
Member Is Offline
|
posted on 30-7-2010 at 02:03 |
|
|
hai sa incerc sa va lamuresc eu cate ceva.
am lucrat pentru o firma de genu acesta care vroia comentariu la un meci cand eram la liceu.am dus la capat vreo 10 partide pana mi-a fost lene sa ma
mai duc la petrosani sa mai fac inca un meci si dupa ceva certuri am renuntat.
Firma de care zic se numea running-ball sau ceva de genu.plateau in jur de 50$ pe meci , in moneybookers , plata se facea mereu la cateva zile , de
catre un reprezentant din bucuresti al firmei.Plata se facea si prin alte metode , dar din nou , eu mai lenes preferam cea mai rapida metoda ca sa ii
bag la pariuri apoi 
Iti trebuie un nivel foarte mic de engleza pentru a face asha ceva.tim minte ca odata cand au cerut vreo 3 comentatori pentru acelasi meci am luat 2
colegi , din care unu facea la scoala germana si franceza , deci mari cunostinte de engleza nu avea decat din filme 
Am prins 2 feluri de persoane pentru care am comentat.Genul de comentariu pentru o firma care vroiau doar lucrurile importante : cornere , cartonase
galbene , ce echipa ataca , daca ataca periculos , offside si desigur golurile , si comentariu catre clienti , care majoritatea erau pariori si chiar
te intrebau chestii de genu se merita sa pariez ca da echipa 1 urmatorul gol ?
Oricum nu trebuie stiute chestii de genul numele jucatorilor sau sa comentezi tactica.Doar cele mentionate mai sus.
Din cate observ la aceasta firma comentariile s-ar face catre case de pariuri care sa blocheze cotele in functie de datele transmise de scout.
Pot sa zic ca nu am avut probleme cu spectatorii sau ceva de genu , doar ca sunt multi curiosi care vin pe langa tine si iti pot distrage atentia.
Pentru 35 de euro zic eu ca se merita doar meciurile din localitate.
|
|
|
2peu
Parior

Registered: 5-3-2010
Member Is Offline
|
posted on 20-8-2010 at 15:29 |
|
|
pana la urma nu s-a inscris nimeni ?
|
|
|
adi_h007
Parior Senior

Registered: 24-10-2007
Member Is Offline
|
posted on 20-8-2010 at 15:38 |
|
|
E aiurea treaba, sistemul nu e prea bine pus la punct, ma suna robotu noaptea, am avut peste 30 de apeluri intr-o singura noapte, m-am trezit
dimineata si mi-am schimbat nr. de tel din cont, ghinion daca am nimerit un numar valabil, cred ca au inceput astia sa-l sune pe respectivul...
|
|
|
adi_h007
Parior Senior

Member Is Offline
|
posted on 20-8-2010 at 15:39 |
|
|
Plus ca daca gresesti un gol, un corner o faza ceva, apesi un buton din greseala, ti se duce leafa pe meci, asa ca eu zic ca nu merita... Desi as fi
vrut sa vad cum merge treaba, eram curios, mai ales daca trebuia sa merg in afara tarii, la turnee mai importante...
|
|
|
phaenius
Parior Senior

Registered: 26-5-2008
Member Is Offline
|
posted on 20-8-2010 at 15:45 |
|
|
Zau ? In afara tarii ? Eu credeam ca te trimite pe la adunatii copaceni, ciorogarla sau crucea ciorii, printre curci si cucuruz, unde spectatorii (3
tractoristi cu sticla, un caine turbat si o capra agresiva) nu stiu multe.
Pai daca mergem in afara tarii, ma bag si eu. Poate ne trimit la Roland Garros, Adi Apropo, cum a decurs interviul de pe skype ? Si pana la urma, ai fost la vreun meci ?
|
|
|
adi_h007
Parior Senior

Member Is Offline
|
posted on 20-8-2010 at 16:00 |
|
|
| Quote: | Originally posted by phaenius
Zau ? In afara tarii ? Eu credeam ca te trimite pe la adunatii copaceni, ciorogarla sau crucea ciorii, printre curci si cucuruz, unde spectatorii (3
tractoristi cu sticla, un caine turbat si o capra agresiva) nu stiu multe.
Pai daca mergem in afara tarii, ma bag si eu. Poate ne trimit la Roland Garros, Adi Apropo, cum a decurs interviul de pe skype ? Si pana la urma, ai fost la vreun meci ? |
Deh interviu, n-am ajuns pana acolo (daca se face asa ceva), m-am bagat la trainingul ala si nu le mergea softul, cadea, si apoi ma suna robotul in
miezul noptii, si am zis ca ma f... in ea treaba, m-am enervat. Am aplicat pentru a merge pentru inceput la cateva meciuri la CFR, U Cluj, pe-aici
pe-aproape, era cat de cat ok pentru 30 eur, intrarea la meci, da oricum eu mai mult speram sa ma descurc bine si sa merg la turnee importante la
tenis, in afara tarii plata era ceva de genu 100 eur/zi + cazare, ceea ce era excelent... Dar nu prea a mers asa cum imi imaginam, am ramas doar cu
speranta...
|
|
|
| Pages: 1 2 3 4 |