Scoaterea misterului din Baccarat

Baccaratul are o mistică pentru că este asociat cu rolele înalte. Dar să înveți cum să joci baccarat este de fapt foarte ușor, nu implică îndemânare (doar norocul la sorți), iar crupierul explică totul pe măsură ce mergi. Practic, dacă poți număra până la 9, poți juca baccarat.

De fapt, chiar dacă nu poți, poți juca, pentru că crupierul adună mâinile.

Există două lucruri importante pe care ar trebui să-ți amintești despre baccarat:
1. Avantajul casei este foarte mic, cu excepția pariurilor „la egalitate”.
2. Evita pariurile egale.

Baccaratul are trei rezultate posibile: câștigă bancherul, câștigă jucătorul sau egalitate. Cărțile care sunt extrase dictează rezultatul. Iată cum să joci baccarat la un cazinou obișnuit.

Veți juca fie la o masă de baccarat care găzduiește până la 13 jucători, fie la o masă mini de baccarat care poate găzdui mai puțini. Cumpărările pot fi de până la 25 USD. Mesele pentru cei care cheltuiesc mari sunt de obicei oprite în altă cameră, iar buy-in-urile la ele pot ajunge până la 500 USD.

Pe masă sunt cutii în care plasați pariuri. Caseta cea mai apropiată de tine este pentru pariarea pe câștigul „jucătorului”, iar caseta mai îndepărtată este pentru pariarea pe câștigul „bancherului”. Există, de asemenea, un loc pentru a paria pe egalitate. Pariurile la egalitate au un avantaj al casei de peste 14%, așa că, deși pariurile la egalitate pot plăti la 8:1, nu sunt recomandabile din cauza avantajului casei mari. Cu baccarat, „jucător” și „bancher” nu se referă la dealer-ul propriu-zis și la tine, ci la un bancher și jucător teoretic și pariezi pe unul sau altul (sau la egalitate).

Atât dealer-ul, cât și jucătorul primesc două cărți. De obicei, după ce sunt împărțite două cărți, există un câștigător, iar câștigătorul este mâna care se adună cel mai aproape de nouă. Cărțile de la 2 la 9 sunt punctate pe baza valorii nominale, 10s și cărțile faciale sunt alocate zero, iar așii primesc un punct. Dacă o mână adună mai mult de zece, numărați doar ultima cifră. De aceea trebuie să știi doar să numeri până la 9.

Două cărți sunt împărțite cu fața în jos pentru „jucător” și „bancher”, apoi cărțile jucătorului sunt dezvăluite, apoi ale bancherului. Mâinile sunt adunate de crupier. Jucătorul primește o a treia carte dacă mâna jucătorului adaugă până la 0, 1, 2, 3, 4 sau 5. Bancherului i se poate oferi o a treia carte în funcție de a treia carte a jucătorului. Regulile pentru ca bancherul să obțină un al treilea card sunt conform tabelului:

Dacă a treia carte a jucătorului este: —– Bancherul retrage dacă:

Bancherul rămâne dacă:
2 sau 3 Scorul lui este 0-4 —— Scorul lui este 5-7
4 sau 5 Scorul lui este 0-5 —— Scorul lui este 6-7
6 sau 7 Scorul lui este 0-6 —— Scorul lui este 7
8 Scorul lui este 0-2 ———- Scorul lui este 3-7
As, 9, 10 sau cartonaș —- Scorul lui este 0-3 —– Scorul lui este 4-7

Dealerul oferă instrucțiuni dacă este nevoie de o a treia carte, astfel încât să nu trebuie să memorați masa. Odată ce toate cărțile sunt împărțite, mâna mai aproape de 9 este câștigătoare, iar egalitățile sunt permise. În ceea ce privește cotele, bancherul câștigă puțin mai des decât jucătorul. Avantajul casei este de 1,36% la pariurile jucătorilor și 1,17% la pariurile bancare. Cea mai bună și singura strategie de baccarat este să știi când să pleci cu câștigurile tale