10 sfaturi pentru Baccarat – Ghid simple pentru câștig

Cu aceste 10 sfaturi de baccarat vei arăta ca un profesionist atunci când îți vei lua locul și s-ar putea chiar să-ți îmbunătățești șansele de a câștiga la acest cel mai simplu joc.

Dar, în timp ce baccarat poate fi unul dintre cele mai simple jocuri de cărți de cazinou de jucat, este și unul dintre cele mai strălucitoare și vizibile jocuri din multe cazinouri.

1. Regula numărul unu pentru jocurile de noroc și cel mai important dintre toate sfaturile de baccarat este să nu pariezi niciodată cu bani „dragi”; pariază doar cu bani „în exces”. Cu alte cuvinte, nu pariați niciodată cu banii de care veți avea nevoie acum sau de care veți avea nevoie în viitorul apropiat, pentru a vă plăti angajamentele financiare și cheltuielile zilnice.

2. Cel mai bun dintre toate sfaturile de baccarat pe care le poți primi atunci când vine vorba de a juca baccarat american este să ignori pe oricine pretinde că are sfaturi profesioniste de baccarat care te vor ajuta să dezvolți o „strategie câștigătoare” pentru jocul. Faptul este că baccaratul este guvernat de reguli de joc foarte stricte, care nu permit nicio alegere nici dealer-ului, nici jucătorilor. Drept urmare, sunteți la cheremul norocului cu o mică capacitate de a vă îmbunătăți șansele de câștig.

3. Vestea bună este că casa are un avantaj relativ mic la majoritatea pariurilor la baccarat american. Există trei potențiale pariuri în baccarat și cel cu un avantaj puțin mai bun pentru tine este pariul pe bancă. Dacă joci cu un pantof cu 8 punți, avantajul casei la acest pariu este de puțin peste 1%.

4. Următorul cel mai atractiv pariu este pariul pe jucător. Din nou, dacă joci cu un pantof cu 8 punți, avantajul casei la acest pariu este de doar aproximativ 1,24%.

5. Deoarece există doar trei variante de pariuri, dacă doriți pur și simplu să evitați pariul cu cele mai slabe cote la baccarat, nu pariați pe egalitate. Chiar dacă plata de 9 la 1 poate suna atractivă, adevărul este că casa are încă un avantaj impunător de aproximativ 6%.

6.

Unul dintre sfaturile legitime

de baccarat pe care ar trebui să le știi este că șansele tale fie se vor îmbunătăți, fie se vor înrăutăți dacă descoperi că un joc este jucat cu mai puțin de 8 pachete. Într-un joc cu un singur pachet, de exemplu, avantajul casei la un pariu pe bancă scade ușor, avantajul casei la un pariu pe jucător crește ușor și avantajul casei la un pariu la egalitate crește dramatic.

7. Dacă pur și simplu trebuie să niște sfaturi de baccarat și, din moment ce baccaratul este un joc european, sfatul pe care îl vei primi cel mai des pe continent este să folosești sistemul „Avant Dernier”. În franceză avant dernier înseamnă „înainte de ultimul” și exact asta pariezi în această strategie. Când pariezi pe mâna curentă, întoarce-te la câștigătorul mâinii înainte de ultima și pariază pe acel câștigător – fie bancher, fie jucător. De exemplu, dacă ultimele trei mâini au fost câștigate de Jucător, Bancher și Jucător, veți privi înapoi la mâna dinaintea ultimului și ați plasa pariul pe Banker.

8. În timp ce sistemul

Martingale este un sistem de progresie negativă care cu siguranță te va lăsa fără probleme pe termen lung, ai putea să-l încerci pentru o perioadă mediu-lungă de a juca baccarat. Mai simplu spus, atunci când pierzi un pariu cu unitatea ta de pariere standard, dublul sumei pariului pe următoarea mână. Când câștigați o mână, reveniți la unitatea de pariere standard pentru următoarea mână.

9. Sfaturi mai optimiste de baccarat favorizează sistemele pozitive de progres pentru a gestiona banii. Aici, de fiecare dată când câștigați o mână, creșteți dimensiunea pariului cu 50% la următoarea mână. Când pierdeți, reveniți la unitatea de pariere standard. De exemplu, dacă unitatea ta de pariere standard este de 10,00 USD, pariază 10,00 USD pe prima mână. Dacă câștigi, pariază 15 USD pe următoarea mână. Dacă câștigați acea mână, pariați 22,50 USD pe următoarea mână. Când pierdeți în sfârșit, reveniți la unitatea de pariere standard.

10. Unul dintre cele mai legitime sfaturi de baccarat este să cauți un joc în care casa te taxează mai puțin pentru privilegiul de a juca. Comisionul standard perceput de casă este de obicei de 5%. Dar dacă îți faci ceva timp să te uiți în jur, este posibil să poți găsi unități de jocuri, atât live, cât și pe internet, care vor percepe un procent mai mic din câștigurile tale. S-ar putea să găsiți jocuri live care percep comisioane de până la 4,0% și se știe că site-urile de internet impun comisioane de până la 2,75%.